beyler konu populer daha fazla daha fazla ya 100 kere basın sonlarda
1-2 mesaj daha atalım G2 konusunu geçelim. ilk 5'te olmasak ilk 10'a girelim
quote:
Orijinalden alıntı: mrsmrc
Hangisini beğendiysen üstüne alınabilirsin
forumun altyapısına ya adam akıllı bir vbulltin kullansalardı bunlar hiç olmucaktı PC Mühendisi mod:on; okey hoşgeldini alıyorum
Bir değil iki değil. Her gün her gün Tamamdır
Hadi o zaman konuyu hep birlikte popüler yapalım
quote:
Bir değil iki değil. Her gün her gün Tamamdır
Hadi o zaman konuyu hep birlikte popüler yapalım
e nası nası gidiyor hayat .artık bizde konu populer olunca ''Biz eskidende vardık koçum siz yokken buralarda'' deriz. nası fikir .
ÖSYM hala tercihleri başlatmadı Her gün bu konuda yakınıyorum farkındayım, başınızı ağrıtıyorsam affola Okullar açılsın ya, tatil sıktı beni
Çok güzel fikir
quote:
ÖSYM hala tercihleri başlatmadı Her gün bu konuda yakınıyorum farkındayım, başınızı ağrıtıyorsam affola Okullar açılsın ya, tatil sıktı beni
Çok güzel fikir
ne güzel yatıyoz napıcan okulu çalışkan kardeşimiz .
Okulda yatması daha güzel
quote:
Okulda yatması daha güzel
aynen en güzeli gizli bir kulaklık olcak gözükmeyecek dinlicen dersde
Müzik demi evet
quote:
Müzik demi evet
rock pop emre aydın emre altuğ barış akarsu mabel matiz falan güzel olur .müzik tarzınızı alıyım bayım
Barış Akarsu bizde de var Genelde Anathema dinlerim, Phil Collins bi de Amy Macdonald Bu üçüne çok fena hayranım Yerli olarak da Flört grubunu severim. Yasemin Mori severim. Manga dinlerim. Ara sıra Edip Akbayram, Onur Akın falan Türkçe pop çok sevmem
quote:
Barış Akarsu bizde de var Genelde Anathema dinlerim, Phil Collins bi de Amy Macdonald Bu üçüne çok fena hayranım Yerli olarak da Flört grubunu severim. Yasemin Mori severim. Manga dinlerim. Ara sıra Edip Akbayram, Onur Akın falan Türkçe pop çok sevmem
rock candır ya barış akarsunun tüm söylediği şarkılar vardır bende keşke tanışabilseydim hep hayal ettim ama ölünce çok fena yıkıldım.2007'den bu yana dinlerim sıkılmadan tüm şarkılarını..allah tekrardan gani gani rahmet eylesin.
Amin. O sesi yok mu o sesi
İyi forumlar gençler, kısa süreliğine çıkıyorum
quote:
Amin. O sesi yok mu o sesi
aynen.o günü hiç unutmam ne ağlamış ne üzülmüştük be.
Muse dinleyen var mı?
Kefalci
kullanıcısına yanıt
Diğer şarkılarını dinlemedim ama butterflies and hurricanes güzel arada dinlerim.