neyse bende bir yazayim merhaba arkadaşlar ben buğra 18 yaşındayım istanbulda oturuyorum neyse iyi günler dilerim
Ağır fanıyım diyelim Onu beğendiğinize göre darkshines'ı ve unintended'ı da seversiniz.Absoulution en sevdiğim albümlerden,ama ülkemizde yok.Amazon'dan sipariş ettim o da gelince koleksiyon tamam (bu arada favori şarkım hysteria)
Kefalci
kullanıcısına yanıt
Sadece TV'de yayınlanan müziklerini biliyorum ama hoşuma giden bir grup Sanırım diğer müziklerine de bakmalıyım
Hoşgeldin hocam. Daha karpız kescektik yav nereye gidiyon İyi günler, iyi forumlar Memnun oldum
Onu ben de çözemedim daha Ama en azından konuya yazan herkese bir cevap veriyorum, boşuna yazmış olmasınlar Memnun oldum bu arada Tırlarına talibim
Hiç bu açıdan bakmadık
Açık konuş, benimle tanışmak mı istiyorsun yakışıklı?
@exclusivvve Eyvallah hocam. Sokar dururum artık
quote:
Orijinalden alıntı: mrsmrc
Hoşgeldin hocam. Daha karpız kescektik yav nereye gidiyon İyi günler, iyi forumlar Memnun oldum
kitap okumaya gitmiştim kardeş :D
Hangi kitabı okuyorsun?
@exclusivvve İşler nasıl?
selam arkadaşlar. izmitten merhaba:)) elektrik elektronik mühendisiyim var mı meslektaş?
hgwxx/7
kullanıcısına yanıt
Merhaba abicim Genelde öğrenci tayfa var, belki çıkar meslektaş
mrsmrc
kullanıcısına yanıt
Selam kardeşim, sen turizm mi okuyordun?
hgwxx/7
kullanıcısına yanıt
Hocam meslektaş sayılırız Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Hem de komşu çıktı ben de Sakarya'dayım.
Evet turizm.
@exclusivvve Sen gene amelesin. Biz işsiziz işsassız
quote:
Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth
Hocam meslektaş sayılırız Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Hem de komşu çıktı ben de Sakarya'dayım.