Şimdi Ara

Gelin tanışıp kaynaşalım (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.003
Cevap
6
Favori
15.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yigitt07

Biz niye hiç sohbete giremiyoruz

Seviyeyi arttırıyorum. Pilavlı sohbet yapıcaz. İzmir'deki arkadaşlar katılabilir.

Nasılsınız bayım?
  • Turizm ve Otelcilik okuyomussun bnde eke kaldım bu bölümü yazmayı düşünüyorum.. Bölüm hakkındaki düşüncelerin nedir pismanlik warmi ?? Okul hocalarınin bölümün is imkanı hakkındaki görüşü nedir ?? Yardımcı olursan sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakanH10

Turizm ve Otelcilik okuyomussun bnde eke kaldım bu bölümü yazmayı düşünüyorum.. Bölüm hakkındaki düşüncelerin nedir pismanlik warmi ?? Okul hocalarınin bölümün is imkanı hakkındaki görüşü nedir ?? Yardımcı olursan sevinirim..

Aslında ilk başlarda istediğim bölüm olmasa da şu an memnunum ben. Geniş çaplı bir bölüm. Sadece otellerle vs.. sınırlı tutmamak gerek. Seyahat acentaları, havayolu şirketleri hatta şirketlerin muhasebe-satın alma-pazarlama gibi bölümlerinde de iş imkanı bulunabilir.
    Ayrıca "İşletme Fakültesi" adı altında okursan devlette çalışma şansın da var. Yüksekokul adı altında okursan devlet alımı yok neredeyse.

Bölümün iş imkanı var. Ancak bölüm mezunu da çok fazla, neredeyse her üniversitenin turizm bölümü var. Nitelikli mezun olmak önemli. Özellikle stajdan başlayarak kaliteli-büyük yerlerde staj yapılırsa çok iyi referans olur bu.

• Eyw çok sağol..

• quote:

Orijinalden alıntı: HakanH10

Eyw çok sağol..

Rica ederim.
    Umarım istediğiniz olur.
  • İstanbul - Ben 24 yaşında isim selim hiphop aşığıyım o konser senin bu konser benim yardırır dururum
    Kulaklık hastasıyım pfe 112 urbanears beat mixr falan paraya acımam direk alırım :D
    mantıyı severim 1.80 boyunda 62 kilo biriyim boş zamanımda tekwando ve body building yapıyorum prof olarak.
    özel güvenlikçiyim bu arada çok sevdiğim ve sevildiğimde bi kız var mutluyum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimxsahinx -- 25 Eylül 2014; 23:30:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HipHopJobz

İstanbul - Ben 24 yaşında isim selim hiphop aşığıyım o konser senin bu konser benim yardırır dururum
    Kulaklık hastasıyım pfe 112 urbanears beat mixr falan paraya acımam direk alırım :D
    mantıyı severim 1.80 boyunda 62 kilo biriyim boş zamanımda tekwando ve body building yapıyorum prof olarak.
    özel güvenlikçiyim bu arada çok sevdiğim ve sevildiğimde bi kız var mutluyum :D

Bir de yarışmacı arkadaşlara başarılar dileseydiniz tam olacaktı.
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    O bana özel

• quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

O bana özel

Kim demiş?
  • quote:

Ben Yunus Emre 20 yaşındayım. Üniversite 1.sınıftayım. Sakaryalıyım, İstanbul'da okuyorum diğer arkadaşlara başarılar

Bilmem

Edit: Kendimden bildirim geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 26 Eylül 2014; 16:44:45 >
  • quote:

quote:

Ben Yunus Emre 20 yaşındayım. Üniversite 1.sınıftayım. Sakaryalıyım, İstanbul'da okuyorum diğer arkadaşlara başarılar

Bilmem

Gören de patentini almış sanacak

Volkana aldırdım

• quote:

Volkana aldırdım

Volkan?
  • Bu muhabbetten dolayı dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 26 Eylül 2014; 16:57:29 >

• Ulan
    Ee nasılsın kaynaşmayalı?

• quote:

Ee nasılsın kaynaşmayalı?

Eh işte. Okul başladı falan. Bir sürü curcuna atlattık. KYK'ya başvurduk çıkmadı, eve çıktım dün. Ev eşyasız. Şu sıralar eşya ayarlamakla uğraşıyorum. Düzen oturana kadar can sıkmaya devam edecek galiba.

Seni sormalı? Sende neler var neler yok kaynaşmayalı?
    😊 aynı durumdayız. Ben de bu sene eve çıktım. Eşyayı spotçudan hallettik ama elektriği, suyu, doğalgazı açtırmak tam işkence elektrik için 1 buçuk saat sıra bekledim. Şimdi de tesisatla uğraşıyoruz

• quote:

😊 aynı durumdayız. Ben de bu sene eve çıktım. Eşyayı spotçudan hallettik ama elektriği, suyu, doğalgazı açtırmak tam işkence elektrik için 1 buçuk saat sıra bekledim. Şimdi de tesisatla uğraşıyoruz

Tek mi çıktın?
    Düzen oturuncaya kadar katlanıcaz artık
    3 kişi çıktık da bütün iş bendeydi. Benim okul daha uzun olduğu için anlaşmalar benim üzerime. İşler bitti ama ben de bittim.
    Tuvalet komple felç. Musluklar falan patlaktı onları hallettik ama sifon çalışmıyor. Tuvalete AVM'ye gittik geçen çok rahattı yaptırmam belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 26 Eylül 2014; 17:30:10 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.