Şimdi Ara

Gelirli E-Ticaret Sitesi Satılık Harika Fırsat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Gelirli E-Ticaret Sitesi Satılık Harika Fırsat

Site adresi: PM atana ya da Whatsapptan yazana atılacak.

Site için istenen fiyat: 4500TL

Sitenin aylık getirisi:700-800 TL

Sitenin açılış tarihi: 2020 OCAK

Kategori, sitenin içeriği nedir: iç giyim ürünleri, dropshopping

Günlük hit sayısı: tamamen organik 50

Ziyaretçi kaynağı: Google

Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 5 Yaşında domain

Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik satılık, bayilik hesabıda verilecek.

Hosting dahil midir: HAYIR

Banlı olduğu sponsor var mı: HAYIR

Banlı olduğu arama motoru var mı: HAYIR

Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Woocommerce + Premium Tema

Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOK

Merhabalar arkadaşlar,

3-4 tane Dropshopping çalıştığımız bayi var ancak. Bir tanesi ile sürekli çalışıyoruz ve alacak arkadaşta onunla çalışacaktır eminim. Çünkü hiçbir sorun yaşamadan devam edebiliyorsunuz.

Satış yapmak için vergi mükellefi olmanız gerekmiyor. Sanal POS mevcut. Kapıda Ödeme mevcut. XML ile ürünler çekilmektedir. Haftalık güncelleme yaparsınız ürünlerde stok sıkıntısı yaşamazsınız. XML Wordpress ile tam uyumlu olmadığı için XML önce sisteme indirip ufak birkaç değişiklik yapıp sadece 3 tık ile tekrar sisteme yüklüyorum. Bu işi ben haftalık olarak yapıyorum.

SANAL POS firması aracı firmalardan birisi, bir sonraki iş günü anında ödeme yapılıyor. Kapıda Ödeme sistemi ise bayilik aldığımız yerin sistemi, onlar ödemeyi alıyor ve daha sonra KDV düşümlerini yaptıktan sonra ödemeyi size gönderiyorlar.

Whatsapp numarası aldık. Whatsapp siparişleri geliyor. Instagram üzerinden yürümedik hiç. Whatsapp numarasını devretmeyeceğim.

Siteye SEO çalışmaları yaptırdık. Şuan hit ve sipariş sadece SEO'dan geliyor reklam çıkışı yapmadım.

Bayisi olduğumuz Dropshopping hizmeti veren yerde 100 TL cari bakiye mevcut.

Woocommerce alt yapısı mevcut. Oldukça hızlı ve pratik. Tüm ayarlamalarını kendim yaptım. Tema XSTORE teması oldukça kullanışlı ve kolay bir tema. 59 Dolardan satılmaktadır.

Aylık Kar kısmına fiyatı ortalama yazdım. Reklam çıkmadığım için sürekli değişiyor çünkü. Domain 5 yaşında anahtar kelimeyi içeriyor site 1 yılı geçti satış yapıyor.

NETGSM eklentisi kurulu siparişlere otomatik SMS gidiyor ancak NETGSM hesabıda devredilmeyecek.

KİMLERE TAVSİYE EDİLİR ?

Eticaret işine girmek isteyenler için herşeyi hazır kurulu sistem. Anında devir. A'dan Z'ye tüm sayfaları mevcut. Heryeri özenle düzeltildi, hazırlandı. Reklam çıkacak bütçeniz varsa kesinlikle tavsiye ederim. İç Giyim sektörü diğer sektörlere benzemiyor kimse bir siteye bağlı kalmıyor önüne gelen siteden alışveriş yapıyor.

Ek iş fırsatı sunuyor sizlere. Adwords çıkmadım bu siteme Woocommerce altyapısını denemek istedim. Ürünleri toplu alabilecekseniz ve kapıda ödeme ürün gönderebilecekseniz gerçekten kaçırmayın siteyi. Whatsapp'tan yazan herkes kapıda ödeme istiyor. Siparişlerin %75'i kapıda ödeme istiyor. Bayilik alınan yerin kapıda ödeme sistemi var tabii ki ben hep onların üzerinden gönderdim. Ancak ürünü paket paket alıp kendi anlaşmam ile göndersem kar payım daha yüksek olurdu.

Siparişler daha çok WhatsApptan gelmektedir. WhatsApp görüntülerini o yüzden ekledim. WhatsApptan gelem siparişleri siteye ayrıca eklemedim.

DESTEKLERİM

Woocommerce ve XML ile ürün çekme ve değişiklikleri anlatabilirim.

XML ÇEKME MANTIĞI

XML ile çekilen ürünler tamamen özgün olarak çekilmektedir. Özgün açıklamayı sistem otomatik yazmaktadır. Tüm ürünlere özgün ayrı ayrı içerik ekliyor sistem. XML otomatik çekilme şekilde yapılabilir ancak XML veren firmanın sistemi Wordpress ile tam uyumlu değil o yüzden önce PC'ye XML indirip daha sonra Notepad++ ile otomasyon 3 tıklama yapıyorum ve sonra sisteme yüklüyorum. Haftalık olarak bu işlemi tekrar ediyorum.

Whatsapptan yazabilir ya da telefon ile arayabilirsiniz. 507 877 42 47

KAR ORANI ÖRNEK OLMASI AÇISINDAN

ÜRÜNÜN ANA BAYİDEN ALDIĞIM FİYATI

ARACI BAYİDEN ALDIĞIM FİYATI

BENİM SATTIĞIM FİYAT

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Niğde, Merkez Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.