Şimdi Ara

Gelişim yetersizliği! çok önemli benim için! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MartNisan

arkadaşım devede boy var ama ne işe yarıyor sanki.
    tarih sahnesinde hep kısa boylular en başarılı olmuşlardır. Bak Atatürk'e.
    Bence kafana takmaya gelmez. Ayrıca minyon tipli olmak da genç gösterir seni. Yaşlanmazsın.
    tek handikapın kilo almamalısın.

Fakir avuntusu.
  • 15 yaşındayım 178 cm yim.

Ama bizim aile uzun olduğu için normal.

Bu hormonal bozukluk değil de genetik de olabilir kardeşim.
  • yav 162 cm isen daha ne 15 yaşındasın biraz daha uzarsın bıraz kısa olursun hepsi bu, illa manken gibi boy olacak diye bir şey yok. tek sen kısa değilsin ki niye dert ediyorsun takma kafana böyle şeyleri. biraz iyi beslen kimyasal haplar kullanma sakın hayatın bu kadar ucuz değil. biraz araştırma yap ne iyi geliyorsa onu besinlerle doğal yoldan almaya bak. herşeyden önce sağlıklı olduğuna şükret,

çevrendeki sakat, özürlü insanlara bak ve hiçbir problemim yok koşup yürüyebiliyorum, konuşabiliyorum , ya konuşamasaydım kimseye derdimi anlatamasaydım, , yürüyemseydim tekerlekli sandalyeye mahkum olsaydım napardım acaba , kör doğsaydım ve anne ve babamın bile kim olduklarını bilmeden onların yüzlerini görmeden yaşasaydım, ne kadar kötü olurdu benim için hayat . böyle yaşamak zorunda olan bir sürü insan var ama ben ne kadar şansılıyım ki sağlıklıyım de ve şükret , şükret, şükret...

• Bende kalıplı ve uzun boyluyum yaşıma göre kendi yaşımdaki kızlar yanımda ufacık kalıyo
  • yaş 15 boy 1.75
  • yaş 18 boy 1.68...

ama ben memnunum...
    kısa olmak daha iyi ayrıca gençte gösteriyorum görenler 15-16 yaşındasındır diyo..
    az buçuk sakalda çıkıyo..daa nolsun =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _tanten_

yaş 18 boy 1.68...

ama ben memnunum...
    kısa olmak daha iyi ayrıca gençte gösteriyorum görenler 15-16 yaşındasındır diyo..
    az buçuk sakalda çıkıyo..daa nolsun =)

kılda keramet olsaydı ...te çıkmazdı yeğen
    sakallar çıkıo die yakınırdım senin yerinde olsam,zira ömrünün kalanını onlarla geçirmek zorunda kalacak ve 1-2 yıl sonra bir keramet olmadığını kendin de anlayacaksın

• Vücudunuzun kendi kendine kodladığı bir sınır vardır zaten, onun dışına ister günde litrelerce süt için, barfiks çekin vs. bir etkisi olmaz. Sadece bir kaç cm daha fark yapabilir. Mesela bende son 4 yıldır koladan başka birşey görmüyorum ama boy 190 yaş daha 16.
  • bi arkadaş ağırlık çalış demiş boy uzaması için ağırlık çalışılmaz deişik hareketler (GROW TALLER ) vardır ama ağırlık kesinlikle çalışılmaz
  • süt iç basket oyna 18 e geldiğinde 1.75 olursun rahat
  • Hastalkık derecesinde kısa değilsin sen kafanda kuruntu yapmışsın herhalde ayrıca uzun boylu olmak hiçte özenilecek bir durum değil. Hadi be neresi özenilecek bir durum değil dersen kendim 15 yaşındayım 1.87 boyum var, her türlü dolaşım bozukluğum var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunnian -- 6 Temmuz 2010; 0:46:03 >
  • vallaha yanlış anlamayın da yaş 15 boy 183

ama sebebini açıkliyim: bizim mahalleye sütçü gelirdi ve her c.tesi günü 6 kilo süt alırdık. ona rağmen cuma gününe dek sütüm biter gider cuma günü 1 litre daha süt alırdım bakkaldan. Fakat bende genetik olarak da var bu.

Anne: 180
    Baba: 185
    Abi: 180

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.