Şimdi Ara

Geliyoo yapımcıları: 'Yaani’nin kullandığı veri Yandex ve Google’dan' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o değil de turkcell dhnin yemini mi kesti acaba. :D

• Hic sasirmadim!

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Bilocan, kimse durduk yere web tarayıcı yapmaz. Mobilde ya sistem browserını kullanırsın ya da son mobil os larda chrome alt yapısını kullanırsın... Hadi oda işine yaramadı 3. taraf alt yapı kullanırsın.

• Sanki geliyoo çok iyi bir şeymiş gibi diğerini ispiyonlamış.

• "dinime küfreden müslüman olsa bari"

• bunlar degilmiydi 50 TL lik scriptle ülkeyi kandırmaya çalışıp birde üstüne RTE'ye acındırıcı mektup yazarken, fotoğraflarda hep sakal bırakan :) 500 k para harcadık diyip devlet desteği daha sonra o da olmuyorsa bir iş verin bari diyen. :)

• Dinime küfreden müslüman olsa...
  • kemal sunal filmlerinin senaryosu da yüzde 70i (ç)alıntı kim der ki kemal sunal milli değil diye. Ha bir de bu konuyla ilgili japon atasözü var "Hırsızlar kavga ettikleri zaman, çaldıkları yere dökülür."

• Tüm piyasa bu şekilde ki. En büyüğünden küçüğüne hepsi bu mantıkta. Uyduruk göstermelik şeylerle devleti söğüşlüyorlar. Tek tük iş yapacak varsa bunlar yüzünden onun da önü kesiliyor. Ben her yerde diyorum o yüzden. Bu iş sıfırdan ele alınmalı, kendi yürüyene kadar elinden tutulmalı, sonra da sıkı denetlenmeli diye. Oooo kim uğraşacak kaç sene alır deniyor, ama sonuç ortada. 10 yıllar geçiyor ve hala sıfır noktasındayız. Bir şeyi doğru yapmak için harcanan süre boşa gitmez benim gözümde ama rastgele yapılan iş için harcanan her saniye boşadır!!!

• vuhuv.com.tr kullanın kullandırtın. Bulamadıysak şunlarla dene bile diyor. Diğer sözde yerli arama motorları bunu yapıyor mu? Hayır.

Geliyoo yapımcıları: 'Yaani’nin kullandığı veri Yandex ve Google’dan'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 30 Ekim 2017; 9:42:51 >
  • Geliyooo nun açıklamasını yayınlayacak kadar küçüldünüz mü?

• geliyoo kim ya üç beş çocuğun kurduğu TR.gg sitesinden farkı olmayan bir sitenin ve onun çocuk yapımcılarının açıklamalarından mı medet umar oldunuz
  • zaten bilinen bir şeyi kendileri ortaya çıkarmış gibi lanse edip de prim yapmalarına izin veriyoruz. kendi saçmalıkları yetmiyormuş gibi bir de ak kaşıklarmışçasına konuşup duruyorlar. ikisi de birbirinden beter.

• Kel köre cort demiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geliyoo, yaniii müthiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak edipte bir kere bile bakmadım. Sadece haber sitelerinden okuyorum. Önemli olan milli olması değil düzgün çalışması. Taşıma su ile değirmen dönmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Yaani nin uygulamasında sekmeyi aşarı yukarı hızlıca bir çok kez kaydırınca pencere dönüyor ve arkasında google chrome simgesi çıkıyor, tıpkı chrome mobil uygulamasında olduğu gibi. Web tarayıcı yapmaktan aciz şirket arama motoru yapacakmış yav he he

microsoft bile google karşısında web tarayıcısı yapmaktan aciz. adamlar web tarayıcısı yaptık demiyorlar ki. yılların tarayıcısı opera bile chrome alt yapısına geçti.
  • Milli ürün enailiğini hala savunan varmı ya

• Al birini vur ötekine.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.