|
Bildirim
Şıracının şahidi bozacı.
|
Milli duygularımızı suistimal eden kişi ve kurumlardan nefret ediyorum. Bu kaçıncı artık...
|
Harbiden bilgisiz ve cahillik diz boyu. Geliyoo ne zaten. Bu haber komple şaka gibi. Geliyoo yapımcıları şunu demiş bunu demişmiş. Geliyoo yapımcıları ne yahu. Geliyoo diye bir şeyi düzenbazın biri çıkarmış. 5dk'lık iş. Milleti keklemeyi denediler olmadı. Turkcell aynı fikirle başka bir şey denedi o da olmadı. Ha gerçi Turkcell en azından Yandex ile anlaşmalı remarketing olayına girdi. En azından Yandex'in olaydan haberi var yani. Ha yerli diye yedirmeye çalıştılar, hatta yapay zeka deyip uçtular :). Ama geliyoo, tamamen çoluk çocuğun sözde kurnazlığı. 5dk lık html bilgisi. Ha belki kendileri anca seneler sonunda html öğrenmiştir kendini bir şey sanmıştır bilemeyeceğim.
Ama sonuç olarak komedi bir haber. Geliyoo yapımcıları ne yahu. Duyan adam yerine koyacak. Şaka gibi. |
Şu "milli" ve "yerli" kelimelerinin kimler ne ekmeğini yedi saymakla bitmez...
|
İşin içinde Turkcell olunca hiç şaşırmıyorum
Çoğu reklamı milli ve manevi duyguları sömürme üzerine. Verdiği hizmetlerden iyi kötü memnunum ama bu duygu sömürüsü olayını yıllardır yapan en büyük firma. |
Yerli otomobil, yolcu uçağı ve savaş uçağını da aynı yöntemle aşırıp millete kakaladılar. Hiç şaşırmadım.
|
o değil de turkcell dhnin yemini mi kesti acaba. :D
|
Yaani kandırıldık.
|
Yazılım bilgisi olan herkes bunların sahtekar olduğunu çok iyi biliyor bir arama motoru yapmak kolay değil...
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaBr2 -- 29 Ekim 2017; 21:4:53 > |
|
|
|