Şimdi Ara

GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK POKEMON TURNUVASI 29M KAZANAN oz_bek1905-ozan (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
910
Cevap
0
Favori
13.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çat pat patliom

edit=sayfa başı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 19 Ağustos 2007; 18:45:53 >

• beni de turnuvaya kat.

dh nick: T@yfur
    poke nick: tayyyy
    msn: flamere005@hotmail.com
    ortağım yok
  • ya bişey daa dicem hidayet abi göndermeyenler dh de ise + göndermiolarsa bn olsam elerdim gerçekten gaza getirmiyorum çocuk oyuncağı deil bu, turnuwanın altında 30 mlik cevher yatıo
  • katiliom yaa babam daliodu bana "pc'nin başındayım" diye abi ölümle burun burunayım başlasın artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: doancan44

ya bişey daa dicem hidayet abi göndermeyenler dh de ise + göndermiolarsa bn olsam elerdim gerçekten gaza getirmiyorum çocuk oyuncağı deil bu, turnuwanın altında 30 mlik cevher yatıo

ya 6 dan sonra yollayanlar girebilecekmi???
  • Hidayet abi 3.ye ödül var demişsin nedir?
  • züprüz bence
  • yaz nightshide
  • poke nick ufukyilan puanım 5000
  • hidayet abi şu an forumda deil acaba ne zaman gelcek
  • yolluyorum takımı abi 5dk içinde
  • abi daa ne reye kadar bekklices merak ediiorum ya göndermeyenleride ele yani yarına kadar onları bekliyemeyis
  • evde babam baskı yapio kapa die hadi abi
  • quote:

abi daa ne reye kadar bekklices merak ediiorum ya göndermeyenleride ele yani yarına kadar onları bekliyemeyis

dostum sabırlı ol tabikide beklemek işimize gelmesede napalım hidayet abi zorunlu olmasa bekletmezdi vede şu kadarını söyliyeyim güzel ve düzenli bi TURNUVA yapmak için iyi düşünmek şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortar -- 19 Ağustos 2007; 19:28:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightshide

poke nick ufukyilan puanım 5000

Eklendin takım listeni PM ile yolla bol şans

Şuan düzenlemelerle uğraşıyorum gönderen gönderir göndermeyen direk diskalifiye
  • turnuwa demek istedin gliba zortar
  • bide bişey dicem bu turnuwa öle güsel olsunki şimdiki dh liler gidipte yeniler geldiğinde anlatiim bi tane hadayet abinis wardı mükemmel bir çekiliş yaptı we ....(işşlh bn olurm ) kazanmışıtı diyebilelim deilmi arkadaşlar
  • quote:

turnuwa demek istedin gliba zortar

HAAA ÖLE DEMEK İSTEDİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidayetkurnaz

quote:

Orjinalden alıntı: nightshide

poke nick ufukyilan puanım 5000

Eklendin takım listeni PM ile yolla bol şans

Şuan düzenlemelerle uğraşıyorum gönderen gönderir göndermeyen direk diskalifiye

hidayet abi benide turnuvaya katabilir misin?
  • Cok güzel olması için benim yaptığımı kimse yapmaz Ama takdir sizin
    Ama oyun da canlı mac yapmak hala cok dandik bu sebebten turnuva düzenlemek zorlaşıyor bakalım turnuva sonuna kadar kaç diskalifiye olcak suan 18 kişi tam olarak turnuvada gözüküyor.
    Aslında takım listesini gönderenleri eşleştirebilirim.Ama haksızlık olmasın
    Eşleşmelere gelince inanın direk kura çekcem .Liste gönderenlerin katılımsırasındaki numaralarını kağıtlara yazdım bile
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.