Şimdi Ara

GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK POKEMON TURNUVASI 29M KAZANAN oz_bek1905-ozan (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
910
Cevap
0
Favori
13.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hidayetkurnaz

Cok güzel olması için benim yaptığımı kimse yapmaz Ama takdir sizin
    Ama oyun da canlı mac yapmak hala cok dandik bu sebebten turnuva düzenlemek zorlaşıyor bakalım turnuva sonuna kadar kaç diskalifiye olcak suan 18 kişi tam olarak turnuvada gözüküyor.
    Aslında takım listesini gönderenleri eşleştirebilirim.Ama haksızlık olmasın
    Eşleşmelere gelince inanın direk kura çekcem .Liste gönderenlerin katılımsırasındaki numaralarını kağıtlara yazdım bile

ya abi bence çok bekleme tam bir buçuk saat geçti normal süreyi aşalı bari son beş dk olsun 18 kişi az deil bu arada herkese başarılar

• quote:

Cok güzel olması için benim yaptığımı kimse yapmaz Ama takdir sizin
    Ama oyun da canlı mac yapmak hala cok dandik bu sebebten turnuva düzenlemek zorlaşıyor bakalım turnuva sonuna kadar kaç diskalifiye olcak suan 18 kişi tam olarak turnuvada gözüküyor.
    Aslında takım listesini gönderenleri eşleştirebilirim.Ama haksızlık olmasın
    Eşleşmelere gelince inanın direk kura çekcem .Liste gönderenlerin katılımsırasındaki numaralarını kağıtlara yazdım bile

ne zaman başlarsn ?

• abi çok diskalifiye olur sen en iisi bunu çekiliş e dönüştür
  • TURNUVA İYİ BENİM OLUCAKSIN VENESSUAR
  • Bence başka çünkü takım göndermeyen kişiler forumda çok aktif olan kişiler değil...Yani daha zuun süre beklememiz gerekebilir...
  • pffffff yaaa ben maçı kaçırırım die üzülüodum geldim daha kuralar bile çekilmemiş
  • T@yfur poke charına baktım hazır kıta takım yapmıssın sableye leri dizmişsin dsgm takıma ama bakıyorum o charda baska işe yarar poke yok besbelli turnuva için kimle ortaksın bilmiyorum ama yakışmaz .
    Anlaşılan bekledikce fakeler artacak

-Saat 8:00 de takımları yollayanlar eşleştirilecek ve yarın 18:00e kadar eşleşenler sonucları bildirmek zorunda.
    -Sonuclar gerek görüldüğünde SS le doğrulanmak zorunda .
    -Mac esnasında önde iken mutlaka SS alın.Kaçma durumlarında o SS ler gerekebilir.
    -Pot kullanmak yasaktır
    -Turnuvaya katılıp takım listesini yollamayanlar yolladıkca eşleştirilecek ama onlara ek süre verilmeyecek -Yarın 18e kadar onlarda maçları tamamlayacak.Yada diskalifiye olacak
    -TURNUVA BAŞLIYOR İYİ OLAN KAZANSIN

• bisi sorcam yendik dielim karsıdaki yenildiini kabul etti bizim yine de ss çekmemize gerek war mı?yani çou kişi maçtan çıkıo ya onun için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TK14 -- 19 Ağustos 2007; 19:54:02 >
  • quote:

T@yfur poke charına baktım hazır kıta takım yapmıssın sableye leri dizmişsin dsgm takıma ama bakıyorum o charda baska işe yarar poke yok besbelli turnuva için kimle ortaksın bilmiyorum ama yakışmaz .

-Saat 8:00 de takımları yollayanlar eşleştirilecek ve yarın 18:00e kadar eşleşenler sonucları bildirmek zorunda.
    -Mac esnasında önde iken mutlaka SS alın.Kaçma durumlarında o SS ler gerekebilir.
    -Pot kullanmak yasaktır
    -Turnuvaya katılıp takım listesini yollamayanlar yolladıkca eşleştirilecek ama onlara ek süre verilmeyecek -Yarın 18e kadar onlarda maçları tamamlayacak.Yada diskalifiye olacak

benim diğer sevdiğim pokemonlar trademde

• Hidayet abi Ben maçı 20.00 den sonra yapsam
    en geç 22.00 ye kadar yollarım sonucu
    bi tölerans tanısan çalışıyorum da.
  • yarın saat 6 ya kadar bitcek bugün zorunlu deil we ne zmn çekiosun kuraları
  • quote:

T@yfur poke charına baktım hazır kıta takım yapmıssın sableye leri dizmişsin dsgm takıma ama bakıyorum o charda baska işe yarar poke yok besbelli turnuva için kimle ortaksın bilmiyorum ama yakışmaz .

-Pot kullanmak yasaktır

abi saat 8'i 2 geçio

• hidayet abi ben yollamıştım demi
  • ya patlıcam gına geldi konuya her girdiğimde en az 10 kişi içeride beklıor çek artık şu kuraları hidayet abi diorum
  • abicim hadi babam gine geldi dövecem diyo hadi abicim ölümle burun burunayım canım tehlikede
  • Eşleşmeler açıklanmıştır.
  • doancan44 nezaman yapalım
  • en büyük turnuva degil!!!

nemesis in ödüllü turnuvasnda exp yoktu ama ödüller bu exp ten cok fazladıydı o yüzden baslık edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by leon -- 19 Ağustos 2007; 20:15:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: by leon

en büyük turnuva degil!!!

nemesis in ödüllü turnuvasnda exp yoktu ama ödüller bu exp ten cok fazladıydı o yüzden baslık edit

oKunma sayısı kactı Forumun en yüksek exp li pokesi ödül e yuh
  • ben kendimi göremedim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.