Şimdi Ara

GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK POKEMON TURNUVASI 29M KAZANAN oz_bek1905-ozan (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
910
Cevap
0
Favori
13.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ae_TR

ARKADAŞLAR COK ACİL YARDIM PARALYZ HEAL KULLANMAK SERBEST Mİ??

hyr değil
  • katılıyorum
    umutj
    piplup385
    550.5
    sen tanımazsın okuldan
    umutum9@hotmail.com
  • 18e kadar yazılan maclar sonuclarını bildirmeyenlerin mac sonucuna ben karar vercem doancan burda bizim eski team den kimse yok mu diskalifiye olmayın adam burda yapın su macı
    not: ben neden uyarı almısım nerden ögreenebilirim alla alla naptım acaba 4 puan almısım bir daha alırsam uzaklaştırılcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidayetkurnaz -- 20 Ağustos 2007; 14:31:06 >
  • oz_bek msnimi ekle konuşmam lzm
  • Arkadaşlar şuan Versiyon 7 de maç yapanlara soruyom eski v6 dan bi fark var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoKeBuRn

Arkadaşlar şuan Versiyon 7 de maç yapanlara soruyom eski v6 dan bi fark var mı?

Ewet abuk sabuk hatalar verio OzaN'la bi türlü maç yapamadık Habire sorun cıktı
  • Hala mı hata ben onlar geçmiştir diye zannediyordum
  • hidayet abi msn açmalarını bırak oyunda deil hiçbiri yaa tam 4 kere teklif attım
  • aynen ya benim üyeliktede error veriyo
  • Diyorki not accepting battle challanges filan
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidayetkurnaz

18e kadar yazılan maclar sonuclarını bildirmeyenlerin mac sonucuna ben karar vercem doancan burda bizim eski team den kimse yok mu diskalifiye olmayın adam burda yapın su macı
    not: ben neden uyarı almısım nerden ögreenebilirim alla alla naptım acaba 4 puan almısım bir daha alırsam uzaklaştırılcam

Sana cevap vereyim o sitenin hatası neden söleyim mi?
    Çünkü benimde 4 tane uyarı var ve başka konuya geçince uyarılar gözükmüyor kesin sitenin hatası
    Sizdede öle değil mi?

• doancan geldim almanyadan dayımın oğlu geldi dedim hidayet abiye bin kere dedim şahidimdir.

O Pc ye oturduydu 1 saatliğine şimdi eldim işte yapalım hidayet abi şimdi yaparız ama
  • NASIL KATILIYORUZ BU TURNUVA YA BENDEDE İİ POKEMONLAR WAR
    Deoxys
    Phione
    D.Gengar
    Latias
    Registeel
    Dratinice
    TAKIMA BAKARAK MI KATILIYORUZ TURNUVAYA BİTTİMİ TURNUVA BİLGİ VERİN LUTFNBİLGİ PLSSSS
  • doancan sniper hemen yapın işte
  • abi yapamayıs gidiorus hmen çıkmam lasım şei hidayet abi akşam yapsak ama bugün kesin belirtiris byby
  • beyler version değişikliği bugun mü oldu?
    sanırım turnuva biraz uzayacak versiyon değişikliğinden eski şifrelerinde değişik karekter olanlar girme pronblemi yaşıyor blood red team ve chakal lar bu durumu yaşıyor macları yapma suresi 1 gun uzatılmıstır ve listesini yollamayan katılımcılar yollasınlar sorun düzelirse hemen macları yapın
    bu nasıl sans
  • bende açöamıyom error veriyo
  • Forgot Your Password de
  • şifre yanlıs demiyoki error veriyo
  • Forgot Your Password ta mı çalışmıyor allahtan Garip işaretler koymamışıM
    Belide artık hackler önlenebilir
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.