Turnuvaya kabul edildin takım listeni yolla eşleştirme yapalım
12.maç eklenmiştir beyler berke vs y-o-y-o ikinizde online sınız hemen yapın maçı neticeyi bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: hidayetkurnaz
12.maç eklenmiştir beyler berke vs y-o-y-o ikinizde online sınız hemen yapın maçı neticeyi bekliyorum
ben simdi yapamam cıkıorm cunku aksam yada yrn
1.maç 6.maç 10.maç Neden hala sonuç gelmedi bari bir açıklama yapın 1.maçı biliyorum blood-red-team giriş problemi var . 04. !!!DeeP_DiVe!!! (@ykut)--giriş problemi var 08. manyakulas (deliulas) 15. M-e-M (Emirhannnn) 20. KaaaR (ultrAslan ToLgA )-kaar nickiyle katılman lazım turnuvaya yada neden sebebini açıkla 21. k@til_35 ((_)_LuCu_(_)) 24. beckham006 (korsan06 ) 27. Hameka (WaZiR ) 30. ufukyilan (Nightshide) listeleri bildirilmeyenlerde bunlar açıklamaları bildiklerim var diğerleri hemen bir açıklama yapsınlar yada yollasınlar listeleri
Hidayet abi sana demiştim 8 gibi gelirim diyte geldim yine açılmıo yine Sql hatası verio
hidayet abi ben yoktum ozbek bakıyodu yerime ki rakibim yok ortalıklarda maç yapamazsak ikimizde yalan mı oluruz
Hidayet abi pmden söyledim ama söyleyeyim yine biz tracykerem ve emre 14 ile ortaktık 2 ortağız şimdi onlar hiç bişi yapmadığından attık ve şifreyi değiştirioduk değişmedi bizde bu yüzden bu nicke geçtik
2. tur diyorum abi bu böle olmaz
bu ne biçim iş ya biz ikinci tura geçtik adamlar hala kayıt olmaya çalışıyo ya olmaz ki böyle
hidayet abi sniperdayi nın giriş problemi war we hiç düzelmesse nolcak