Nerde kaldın 4EveRULtrAsLaN ekledim takım listeni pm den yolla rakip belli oldugu an macı belirleyelim
hidayet abi hala adam mı alıosunuz turnuwaya biz 2. tura geçme derdindeyiz adam alıosunuz yaa tmm 4everultraslan gelsinde başka almayalım lütfe bize saygı
quote:
Orjinalden alıntı: doancan44
hidayet abi hala adam mı alıosunuz turnuwaya biz 2. tura geçme derdindeyiz adam alıosunuz yaa tmm 4everultraslan gelsinde başka almayalım lütfe bize saygı
liste göndermeyenler var ya şimdi biri liste gönderse rakip cıkmasa sadece sorun hallolana kadar neden olmasın 2.tur da almıyoruz ya rakip cıkmassa katılamaz zaten Bu arada sen bu kadar bekliyorsun umarım bizim eski takımı yenebilirsin yoksa sana cok üzülcem sana hjüri özel ödülü vercem :D
salla geçelim 2. tura rakip artıyo
saol hidayet abi ama eski takım 4ever utraslan gliba tanıorum battle da ne kadar tecrübeli olduğunu 2. tura oda bnde geçersek bni ona çekmemeni tercih ederim
quote:
Orjinalden alıntı: atpatpatp
hidayet abi berk girmezse n'olcak??
bide şu ayrı bişey yakında bu konu üst konu olcak
quote:
Orjinalden alıntı: hidayetkurnaz
quote:
Orjinalden alıntı: atpatpatp
ya abi ama çok düzensiz oluyo ya bu saatte kayıt mı olunur abi
ya anlatamıyormuyum şifre sorunu var bırakmadan önceki takımım ile venasuar kaybolunca bana veren takım suan şifre sorunu yaşıyor şimdi onlar böyle ellerinde olmayan sebebten diskalifiye etsem yakışır mı? Kayıdın sebebi ise sadece 2.tura henuz gecmediğimiz kazanan için beklediğine takip ettiğine değecek bişr turnuva
o kadar şey yapıosanız çekilin
kimin çekilmesi da doru olur sence
benim problemim var ama siz acele edionuz acele işe şeytan karışır
ingilizcesi olan kimse yok mu oyunun kendi forumunda bu konuda bir açıklama vardır bir başlık bir topiic baksanız sniper kendisi duzelmeye bilir eski verileri yeni yere tasıdılar şifre gitmiş olabilir ama yeni şifre isteyebileceğiniz bir bölüm olabilir sonucta maile gönderebilirler Birileri araştırıyor mu?
acele etmioruski onur turnuwa başlayalı tam 2-3 gün geçti eğer sen buna acele diorsan diorum
+ acele edip napıorus ki hidayet abi her dediğimiz ters çewirio yani size bi zararımız yok boş gezenin boş kalfası gbi bişeyis + boş konuşuorus
quote:
Orjinalden alıntı: hidayetkurnaz
ingilizcesi olan kimse yok mu oyunun kendi forumunda bu konuda bir açıklama vardır bir başlık bir topiic baksanız sniper kendisi duzelmeye bilir eski verileri yeni yere tasıdılar şifre gitmiş olabilir ama yeni şifre isteyebileceğiniz bir bölüm olabilir sonucta maile gönderebilirler Birileri araştırıyor mu?
Hidayet abi bi msn açsana
quote:
Orjinalden alıntı: doancan44
acele etmioruski onur turnuwa başlayalı tam 2-3 gün geçti eğer sen buna acele diorsan diorum
+ acele edip napıorus ki hidayet abi her dediğimiz ters çewirio yani size bi zararımız yok boş gezenin boş kalfası gbi bişeyis + boş konuşuorus
neyi ters cevirdim eger giriş değilde baska problem olsa babam olsa diskalifiye ederdim ama şimdi bir anlamı olmaz diskalifiye etmemim yeni versiyonu ben cıkarmadım 29m exp vercez yaranamıyoruz:D bu kadar takmayın 1 ayda surse o poke birine verilecek sorun cozuldugu an bir daha tolerans olmayacak başta söylediğim gibi her tur 1 gun surecek
yok tmm sorun yok ben ilk turu geçtim ikinci turuda beklerim ama bugünü geçmesin lütfen
1 ay mı sizin amacınız wermek hidayet abi sizin iş kolay elini sallasan ellisi ama biz almak için can atıorus we elimizi sallasak diskalifiye olurus onun için bizide düşünün her neyse snn turnuwan sana klmış bize beklemekten başka çare kalmıor