Şimdi Ara

GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK POKEMON TURNUVASI 29M KAZANAN oz_bek1905-ozan (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
910
Cevap
0
Favori
13.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Poke Nick:InTheTurkey
    Poke Puan:7,034.6
    Ortak:PhortakaL_
    Msn:PowerOfDarkness@hotmail.com

• quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRULtrAsLaN

Dh Nick:4EveRULtrAsLaN
    Poke Nick:InTheTurkey
    Poke Puan:7,034.6
    Ortak:PhortakaL_
    Msn:PowerOfDarkness@hotmail.com

Nerde kaldın 4EveRULtrAsLaN ekledim takım listeni pm den yolla rakip belli oldugu an macı belirleyelim

• hidayet abi hala adam mı alıosunuz turnuwaya biz 2. tura geçme derdindeyiz adam alıosunuz yaa tmm 4everultraslan gelsinde başka almayalım lütfe bize saygı
  • quote:

Orjinalden alıntı: doancan44

hidayet abi hala adam mı alıosunuz turnuwaya biz 2. tura geçme derdindeyiz adam alıosunuz yaa tmm 4everultraslan gelsinde başka almayalım lütfe bize saygı

liste göndermeyenler var ya şimdi biri liste gönderse rakip cıkmasa sadece sorun hallolana kadar neden olmasın 2.tur da almıyoruz ya rakip cıkmassa katılamaz zaten
    Bu arada sen bu kadar bekliyorsun umarım bizim eski takımı yenebilirsin yoksa sana cok üzülcem sana hjüri özel ödülü vercem :D

• salla geçelim 2. tura rakip artıyo
  • saol hidayet abi ama eski takım 4ever utraslan gliba tanıorum battle da ne kadar tecrübeli olduğunu 2. tura oda bnde geçersek bni ona çekmemeni tercih ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: atpatpatp

salla geçelim 2. tura rakip artıyo

• hidayet abi berk girmezse n'olcak??
  • bide şu ayrı bişey yakında bu konu üst konu olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidayetkurnaz

quote:

Orjinalden alıntı: atpatpatp

salla geçelim 2. tura rakip artıyo

ya abi ama çok düzensiz oluyo ya bu saatte kayıt mı olunur abi
  • ya anlatamıyormuyum şifre sorunu var bırakmadan önceki takımım ile venasuar kaybolunca bana veren takım suan şifre sorunu yaşıyor şimdi onlar böyle ellerinde olmayan sebebten diskalifiye etsem yakışır mı?
    Kayıdın sebebi ise sadece 2.tura henuz gecmediğimiz kazanan için beklediğine takip ettiğine değecek bişr turnuva
  • o kadar şey yapıosanız çekilin
  • kimin çekilmesi da doru olur sence
  • benim problemim var ama siz acele edionuz acele işe şeytan karışır
  • ingilizcesi olan kimse yok mu oyunun kendi forumunda bu konuda bir açıklama vardır bir başlık bir topiic baksanız sniper kendisi duzelmeye bilir eski verileri yeni yere tasıdılar şifre gitmiş olabilir ama yeni şifre isteyebileceğiniz bir bölüm olabilir sonucta maile gönderebilirler
    Birileri araştırıyor mu?
  • acele etmioruski onur turnuwa başlayalı tam 2-3 gün geçti eğer sen buna acele diorsan diorum

+ acele edip napıorus ki hidayet abi her dediğimiz ters çewirio yani size bi zararımız yok boş gezenin boş kalfası gbi bişeyis + boş konuşuorus

• quote:

Orjinalden alıntı: hidayetkurnaz

ingilizcesi olan kimse yok mu oyunun kendi forumunda bu konuda bir açıklama vardır bir başlık bir topiic baksanız sniper kendisi duzelmeye bilir eski verileri yeni yere tasıdılar şifre gitmiş olabilir ama yeni şifre isteyebileceğiniz bir bölüm olabilir sonucta maile gönderebilirler
    Birileri araştırıyor mu?

Hidayet abi bi msn açsana
  • quote:

Orjinalden alıntı: doancan44

acele etmioruski onur turnuwa başlayalı tam 2-3 gün geçti eğer sen buna acele diorsan diorum

+ acele edip napıorus ki hidayet abi her dediğimiz ters çewirio yani size bi zararımız yok boş gezenin boş kalfası gbi bişeyis + boş konuşuorus

neyi ters cevirdim eger giriş değilde baska problem olsa babam olsa diskalifiye ederdim ama şimdi bir anlamı olmaz diskalifiye etmemim yeni versiyonu ben cıkarmadım
    29m exp vercez yaranamıyoruz:D bu kadar takmayın 1 ayda surse o poke birine verilecek
    sorun cozuldugu an bir daha tolerans olmayacak başta söylediğim gibi her tur 1 gun surecek

• yok tmm sorun yok ben ilk turu geçtim ikinci turuda beklerim ama bugünü geçmesin lütfen
  • 1 ay mı sizin amacınız wermek hidayet abi sizin iş kolay elini sallasan ellisi ama biz almak için can atıorus we elimizi sallasak diskalifiye olurus onun için bizide düşünün her neyse snn turnuwan sana klmış bize beklemekten başka çare kalmıor

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.