Şimdi Ara

GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK POKEMON TURNUVASI 29M KAZANAN oz_bek1905-ozan (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
910
Cevap
0
Favori
13.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu konuyu kapatalım ya giriş problemi var adamların aynı sey finalde senin başına gelse napacaz
  • ilk tur maçları bittimi ne oldu ...
  • konuyu kapatıyo musun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doancan44 -- 21 Ağustos 2007; 13:46:23 >
  • bişey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doancan44 -- 21 Ağustos 2007; 14:04:21 >
  • ya konuyu kapatması konustuğumuz bekleme konusunu kapatın dedim venasuar verilmeden bu konu kapanmaz
  • bnde yanlış anlamışım
  • ya yoyo hade macı yapalım
  • way kazanmışızxD
  • Bu turnuva çook uzun sürcek kimse online olmuyor bence online olmayanları süre bitince acımadan diskalüfüye et
  • aynen

diskalüfüye et
  • turnuwa başladığından beri diorum diskalifiye et
  • Ama rakipte bi online olmuyor hemen onla yapçak kii hidayet abiye sölesin oda diskalüfüye etsin
  • hidayet abi biz maçı pazar gecesi bitirdik tamam o gece bitirmediler pazartesi günüdemi işleri wardı :S en fazla 30 dk sürüyo burda boşuna beklioz ve diğer katılımcılardanda rica ediyorum lütfen azcık ciddi alın bide bu girişlerde hata yiyenler için yapabileceğimiz bişi varsa yapalım ama bişi yoksa lütfen boşa zaman harcamıyalım biliyom bu yeni sürüm çok kötü oldu ama yapabileceğimiz bişi yok 2. tur maçları inş. bugün duyurursun hidayet abi

By ArTDreaMs(TeaR_Tr)
  • önümüzdeki tek problem giriş sorunu yoksa inanın uzatmıyacağım oyunu bıraktım zaten güzel bir şekilde hakedene verip arada bir uğrarım foruma bende hemen başladığım işi bitirmek istiyorum ama giriş problemi var.
    yoksa ben sure koyar diskalifiye ederdim ama dediğim gibi bekliyeceğiz
    ama giriş problemi yaşayan arkadaşlar da oyunun resmi forumunda çözüm arasalar super olur beklemekle sorun çözülmez
  • ama hidayet abi nolar çözene kadar beklersek çözüp çzmeyecekleri ne malum şu duruma bakılırsa %95 çözemycekler ama en fasla 2 gün daa bekliyelim o kadar yeter yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidayetkurnaz

önümüzdeki tek problem giriş sorunu yoksa inanın uzatmıyacağım oyunu bıraktım zaten güzel bir şekilde hakedene verip arada bir uğrarım foruma bende hemen başladığım işi bitirmek istiyorum ama giriş problemi var.
    ama giriş problemi yaşayan arkadaşlar da oyunun resmi forumunda çözüm arasalar super olur beklemekle sorun çözülmez

hidayet abi biz de giremiyorus valla heryere msj atıyorum ama resmi foruma adminlere falan cevap vermiyor şeresizler ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: oz_bek1905

quote:

Orjinalden alıntı: hidayetkurnaz

önümüzdeki tek problem giriş sorunu yoksa inanın uzatmıyacağım oyunu bıraktım zaten güzel bir şekilde hakedene verip arada bir uğrarım foruma bende hemen başladığım işi bitirmek istiyorum ama giriş problemi var.

hidayet abi biz de giremiyorus valla heryere msj atıyorum ama resmi foruma adminlere falan cevap vermiyor şeresizler ya

iyikine o gece maci yapmissiniz ikinci turda bakin beyler aynı sorun cikiyor karsımıza dua edin su problem hallolsun

• o zaman yeni char açın kasın çokmu zor :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZGMANCO123

o zaman yeni char açın kasın çokmu zor :S

tamam sen o chardaki teamimi bana yolla ben de onla katılayım
    m palkia m heatran m sableye m lucario m infernape m ludicolo yolla bana ben de dewam ederim ozaman
  • ben ikimci tura kaldım ama açılmıyo
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.