maçı yapamıcaz heralde rakip yok ortalıklarda yarına sarkıcak gibi
hocam rakip yok elemeyin lütfen oz_bek yok
quote:
Orjinalden alıntı: atpatpatp
hocam rakip yok elemeyin lütfen oz_bek yok
Rakibin ! ! 1905-1907(oz_bek1905-ozan) bugun akşama kadar tamamlayın maçı
tmm işte ortalıklarda yok öz bek ozanla mı yapıyım
atpatpatp'yi yendik
yenildim yaaaaaaaa
atpatpatp yi yendimm son infernapem vardı 400hp onun s mewini öldürdüm
sacred olmasaydı nereye yeniodun ya
finalistler belli olduguna göre takım listelerini yollayın unutmayın yarı finalde diger iki finalisle 3 set üzerinden maç yapacaksınız takım listeleri bugun istiyorum doancan yolladı
hidayet abi bn şimdi çıkıorum bugün daa giremem ok maçlar ne zmna kadar bitsin 3 gün süre wer
Takımlar açıklandıktan sonra eşleştirdiğim şekilde maçları tamamlayın 3 maç yapın sonuçları 3-0 yada 2-1 olarak bana yollayın
Tabi önce yarı finaldekiler takım listelerini bugun yollasınlar.Doancan yolladı diger ikiside hemen yollayın artık
ya bende güsel pokeler var nasıl katılabilirim????????
3.!!!!joe_cool (Battlestar-x) Takım listen neden hala gelmedi seni bekliyoruz bir şekilde pm le ulastır. Bugun akşama kadar gönder buraya kadar gelip diskalifiye etmek olmaz ama sende bize yardımcı ol
diskalifiye olusa beni finale alırmısın
almassında yazıyım dedim
ne fırsatçılar var yahu !!!!joe_cool un takım listesi yollanmmıştır
tamam tamam
abi beni turnuvaya katarsan 10 m veriyim direk ödülleri arttırsın kavbulmu
yarışmacılar kabul ederse olurmu
Takım listeleri açıklanmıştır. Yarı final başlamıştır. Herkese hayırlı olsun sonuçları bekliyorum . Üçünüzede bol şans . Sonuçları dediğim gibi herkes birbiriyle maç yapacak sonuçları3-0 yada 2-1 olunca yollayın . Sorunsuz güzel bir yarı final olması dileğiyle 3 gün süreniz var sanırım yeterli sure