Şimdi Ara

GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK POKEMON TURNUVASI 29M KAZANAN oz_bek1905-ozan (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
910
Cevap
0
Favori
13.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senin başında olan yokki bn napabilirim ilk bulaşan sen sin pis pis laflar ediosun sorada senlemi uraşcam
  • birincisi maçlar 2-0da bırakılmayacak 3.maçlarda yapılcak averaj a bakmamız gerekebilir.
    Doancan ayrıldıgın macı kaybetmiş sayılıyorsun . daha mac yapmanız gerekiyorsa yapın
  • Eger ozan doancan macı 2-0 ise
    battle - doancan macıda 2-0 ise finalistler belli olmustur itirazı olan ?
  • şu anda doanla 1 maç yapıyoruz biZ
  • olamaz
  • doğancanı gene yendim
    3-0 oldu

3 tane ss aldım
    gerekli mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 2 Eylül 2007; 16:13:43 >
  • hidayet abi bnm itirazım war oyundan ilk o kaçtı
  • abi beni turnuvaya al 25 m veriyom
  • ben kaçmadım yalan ben yeniyodum zaten neden kaçayım hem elimde ss ler var
  • Geçmiş olsun şimdi finalistler kim ?
  • Beyler ikinizde turnuva için verdiğim msn adresine gelirmisiniz olayı acıklıga kavusturalım
  • alın ssler
     GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK POKEMON TURNUVASI 29M  KAZANAN oz_bek1905-ozan

• Doancan'ın neden böyle yaptığına anlam veremedim.Kayıtlar mevcuttur.
  • oz_bek sana bişey diyen olmadı we ben kabul ettim

bu arada 3. oldum bnm için yinede bir başarıydı ama başarıdan öte hayal kırıklığına uradım daa çok anladımki çoğu insanlarda bu genetikmiş!! neimiş diceksiniz güçsüz we zayıf birini arkadan wurmak dh de o kadar çok kişi arkamdan wurduki isim wermek istemıorum ama lütfen bütün arkadaşlardan bir oyun için birbirlerini kırmamalarını rica ediorum!!!!

arkadaşlar nedirki yaa alt tarafı basit bir oyun bn 29 m yi kaybettiğime üzülmüorum istesem kendimi öldürürüm ama yinede 5 günde 29 m yaparım yani arkadaşlar burda 29 m için birbirimizi kırdıkk we battle kızmasın ama bn ona hep kırgın olucam we dier bütün dhlilerden özür diliorum we dh yi bırakıorum bunun için konu açmıycam gerekmez çünkü gözünüzde çok ii biri olmadım ii forumlar belki arada uğrarım msnden konuşacaklarımla konuşacağımdır zaten ben

bu arada bn 3. yüm diğer finaldeki arkadaşlara tbrkler

• FİNAL maçı 7 set üzerinden olcaktır. 4 maç alan

Mr.Venusaur

29M Exp.

KAZANIR

• allah bize sabır versin
    işallh yarına kadar biter
  • 3.LÜK ÖDÜLÜ 2M OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.

DOANCAN İNAN BAZI KONULARDA HAKLISIN BU 29M UMARIM KAZANANA YARAR
    BIZE YARAMADI BIZIM TAKIMI PARCALADI .
    ÖNEMLİ OLAN DOSTLUK İNSANLIK EDEP BEYLER BUNU UNUTMAYIN SONA YAKLAŞMIŞKEN BUNU SÖYLEMEK İSTEDİM KİMSE OYUN İÇİN HIRS YAPMASIN GELİP GEÇER BUNLAR NEMLİ OLAN NASIL HATIRLANDIGINIZ
  • Çok heycanlı olmaya başladı bu turnuva canlı yayınladığı bi yer var mı :D:D
  • Bak Doancan güzell kardeşim
    seni ben defalarca uyardım davranışların konusunda kötü anlamda degil.
    Gerek sinan olsun gerek uluhan olsun seni o kadar uyardılar ki onlarda çok yakınımda olan kişilerdir. sen ama hiç lafımıza kulak asmadın önemli degil zaten şuan ben turnuva yı kazansam bile benim ödülümü 3 e bölecem ben
    Bırakırsan bırak umrumda degil gelipde hiç birşeyi araştırmadan yazıyosun. herşeye bilimum terrs hareketlerle yanıt veriyosn.bırakman daha iyi senin anana avradına o kadar sövdüm hoş bişey mi degil vicdanım rahat mı degil.güle güle diyorum işleri üsülünce halletik adalet de yerini buldu bi oyun icin yapmazdım ama
    neyse şuan karşımda eski ortaklarım var.
    dişe diş kana kan hesabı olcak biraz merhamet yok :P
    Ozanlar maçı kazansın inanınki onlardan çok ben sevincem turnuvayı kazanmayı hakeden birisi varsa bence oz_bek lerdir fazla çaba sarfetmedim çünkü bu turnuva icin 4 maç yapmam gerekiyodu 1ini hükmen kazandım digerini ben çalışıyorum diye ozbek kazandı diger 2 sini de ben kazandım.
    ayrıca sanırım maçları burdan yayınlicaz
    http://www.xat.com/chat/room/12704494/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih` -- 2 Eylül 2007; 16:57:41 >

• 1.maç yapılıyor
    canlı yayını seyretmek isteyenler
    http://www.xat.com/chat/room/12704494/
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.