Şimdi Ara

GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK POKEMON TURNUVASI 29M KAZANAN oz_bek1905-ozan (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
910
Cevap
0
Favori
13.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK POKEMON TURNUVASI 29M  KAZANAN oz_bek1905-ozan
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzaN

1-0 öndeyiz

Tebrikler Merakla İzliyorum
  • Skor 2-0 olmuştur
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzaN

Skor 2-0 olmuştur

Tebrikler OzaN
  • ozan kardeşim tebrik ederim kendim adına
  • ozan bari siz oldunuz iyi

ben ve doancan olamadık siz olun bari
  • 3-0 öndeyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: doancan44

oz_bek sana bişey diyen olmadı we ben kabul ettim

bu arada 3. oldum bnm için yinede bir başarıydı ama başarıdan öte hayal kırıklığına uradım daa çok anladımki çoğu insanlarda bu genetikmiş!! neimiş diceksiniz güçsüz we zayıf birini arkadan wurmak dh de o kadar çok kişi arkamdan wurduki isim wermek istemıorum ama lütfen bütün arkadaşlardan bir oyun için birbirlerini kırmamalarını rica ediorum!!!!

arkadaşlar nedirki yaa alt tarafı basit bir oyun bn 29 m yi kaybettiğime üzülmüorum istesem kendimi öldürürüm ama yinede 5 günde 29 m yaparım yani arkadaşlar burda 29 m için birbirimizi kırdıkk we battle kızmasın ama bn ona hep kırgın olucam we dier bütün dhlilerden özür diliorum we dh yi bırakıorum bunun için konu açmıycam gerekmez çünkü gözünüzde çok ii biri olmadım ii forumlar belki arada uğrarım msnden konuşacaklarımla konuşacağımdır zaten ben

bu arada bn 3. yüm diğer finaldeki arkadaşlara tbrkler

sus lm velet. Adam olmasını bilcektin bunları yaşamıcktın. Biraz da suçu kndin de ara.

• son dakikada gelen mağlubiyetle 3-0 oldu skor artık diğer maçlara bakacaz
  • Sanırım Venasuarın yeni sahibi belli olmak üzere herseye ragmen güzel birşekilde sonuclanmasından yanayım
  • şuan 3-0 ozanlar %90 alır
    Onlar gibi kaliteli rakiplerle karşılaşmak zevk benim icin ben odülü haketmedigimi söylemiştim zaten
    Ödül başkasına gitse üzülürüm ama eski ortaklarım alıyor.
  • OzaN 6-5 yendi venusaur ozanların g celebi bizim
  • Final sonucu 4-0
    Tüm yarışmacıları tebrik ederimGüzel maçlar yaptık.Tüm maçlar güzeldi.Turnuvayı düzenleyen hidayetkurnaz'a teşekkürler iyi bir turnuva yaptığı için...İnşallah yine böyle güzel turnuvalarda yarışma fırsatı yakalarız.
  • hidayet abi müsait zamanında ödülümüzü verirsin işallah.
    ödül töreni olacak mı???
  • Ödül töreni :D:D:D
  • Venusauru hangi nicke alcksınız

29m exp.i birden alınca puanınız ne kadar artcak merak ettim
  • Tebrikler Ozan .
    Tüm Katılımcı arkadaşlara teşekkürler bu konuyla pokemon forumunada veda etmiş oluyorum. Arada bir yazarım.Canım sıkıldıkca 1M den aşağı olmayacak şekilde pokemon kasar çekilişle veririm.
    Pokemon sonucta oyun bunu hiçbir zaman unutmayın .Hırs yapıp kimse tarafından kötü anılmayın hep güzellikler sizlerle olsun.Hoşcakalın
    Kazananlar msn den bana ulaşın ödüllerinizi vereyim. Yada PM atın.
    Venasuar kasılmaya kasılmaya pek hantallaştı hemen aktif bir takıma gitsin .
  • Turnuva yı kaybettik önemli degil Ozanlar gibi bir rakibe yenildik sorun degil sevdigim kişilerdir ve kaliteli oyuncular ödülü onlar haketmişti zaten demiştim önceden de
    tebrikler tekrardan
  •  GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK POKEMON TURNUVASI 29M  KAZANAN oz_bek1905-ozan

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ VERİLMİŞTİR
  • ödülü aldık
    teşekkürler hidayet abi
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.