Şimdi Ara

GeLMiŞ GeÇmiŞ En ÇOK ZıPLaYaN BasKeTTBoLCU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendisi burada yorum morum yapmıyordu. Beni burası ilgilendirir. Gidipte falancı sitede yaptığı yorumlara bakmam. Sen şimdi kendisi burada yorum morum yapmıyorduyu hiç yorum yapmıyorduya getirme lütfen. Anlamşsındır.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_11711095/mpage_1/key_underrated//tm.htm#20232942

http://forum.donanimhaber.com/m_21998769/mpage_1/key_//tm.htm#22075326

Bunları buldum şimdilik, hatta ilk linkte -Hakan- takdir etmiş Elevatoru.Hayat ilginç.

Özellikle 2. linkte bir çok mesajı var, sizin tabirinizle "basketbolla ilgili."
  • Abicim anlamışsındır dedim ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

Abicim anlamışsındır dedim ama...

Anladım gayet, yorum yapmıyor demişsiniz.Link verdim.Başka forum beni ilgilendirmez dedin.Bu forumdan verdim.

Yorum yapmıyor derken: Basketbol hakkında.Smaç vs. dışında.

Yanlış anlaşılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brothers of Metal -- 26 Ekim 2008; 0:14:27 >
  • " Sen şimdi kendisi burada yorum morum yapmıyorduyu hiç yorum yapmıyorduya getirme lütfen. Anlamşsındır. "

Ya bundan sıfır yorum yaptığı anlamınımı çıkardın yani? Yaş muhabbetlerine girmeyi hiç sevmiyorum, şu ana kadar bir kişiyle bile bu muhabbete girmedim ama cidden bunu anlamadıysan yaşın kaç? Burda aptal futbol bölümünden gelen insanlar bile basketbol konusunda yorum yapıyor. Benim o kişi için söylediklerimi tam anlamadan yorum yapmayın lütfen artık. Şuraya bak ya. Kıçı kırık bi üye için tartışıyorum.

Herkes laf sokmuo ama çoğunluk böle.
    Serhat ve selçuk abi gibiler de var.

A insan her forumda laf sokan insan var. O salak nbatr'de yok sanki. Millet gerzek and1 ı bile savunuyor orada diye derler adama.
  • Bitsin artık bu tartışma bu arada.
  • quote:

" Sen şimdi kendisi burada yorum morum yapmıyorduyu hiç yorum yapmıyorduya getirme lütfen. Anlamşsındır. "

Ya bundan sıfır yorum yaptığı anlamınımı çıkardın yani? Yaş muhabbetlerine girmeyi hiç sevmiyorum, şu ana kadar bir kişiyle bile bu muhabbete girmedim ama cidden bunu anlamadıysan yaşın kaç? Burda aptal futbol bölümünden gelen insanlar bile basketbol konusunda yorum yapıyor. Benim o kişi için söylediklerimi tam anlamadan yorum yapmayın lütfen artık. Şuraya bak ya. Kıçı kırık bi üye için tartışıyorum.

Herkes laf sokmuo ama çoğunluk böle.
    Serhat ve selçuk abi gibiler de var.

A insan her forumda laf sokan insan var. O salak nbatr'de yok sanki. Millet gerzek and1 ı bile savunuyor orada diye derler adama.

Yahu, ben hiç yorum yapmıyordu anlamına getirmedim.İşine geldiği gibi konuşma.Adamın kaç tane mesajı var o 2 linkte.Bakmadın tabii ki.

Yaşım seni ilgilendirmez.Ayrıca futbol bölümüne takılmadan önce buraya bakıyordum ben.Futbol bölümüyle geç tanıştım.Forumla da basketbol bölümü sayesinde tanıştım.Aptal dediğin bölümde de bir çok mesajın var.

• quote:

O aptal futbol bölümünü belirli bir düzeye getirmek için benm postlarım merak etme sen.

Yaşın beni ilgilendirir. Ona göre muamele yapacağım çünkü bundan sonra. Herkese eşit muamale olmuyor işte.

İşine geldiği gibi konuşan sensin burada. İki linkede baktım. O tartışmaların olduğu zamanda forumdaydım o zamanda okudum rahat ol.

Dediğim gibi kıçı kırık bir üye için tartışmayacağım seninle. Ha gel basketbol ile ilgili, Gs ile ilgili sabaha kadar tartışalım. Farketmez.

Bu arada kıçı kırık lafı için şikayet edebilirsin. Arkadaşın sonuçta.

Bana aptal postumu göster o zaman futbol bölümünde.

Kendin sanki 30 yaşındasın gibi yaş soruyorsun.Senden 4 yaş küçüğüm.Çok merak ettin söyledim işte.Verecek cevabınız yok tabii, konuyu farklı yöne çekiyorsunuz.

Madem zamanında okudun, niye yorum morum yapmıyordu diyorsun?De ki tamam yorum yapıyormuş, gözden kaçırmışım.Daha ziyade smaçla ilgili yorum yapardı bunları unutmuşum.Ama demiyorsun, sebebi belli ya neyse.

Attığım linktekiler de gayet içerikli yorumlar.Ki bunlardan ibaret değil, bunları bulabildim.

Ben sana kanıtlarla gelirken sen konuyu futbola kadar getiriyorsun.

GeLMiŞ GeÇmiŞ En ÇOK ZıPLaYaN BasKeTTBoLCU

Bu da hoş bir ss.

• Alp ''kıçıkırık'' felan ne abi?

Tamam anladık tartışıyorsunuz da chris bosh yaptınız adamı. Ona bile denmez bu laf. Terbiyenizi takının...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 26 Ekim 2008; 0:53:46 >
  • Yahu Aral Hoşsohbet konusunu biliyorsun, küfürün biri bin para.Nasılsa bakan yok

Aptal futbol bölümünün seviyesini yükseltmeye çalışıyorum diyen adamın mesajı bu işte.Hakaretle bir yerlere varmaya çalışmak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

Alp ''kıçıkırık'' felan ne abi?

Tamam anladık tartışıyorsunuz da chris bosh yaptınız adamı. Ona bile denmez bu laf. Terbiyenizi takının...

kıçıkırıktan kastı sanırım 2 başlığa mesaj yazmış hakkında tartışmaya değmez bir üye manasında
  • quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

Hoşsohbet konusunu biliyorsun, küfürün biri bin para.Nasılsa bakan yok

Arkadaşım rahatsız olduğun her mesajı şikayet edebilirsin, biliyorsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Şikayet edip etmememin bir önemi yok, etsem de devam ederler.Nitekim bir kaç kez şikayet ettim.bir şey değişmedi.

Ayrıca bana da zararları yok küfür etmelerinin, seviye yükselmeye çalışan birinin hakaret etmesini vurguladım.
  • quote:

quote:

quote:

Şikayet edip etmememin bir önemi yok, etsem de devam ederler.Nitekim bir kaç kez şikayet ettim.bir şey değişmedi.

Ayrıca bana da zararları yok küfür etmelerinin, seviye yükselmeye çalışan birinin hakaret etmesini vurguladım.

Hayır küfürün biri bin para diyen adama zararı vardır diye düşündüm de. Ayrıca Alp gibi birinin futbol bölümüne yazması bence de kaliteyi yükseltmektir. Kimler neler yazıyor hergün görüyoruz orada...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır küfürün biri bin para diyen adama zararı vardır diye düşündüm de. Ayrıca Alp gibi birinin futbol bölümüne yazması bence de kaliteyi yükseltmektir. Kimler neler yazıyor hergün görüyoruz orada...

Futbol bölümü seviyesi biraz düşük bir bölüm..Alp. futbol bölümünde aklı başında yorumlar yapıyor.Futbol bölümünden ipini koparan gelip buraya yorum yapıyor derken beni kastetti.Ki ben futbol bölümünde de provokatörlük yapmam.Düzgün yorum yapmaya çalışırım her zaman.O da bunu biliyor ama çamur at izi kalsın.Orada seviye yükseltirken burada hakaret etmesi de ilginç geldi bana.

Ve konu yine kaydı...

• İyi geceler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaLibRé

quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

Alp ''kıçıkırık'' felan ne abi?

kıçıkırıktan kastı sanırım 2 başlığa mesaj yazmış hakkında tartışmaya değmez bir üye manasında

Gelde bunu anlat işte.

CatSK kesinlikle seni kastetmedim orada. Yanlış anlaşılma olmasın.
  • Nerelere kaydırdınız konuyu. Tartışılan belli değil, sonuç belli değil boşuna kendinizi yoruyonuz.
  • quote:

Yaş muhabbetlerine girmeyi hiç sevmiyorum, şu ana kadar bir kişiyle bile bu muhabbete girmedim

Yalancı.Fantasy konusunda benle girmiştin ya

Ayrıca niye tartışıyosunuz anlamadım?Adam bırakmış gitmiş işte.Yak bütün fotoğrafları artık.

Son olarak küfürün bini bin paraysa ve rahatsız olan varsa şikayet eder.Yoksa da çemkirmez boş yere

• quote:

Orjinalden alıntı: weresth

quote:

Yaş muhabbetlerine girmeyi hiç sevmiyorum, şu ana kadar bir kişiyle bile bu muhabbete girmedim

Yalancı.Fantasy konusunda benle girmiştin ya

Lan seni sevdiğimden lan.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.