Şimdi Ara

GeLMiŞ GeÇmiŞ En ÇOK ZıPLaYaN BasKeTTBoLCU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GeLMiŞ GeÇmiŞ En ÇOK ZıPLaYaN BasKeTTBoLCU =?

• quote:

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

spud webb diesim geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_seko

spud webb diesim geldi

Alıntıları Göster
    bazıları Kadour Ziani diyor 150 cm zıplıomuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: o0o0oFearLesSo0o0o

bazıları Kadour Ziani diyor 150 cm zıplıomuş

Alıntıları Göster
    Ben zıplıyom 2 metre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

Ben zıplıyom 2 metre.

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaq Diesel

Alıntıları Göster
    vince carterin bi tane sımacında kafası ense hizasına kadar pota seviyesini geçiyodu

boyu 1.98..........kafa 15cm desek.......pota 315

132 cm oluyo gayet iyi bi rakam
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1a1a1fs

vince carterin bi tane sımacında kafası ense hizasına kadar pota seviyesini geçiyodu

Alıntıları Göster
    Yani bıkmadınız mı şu konuları açmaktan ?

Ben NBA deki rekorum 2.5m __RayAllen20__'yi geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1a1a1fs

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: a1a1a1fs

bunu okuyunca aklıma ilkkan lebron adlı arkadas geldi nerde kendisi haberi olan varmı?
    forumun profosoruydu mazallah bilmediği gereksiz şey yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: -Hakan-

quote:

bunu okuyunca aklıma ilkkan lebron adlı arkadas geldi nerde kendisi haberi olan varmı?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: -Hakan-

quote:

ilkkan öss yolcusu oldu o yüzden girmiyor

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Gayet bilgiliydi.Ve paylaşıyordu sıkılmadan.İşin gücün yok mu anlamıyorum.Arkasından konuşunca ne geçti eline?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brothers of Metal -- 25 Ekim 2008; 17:12:34 >

• quote:

quote:

quote:

Gayet bilgiliydi.Ve paylaşıyordu sıkılmadan.İşin gücün yok mu anlamıyorum.Arkasından konuşunca ne geçti eline?

Alıntıları Göster
    Ha bir de İlkkan bunu diyor;"Hep huzur bozan insan olarak görüldüğüm için ayrıldım , hiç ses çıkarmadan.Ve böyle mahalle karısı gibi herkesin laf soktuğu bi yerde olmak istemediğim için.İsteyen gelsin nbaturka.net e görsün İlkkan'ı."

• quote:

Ha bir de İlkkan bunu diyor;"Hep huzur bozan insan olarak görüldüğüm için ayrıldım , hiç ses çıkarmadan.Ve böyle mahalle karısı gibi herkesin laf soktuğu bi yerde olmak istemediğim için.İsteyen gelsin nbaturka.net e görsün İlkkan'ı."

Alıntıları Göster
    Kusura bakmasın ama saçmalamış. Buradamı herkes laf sokuyormuş? Ayrıca kesinlikle katılıyorum Hakan'a. Burada neredeyse hiç bir takım için yorumunu göremedik. Hep smaçlar vs vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Alp.

Kusura bakmasın ama saçmalamış. Buradamı herkes laf sokuyormuş? Ayrıca kesinlikle katılıyorum Hakan'a. Burada neredeyse hiç bir takım için yorumunu göremedik. Hep smaçlar vs vs.

Alıntıları Göster
    birader gelsin yüzüne de söylerim neyin edebiyatını yapıyosun ki sen bana onu söyle ?
  • quote:

birader gelsin yüzüne de söylerim neyin edebiyatını yapıyosun ki sen bana onu söyle ?

Alıntıları Göster
    Edebiyat yaptığım yok.Adam gayet paylaşımcıydı ve bilgiliydi, gitti kimseye zarar vermeden.Sen hala laf atıyorsun adama.Garibime gitti açıkçası.

Smaç konusundaki bilgi de ne zamandan beri gereksiz oldu?Zıplamayla ilgili onlarca programın yapıldığı dünyada.
  • quote:

Edebiyat yaptığım yok.Adam gayet paylaşımcıydı ve bilgiliydi, gitti kimseye zarar vermeden.Sen hala laf atıyorsun adama.Garibime gitti açıkçası.

Smaç konusundaki bilgi de ne zamandan beri gereksiz oldu?Zıplamayla ilgili onlarca programın yapıldığı dünyada.

Alıntıları Göster
    Yahu smaçla ilgili paylaşım gereksiz demedimki. Sadece burada gerçekten smaçla, zıplamayla falan ilgilenen üye yok. Hepsi gelip geçici seninde gördüğün gibi. Gelip burada basketbol hakkında bilgilerini dökseydi iyi olurdu. Burayı devamlı takip edenlerin nerdeyse hepsi basketbolu hobi olarak takip ediyor. Profesyonel olan yok. Kimin işine yarayacak smaç? Anca 13-15 yaş arası çocuklar bir hevestir kapılıp gidiyorlar.

• quote:

Yahu smaçla ilgili paylaşım gereksiz demedimki. Sadece burada gerçekten smaçla, zıplamayla falan ilgilenen üye yok. Hepsi gelip geçici seninde gördüğün gibi. Gelip burada basketbol hakkında bilgilerini dökseydi iyi olurdu. Burayı devamlı takip edenlerin nerdeyse hepsi basketbolu hobi olarak takip ediyor. Profesyonel olan yok. Kimin işine yarayacak smaç? Anca 13-15 yaş arası çocuklar bir hevestir kapılıp gidiyorlar.

Alıntıları Göster
    -Hakan- gereksiz bilgiler profesörü demiş Elevator için o yüzden dedim.Ayrıca tek smaç değil ki?Takımlar hakkında da yorum yapıyordu çok olmasa da.Buraya takılan üyeler da sürekli takımlarla ilgili yorum yapmıyor sonuçta.Ayakkabı konusunda çok bilgiliydi forumda bazı kişiler onun tavsiyesiyle ayakkabı aldı(ben de dahil).Evet, çok tartışmalara girdi ama hakaret ettiğini falan hiç görmedim ben.

• Forumu bırakmış birisi için neden böyle tartışmaya girilir anlamıyorum.

@hakan, abicim adam gitmiş artık, girmiyor foruma, sen de neden atıp tutuyorsun hakkında?

Ben de severdim kendisini, bana birçok konuda yardımı dokunmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

Forumu bırakmış birisi için neden böyle tartışmaya girilir anlamıyorum.

@hakan, abicim adam gitmiş artık, girmiyor foruma, sen de neden atıp tutuyorsun hakkında?

Ben de severdim kendisini, bana birçok konuda yardımı dokunmuştur.
    Ya abicim anlamıyorum. Sevebilirsiniz tamamda bu hakanın kendi görüşüdür. Kimse çıkıpta ona ne diye atıp tutuyorsun diyemezki. Saçmaladınız yani. Hakana göre gereksiz konusuyordur -ki bana görede, size göre çok gereklidir. Olay bu kadar.
  • quote:

Ya abicim anlamıyorum. Sevebilirsiniz tamamda bu hakanın kendi görüşüdür. Kimse çıkıpta ona ne diye atıp tutuyorsun diyemezki. Saçmaladınız yani. Hakana göre gereksiz konusuyordur -ki bana görede, size göre çok gereklidir. Olay bu kadar.

Alıntıları Göster
    Adamın arkasından konuşulmuş rahatsız olduk.Ben burada fuatturkrap(sadece örnek) hakkında bir şey söylesem bir çok kişi yüklenir bana.

İlkkan rica etti iletmemi;

http://www.nbatr.com/forum/gelmis-gecmis-en-iyi-10-pivot-t28357.20.html

http://www.nbatr.com/forum/wilt-chamberlain-t31252.0.html

http://www.nbatr.com/forum/ynt-draft-tarihinin-en-kotu-secimi-t32057.0.html;msg225138#msg225138

http://www.nbatr.com/forum/ynt-ligin-en-iyi-pivotu-t31825.0.html;msg223042#msg223042

http://www.nbatr.com/forum/ynt-dream-team-vs-redeem-team-t31789.0.html;msg222829#msg222829

http://www.nbatr.com/forum/ynt-lebron-james-t9597.0.html;msg221641#msg221641

http://www.nbatr.com/forum/ynt-hak-ettiginin-altinda-deger-verilen-oyuncular-t31287.0.html;msg218109#msg218109

http://www.nbatr.com/forum/ynt-nba-draftlari-922005-t3200.0.html;msg217898#msg217898

"Herkes laf sokmuo ama çoğunluk böle.
    Serhat ve selçuk abi gibiler de var.

Yorumlarımı beğenirler beğenmezler o ayrı ama yorum yapmıyordu da diyemezler..
    "

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.