Şimdi Ara

Gelmiş geçmiş en iyi 10 oyun açıklandı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
3
Favori
14.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsi güzel oyunlar ama en iyisini seçiyorsan;

Last of Us 126 ödül almış oyun nasıl girmiyor.
    Red dead redemption 2 keza yine 100 e yakın.

Assassin's creed 2 o listede varsa zaten çok ciddiye almamak gerekir. assassin's creed 2 serinin en zevk alarak bitirdiğim oyunlardan ama en iyiler listesine girmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Half Life 2 gerçekten çok iyiydi...

• Bütün oyunlar en güzel oyundur be aga, kim oynarken ne hissetti, neler yaşadı, ne kafalara girdi siz nereden bileceksiniz... Herkesin hayatına kimse karışamaz, hadi hayırlı işler

• En iyi oyunlar GTA serileridir hiç boş yapmaya gerek yok.

• Bir Total warcu olarak m2tw ın listede yer almamasına uzuldum.Ayni şekilde stronghold crusader da yer almaliydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RDR 2'nin birinci olmadığı bir liste liste değildir.

• Ac2, mafia ve re4'un yerine dark souls 1, metal geae solid 1 ve Mario 64 olmasi bence daha uygun olurdu. Onun dışında güzel liste.

Sony'nin milyon dolarlar dökmegi bir mecrada çıkacak liste budur

• HaciTTOR kullanıcısına yanıt

Ödül sayıları konusunda yanılıyorsunuz. Sınama yapmak isterseniz;

gotypicks.blogspot.com
    GAME OF THE YEAR PICKS BLOG
    https://gotypicks.blogspot.com/?m=1

• Age Of yoksa ben yokum bu işte.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Listede minecraft yok… belkide çıkmış en eşsiz oyunlardan biri ve sürekli popüler. İnceleyenler objektif olarak bakmamış oyunlara

• Haklı olduğunuz kısımlar var evet, ama kendinizce haklı sebepler bunlar hocam, bende size cevap vereyim.

1.Zelda evreninde geçen en iyi oyun bence Twilight Princess'tir karanlık atmosferi ve hikaye olarak genel yapının ötesinde olması, en sevdiğim zelda oyunu olmasının nedeni. Ben kesinlikle bir oyuna en iyisi bu oyun diyemem, çünkü hepsinin ayrı bir güzelliği var, ilk 10 oyuna sokarım ama orada sıkıntı yok.

2. Grind olayı kısmen haklısınız, ama bu oyunun olayı bu. Açık dünyada keşif yapıyorsunuz boş boş gezmek oldukça sıkıcı olacaktır, zaten öyle aman aman sürekli yaratık kesmiyorsunuz, bir yerde kesitiginiz yaratıkla orada yapacağınız bir keşif aşşağı yukarı eşit, MGS nin açık dünyası ile benzerliğini göremedim, MGS iyi oyun evet ama açık dünyası çok tek düze. Silahların kırılması sorun edilecek bir şey değil ki düşmana saldırmak istemiyorsan kullanmazsın kırılmaz, saldırırsan elindeki silahı alırsın. Ni no kuni için bir şey diyemiyorum 30 dakika oynayıp saldım açılış hikaye anlatımı iyi olsada, hikaye sunumu ve evreni çok çocuksu gelmişti, bana hitap etmedi, oyundaki bir mekaniği veya özelliği başka oyunda da var diye, ikisini bağdaştırmak bayağı saçma hocam alakasız oyunlar.

3. Diğer açık dünya oyunlarında her yere gidemezsiniz, gidebileceğiniz yerler zaten bellidir anlarsınız, BotW'da gidelemez diyeceğiniz yerelere gidebiliyorsunuz haritanın her bir köşesinde farklı bulmacalar keşfedilcek yerler var, bir tepeye çıktın veya şelalenin arkasına girdin hiç bir zaman boşuna olmaz orada bir bulmaca veya keşif ögesi vardır, oyunu tabiki iyi yapar bu, assassins açık dünyası hiçbir şey vaad etmiyor, bir keşif elementi yok.

4.evet oyunun amacı link'i geliştirip ganon ile kapışmasına hazırlamak, zaten oyunu eğlenceli ve güzel yapan şey bu, istersen hemen git kapış ganon ile.

5. Olarak aynı şeyleri yapmıyorsunuz hiçbir zaman zaten demiştim, oyunun her yerinden bir bulmaca var, ocarina of time atmosfer olarak evet daha başarılı çok severim halen elimde gamecube kutulu oyunu durur, ama benim için atmosfer olarak en iyi zelda Twilight Princess'tir.

Aynı mobları kesiyorsunuz evet, tüm zelda oyunları böyle değil mi zaten 6-7 çeşit mob olur onları öldürsünüz sadece, sizin oyun anlayışınız galiba, hikâyeli ve çizgisel mekanlarda geçen yapımlar, hangi oyunda sınırsız düşman var ki ? Witcher de kaç çeşit düşman var , rdr bir kıstas mı ? sadece insan ırkı var, bahsettiniz oyunlar güzel evet ama puanlamısını gördüğünüz gibi, BotW daha iyi bir oyun. Kusura bakmayın bir oyunda hamaset olmaması o oyunu kötü yapmak için bir sebep değil.

6. Sinirlenmiyorum hocam Zelda kırmızı çizgim :D

• Bu " Dünya Video Oyunları Birliği " herhalde 20 yaş grubu insanlardan oluşuyor...

Nerede DOOM 1, nerede XCOM, nerede Command & Conquer, nerede Age of Empires, nerede Warcraft: Orcs & Humans... Hey yavrum hey. Bunların anası,babası daha liseye giderken ben 1994'te Warcraft oynayan neslim işte... Mass Effect ne yahu ? Bioshock Infinite ne ? Mafia ne yahu...

• Bu birlik biziz aslında,dünyada bu isimde başka birlik yok.

• Diablo 2

• gta san andreas'ın olmadığı listeye liste demem şahsen.

• World of warcraft?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.