Şimdi Ara

Gelmiş Geçmiş En İyi FPS Oyunu; Far Cry 3'tür.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Burasi futbol bölümü degil trollemeye gelmez dikkat et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red Alert 3 bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwinFlame -- 23 Ekim 2015; 19:44:11 >
  • Bence bf4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmiş geçmiş en iyi fps mi bilmiyorum herlese göre degisebilir ama hakikaten her yönüyle çok güzel bir oyundu hikayesi doğası araçları görevleri sonu ..
    4 ise tamamen 3 çok sattı diye kar efekti ve fil eklenmiş haliydi sanki

• Aferin çok doğru düşünmüşsün usta.
  • en iyi olmasada benim icinde on siralardadir cok keyif almistim .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Bence bf4

Dice in başındaki adam görse şu mesajı alnından öper seni

Sahi neyi etkiledi bf 4 ün? Hikaye modun da hala oyunu kaydedememe sorunu mu yoksa çıkışından itibaren 6 ay boyunca lag- rubberbanding gibi multiplayer sorunları mı ? Çift kit kullanma , görünmez olma gibi sorunlara hiç girmiyorum bile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Bence bf4

Dice in başındaki adam görse şu mesajı alnından öper seni

Sahi neyi etkiledi bf 4 ün? Hikaye modun da hala oyunu kaydedememe sorunu mu yoksa çıkışından itibaren 6 ay boyunca lag- rubberbanding gibi multiplayer sorunları mı ? Çift kit kullanma , görünmez olma gibi sorunlara hiç girmiyorum bile..

bilmem ki, sıkıldığım zaman açar bf 30 dakika- 1 saat oynarım, zevkine bakarım, sorunlarla da hiç karşılaşmadım, ha arada lag, ping falan oluyor. Benim için zevki önemli açıkçası ki beni de eğlendiriyor, gerisine karışmam

• half life
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Burasi futbol bölümü degil trollemeye gelmez dikkat et.

O ne demek forum denen şeyi ne kadar ciddiye aliyosunuz ya nolacakta adam dikat etsin:) furboldada ota bka ban atiyolar burdada yiyeceği yine haftalik ban olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Danny Santos

quote:

O ne demek forum denen şeyi ne kadar ciddiye aliyosunuz ya nolacakta adam dikat etsin:) furboldada ota bka ban atiyolar burdada yiyeceği yine haftalik ban olur.

Ooo kahveden adam çağırılmış... bir başka futbol bölümü trolü daha.
  • quote:

quote:

quote:

Hahaha ne trollugumu gordun la

• quote:

quote:

quote:

Mesajımi şikayet edip kaldirtmis. Kıyamam.

• Gelmişini geçmişini bilmem ama FC3 cidden çok güzel bir FPS hikayesini oynarken hiç sıkılmamıştım. indirimdeydi geçenlerde steam den aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Gelmişini geçmişini bilmem ama FC3 cidden çok güzel bir FPS hikayesini oynarken hiç sıkılmamıştım. indirimdeydi geçenlerde steam den aldım.

Hocam unuttum ya sorcaktim xbox konumda oyun yok demiştim steam a bak yazmistiniz ama ordada oyun bulamadim,oynadigim oyunlar çoğu. Öberebilceginiz bisey var m?. Ac syndicate ile idare ediyoruz suan gerci ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

quote:

quote:

quote:

Mesajımi şikayet edip kaldirtmis. Kıyamam.

Ben şikayet etmedim canısı, yönetim kendi insiyatifiyle silmiştir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Gelmişini geçmişini bilmem ama FC3 cidden çok güzel bir FPS hikayesini oynarken hiç sıkılmamıştım. indirimdeydi geçenlerde steam den aldım.

Hocam unuttum ya sorcaktim xbox konumda oyun yok demiştim steam a bak yazmistiniz ama ordada oyun bulamadim,oynadigim oyunlar çoğu. Öberebilceginiz bisey var m?. Ac syndicate ile idare ediyoruz suan gerci ama

steam ı devamlı takip etmek lazım güzel oyunlar oluyor indirim olayları da var geçenlerde hemen hemen tüm batman serisini çok ucuza satıyorlardı arkham knight falan. ben far cry 1 2 3 ün en büyük paketlerini aldım. metro redux aldım. takip etmek gerekiyor devamlı. güzel oyunları indirimli satıyorlar. ben de şu aralar ps4 te mgs 5 phantom pain oynuyorum bitirirsem forza 6 ile gears of war ultimate edition oynamayı düşünüyorum. Bu hafta sonu indirim sayfasında fallout serisi varmış bak istersen

http://store.steampowered.com/sale/fallout/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 23 Ekim 2015; 23:04:33 >

• Hayır.
  • 3 görevden sonra kendini tekrar eden oyunmu en iyi fps oyunu ? İçelim güzelleşelim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.