PGR 4'ü göremedim. Hayatımda oynadığım en güzel araba yarış oyunudur ve bence çoğu X360 sahibinin de böyledir zannediyorum. Exc. bir oyun aynı zamanda. Listede neden yok ki ?
HALO
Geow ile Halo arasında kalmıştım konu açıldığında.Reach'i oynadıktan sonra kararım Halo oldu:)Ama şunu bir daha anladım,bu 2 oyun için bile konsol alınır.Aylarca sadece bu 2 oyunla idare edilir.360 bu yüzden bu nesilin galibi oldu işte
quote:
Orijinalden alıntı: inan1981
quote:
Orijinalden alıntı: dayyahi
Mass Effect neden yok listede
pc verisyonu da olduğundan dolayı yazmadım..genelde hep pc dışı oyunları yazmaya gayret ettim++
İyi yapmışsın ama liste lideri olan geow unda ilk oyununun pc versiyonu vardı :) yani mass effect bütün platformlarda en iyi oyundur bence
GEARS OF WAR
Elbette Gears of War serisi...
forza
Geow diyorum!
Benim oyum Gears of War'a ama neden oyunları RPG,FPS olarak ayırmadınız çünkü gears of war'a çok rakip var.
güncel ...pgr eklendi... jojo ayırmaya gerek yokki zaten tek başına lider geow ..yetişecek halonun bile zorlukla yaklaşması geowu geçecek bir oyun çıkmıyacağının göstergesi gibi
kardeş bu anketi türkiyenin en ucara kesimlerine kadar ulaştırki geniş katılımlı bir anket olsun.
dağdaki çobanın bile haberi olsun hatta referandum yapılsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Ezio Auditore
PGR 4'ü göremedim. Hayatımda oynadığım en güzel araba yarış oyunudur ve bence çoğu X360 sahibinin de böyledir zannediyorum. Exc. bir oyun aynı zamanda. Listede neden yok ki ?
bende hastasıyım kendisini
evet süper oyundur bencede..unutmuştum ama ekledim listeye...hatırlattığınız için teşekkürler