Gears of War diyorum 1.oyunu pc de oynamıştım sonu çok etlilemişti konsol alınca devamınıda oynadım gerçekten muthiş oyun GeoW Forever !
güzel bir oylama olur , her sene yaptığım yılın oyunu oyalamlarını hatırlattı bana ama şöyle bir öneri yapayım ...
öncelikle listeyi olabildiğince genişletmek lazım hatta tüm xbox oyunlarının geçtiği bir link verilebilir zaten wiki de var diyebiliyorum ayrıca , iki katagoriye ayrılır sadece xbox da olan bir oyun ve sadece konsolda olan bir oyun seçeriz
quote:
Orijinalden alıntı: yunalir
red dead
bu kadar iyi bir oyuna ilk oyun gelmesi güzel.... bende kendi oyumu RED DEAD den yana kullanıyorum
FABLE
Gears of war diyorum; ama anket yapsaydın daha iyi olurdu.
Tabiki Gears of war
anket mantıklı olurdu
++
Alan Wake. Bence Xbox oyunu diyorsak sadece exleri düşünmek daha mantıklı olur. Multiplatformları eklersek birbirinden ayıramayacağım o kadar çok oyun var ki...
Genel olarak Xbox'tan ve konsolun genel itibari ile demirbaş olayından bahsediyorsak tartışmasız HALO'dur.
Ama bu nesilden X360'tan ve bu nesildeki demirbaşından bahsediyorsak da tartışmasız GEOW'dur.
GEARS OF WAR..
Xbox 360 S var ama hiç oyunum yok
Tabiki Halo...
LOST PLANET
Haloyu sevenleri anlamıyorum, oyunun grafikleri falan çok dandik hiç beğenmedim ben :S
Konuya girince birden ilk GeoW u oynayasim geldi.GeoW next genin ilk örnegidir gözümde.Bendende bir oy GeoW a...
Bence piyasada eşi benzeri olmayan tek bir oyuna sahip X360;
PGR serisi.
Alan Wake
gow fable dmc alan wake ninja gaiden stfgher 4 soul calibur fallout 3 mw bioshock re5 darksiders dante inferno bayonetta forza 3 burnout paradise pop4 benim zevkim