Şimdi Ara

Gelmiş geçmiş en müthiş 3 yalan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence masal kitaplarıdır, bu kadar çok insanı inandırabiliyor olması müthişdir, gerçi okumamalarının da payı var bunda.

Diğer ikisini aklıma gelince yazarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dedem annanem 5 yaşında iken masal anlatırdı. Hemde ne masallar 1001 gece masalları hiç birine inanmazdım.
    Demek sen bu masallara inandın.
  • En büyük 3'ü : Tevrat, İncil ve Kuran... masal kitapları bile daha inandırıcı...

Çocuklukta okuttuğunuz veya öğretilen herşeye inanır. Daha önce bu kitapları duymamış bir orta yaşlı insana okutursanız güler geçer... çocuklukta doğru olduğuna inandırırsanız belki ölene kadar mantıksız da olsa doğruluğuna inanmaya devam eder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 29 Mart 2019; 13:41:19 >
  • Ahirette Kuran masalmı görürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semavi tanrının evreni yarattığı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sething

semavi tanrının evreni yarattığı..
    dış mihraklarıda ekle
  • Lokasyondaki en buyuk denebilir.
    Evrensel en buyuklerde tanriyla bas edemez...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gelmiş Geçmiş En İyi FM 2008
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bal kabağı fayton olmuş, amip dinozor olmuş
  • asa ejderha olmuş deniz yarılmış
  • Modernizmin snowflakeleri
  • HİBİDİHUBLA1 kullanıcısına yanıt
    Maymunlar insan olmuş, Darwin yarılmış
  • Bu kâinat evren fizik kanunları yörüngeler ışık ses renk vs hepsi kendi kendine oluşmuş .
    cep telefonumu da ağaçtan topladım kendi kendine oluşmuş o telefondan yazıyorum şu an hadi inanın ateistler.

• Karşımızdaki apartman da kendi kendine doğal süreçle oluştu..milyon yıl önce yerde çimento vardı hatta çimento hep vardi zamandan mekandan önce de vardı..sonra yağmur yağdı çimento toprak kum yağmur ile karıştı harç oldu..sonra kasırga fırtına esti o harcı yerden kaldırdı dik ve yatay olarak yerleştirdi soğudu beton oldu...sonra yerlerde cam vardı, cam da hep vardı ezelden beridir vardı..cam da kasırga etkisiyle kalktı o betonların arasına yerleşti..derken yerdeki borular tahta parçaları boya tuğla kiremit vs de kasırga etkisiyle apartmana yerleşti ve karşımızda duran apartman oldu..
    Bak bunun ismi de ZEVRİM.. nasıl???
    Mantıksız diyenler neresi mantıksız hepsi doğal süreç..hatta zorunlu doğal süreç..gayet mantıklı degil mi??

• Türklerin Ermenileri katlettiği masalı da var. Rivayetlere göre bir milyar Ermeniyi geri dönüşüme yollamışız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.jk

Bu kâinat evren fizik kanunları yörüngeler ışık ses renk vs hepsi kendi kendine oluşmuş .
    cep telefonumu da ağaçtan topladım kendi kendine oluşmuş o telefondan yazıyorum şu an hadi inanın ateistler.
    ay ikiye yarılmış aha bu da kanıtıGelmiş geçmiş en müthiş 3 yalan

• Bugün televizyon aldım, satış elemanı ateistmiş..bu televizyon kendi kendine doğal süreçle oldu o yüzden maliyeti yok dedim, inandı..televizyonu bedavaya aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.jk -- 29 Nisan 2019; 19:39:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.