Şimdi Ara

Gelmiş geçmiş en sağlam Nerffler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
2
Favori
3.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda çok yeni değilim sezon 3 başında girdim ama sizlerin -eski oyuncuların- bildiği, "abi adamı bitirdiler" "yok ettiler" "sıfırladılar" "erittiler" diyebileceğiniz bir champ var mı? Sanırsam bir zamanlar 100 hp ile üç adam alan İrelia varmış, Vlad varmış.. Ne oldu bu ve bunun gibi cengaverlere paylaşır mısınız? teşekkürler.

• Rengar draven
  • İrelia da Vlad da cok güçlü hala . en cok nerfu yiyenlerden ama sen yok edilen sıfırlanan diyorsun bunlar hala yasıyor . shaco olabilir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

İrelia da Vlad da cok güçlü hala . en cok nerfu yiyenlerden ama sen yok edilen sıfırlanan diyorsun bunlar hala yasıyor . shaco olabilir bence
    Ryze.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

İrelia da Vlad da cok güçlü hala . en cok nerfu yiyenlerden ama sen yok edilen sıfırlanan diyorsun bunlar hala yasıyor . shaco olabilir bence
    Shaco
  • quote:

Orijinalden alıntı: TomininAnnesi

Rengar draven

Bahsettiğin champler -rengar bir nebze hariç- hala iş görür herolar. Mesela singed eskiden çok mu optu, ya da urgot? demek istediğim, şimdiki haline göre sağlam nerflü olanlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

Shaco

Alıntıları Göster
    Jax gözü kapalı 6 kişiye dalardı o zaman hexakill olsaydı. Onun dışında Diana, Vlad, Irelia çok ağır nerfler yedi. Milli şampiyonumuz Darius'ta en baba nerflerden birini yedi eskiden 1000 true smaçlardı şimdi 680 ayrıca artık cdye giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOLO SWAG -- 27 Şubat 2014; 21:09:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LugazBey

quote:

Orijinalden alıntı: TomininAnnesi

Rengar draven

Bahsettiğin champler -rengar bir nebze hariç- hala iş görür herolar. Mesela singed eskiden çok mu optu, ya da urgot? demek istediğim, şimdiki haline göre sağlam nerflü olanlar..

Alıntıları Göster
    Talon'a gizli nerf geldi. Etrafını komple yükseltince o aşağıda kalmış gibi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOLO SWAG

Jax gözü kapalı 6 kişiye dalardı o zaman hexakill olsaydı. Onun dışında Diana, Vlad, Irelia çok ağır nerfler yedi. Milli şampiyonumuz Darius'ta en baba nerflerden birini yedi eskiden 1000 true smaçlardı şimdi 680 ayrıca artık cdye giriyor.

Alıntıları Göster
    http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Vladimir/Background

patch history'e bir göz at

• quote:

Orijinalden alıntı: Galaxix

Ryze.

+∞
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOLO SWAG

Alıntıları Göster
    Jax Evelynn Irelia Vladimir Xin Zhao

• quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Jax Evelynn Irelia Vladimir Xin Zhao

Alıntıları Göster
    jax 2-3 sene falan önce baya sağlam nerf yemişti .
  • Oyuna elise zamanında başladığım için sadece twitch nerfünü hatırlıyorum. Ama öncesinde vlad tf ryze baya yemiş
  • Abartmiyorum xin ile malphiteye 2 atiyodum. Rahmetliyle az penta atmadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

Abartmiyorum xin ile malphiteye 2 atiyodum. Rahmetliyle az penta atmadim.

pekala nasıl bir nerf geldi? q'sundaki damage mi e sinin range'i mi ne bileyim bu gibi şeyleri de hatırlıyorsanız yazarsanız sevinirim..
  • Reng.. Kedi kedi.
  • quote:

quote:

pekala nasıl bir nerf geldi? q'sundaki damage mi e sinin range'i mi ne bileyim bu gibi şeyleri de hatırlıyorsanız yazarsanız sevinirim..

Q hard nerf yedi. Bide Diana vardi tabi... q r w yemediği nerf kalmadi taş gibi heromuzun.
  • quote:

quote:

rahmetliyle hala penta atmışlığım var. sorun yok gibi ama eskisi gibi değil tabi.
  • quote:

quote:

Vlad diyorsan ultisine,E ve W sine nerdeyse her patch bi aralar nerfg eliyordu.Vurdularda vurdular.Arada pasifide kaynadı.

Şöyle diim W açtığında ms geliyordu.O şekil bi optu.

Xinede aynı şeyler oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-268913EC2 -- 27 Şubat 2014; 21:26:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Reng.. Kedi kedi.
    Benim bildiğim Ryze yemiş çok baba nerf'ler, ama adı çıkan bi Irelia. Ryze'ı bugün az range'i olan her apc pataklıyor. O son gelen buff yetmez büyü ustasına early game için, dahası gerek...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.