Şimdi Ara

GELMİŞ GEÇMİŞ EN ZOR YGS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

GELMİŞ GEÇMİŞ EN ZOR YGS

(En Son Oy Tarihi: 2.9.2024)
Giriş
  • aynen hocam zor olmasi her turlu avantaj 2015 ygs de 130 netle 5 k ya giriyosun 2016 da 15 k dasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • My Little Horny kullanıcısına yanıt
    De hocam 15 kadar zorunu bi daha yaparlar mı bilmiyorum..
  • ben bu sene lys sistem hafiften degiscegi icin ygs de elemeye calisicaklar bundan dolayida pompa yapacaklar diye hissediyorum

• O degil de 2016 niye 2. Sırada :D

• sınavı yetiştirelim de kolay zor farketmez
  • 2014 ve 2015 sınavlarına girdim,öncekileri de sınavlardan once deneme olarak cozmustum,listeden bir tek 2016yı bilmiyorum . 2015'in Türkçesi çok ağırdı ama genele yayacak olursak 2014 daha dengeli ve zor bir sinavdi. 2015te Türkçe zorlarken fen ve sosyalin büyük kısmı kolay sorulardı. Mat ortalama,geo basitti. 2014te her ders eşit zorluktaydı. Bence 2014.

• Bu arada arkadaşlar tecrübemi paylaşayim zor sınav iyi derece yapanlar için her zaman daha iyidir. Kolay sınav çok büyük sıkıntı. Zor olması kolay olmasından her zaman daha iyidir,belki tam hak ettiğin yere gelemezsin ama yakınına yerlesirsin. Kolay sınavda senden daha düşük yapanlarin seni rahatça gecebildigi bir ortam oluşuyor. Sınavın kolay olmasi en büyük kötülük olur , zordan korkmayın her zaman daha iyidir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: My Little Horny

ben bu sene lys sistem hafiften degiscegi icin ygs de elemeye calisicaklar bundan dolayida pompa yapacaklar diye hissediyorum

130 net ile 15k? Lan bilmiyorsan sallama bari ya 15kymiş

• 2015

• quote:

Orijinalden alıntı: Judoo

2013 açık ara.Siz 2016 ve 2017 de 2013 senesini çözdüğünüz için 2013 kolay gelebilir.Ama o yılda YGS ye girenler daha önce hiç öyle orijinal bir sınavla karşılaşmadı.Ve hakikaten matı sağlamdı.2015 in tek zor yani tr.Bide şöyle bişey var çoğu kişi 2015 çözerken ön yargı ile yaklasiyor.Daha çözmeden tr çok zor diyor.Adam psikolojik olarak yenik başlıyor zaten eğer zorluk seviyesini bilmese tr de düşüş yaşar ama uçurum yaşamaz.

Puan sıralama verileri ortada hocam. Önyargı felan yok bam bam bam :D ziyadesiyle zor ve orjinal bir sınavdı 2015.

• Şurdanbiöğrenciabi Ş kullanıcısına yanıt
    131 netle 9k oldum neyi salliyorum arkadasimin 129 neti vardi 14 k ?

• Böyle yorumlar atmayı sevmem ama kusura bakmayında gelmiş bir kaç velet 2015 in zorluğuna laf atıyor. Yaw 2010 dan itibaren sınava girmeyen adam bu ankete cevap veremez. Hele 2015 e girmeyen hiç cevap veremez. Kurban olayım boş yapmayın ya

• Arkadaslar 2010 ygs nin duzeyi genel olarak nasil basit mi kaciyor biraz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıralamaya bakılarak zor/kolay ayırt edilemez.2015 de 97 ve 96 tayfa çoğunluktaydı ve bence bu doğumlular tarihin en sosyal ygs/lys grubuydu.Arkadaşlarımdan biliyorum çok iyi liselerde okumalarına rağmen başarılı olamamışlardı.Türkçeden +30 yapmak için eminim 125+İQ lazımdı.Herkes yapamaz 30+ bunuda belirtiyim ilk defa girenlere hitaben evinizde oturarak çözdüğünüzdekiyle yada dershanedekilere benzemez sınav anı başkadır azıcık heyecanla tüm türkçeyi batırabilecek bir sınavdı 2015.Bana sorarsanız en zor türkçe 2015 en zor matematik 2013 en zor sosyal 2010 en zor fen 2011 diyebiliriz.
    5 sosyal neti olmak uzere 105 netle 34k daydim sorun sizdeymis o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: CSDFL

Arkadaslar 2010 ygs nin duzeyi genel olarak nasil basit mi kaciyor biraz ?

Cozduklerim arasinda en kolayiydi

• Şurdanbiöğrenciabi Ş kullanıcısına yanıt
    evet sorun bizde 9 k ile 34 k ayni sey zaten kardesim nerenden anliyorsun hala bana burda 2016 mi anlatiyorsun 2 puanla 1000 kisi gecilen sinavi

• öncelikle 2013,2015 ve 2016yı çözmüş birisiyim

tr dışında 2015 diyenlere anlam veremiyorum 2015 matını methedenler oluyor 2016 ygs mat vs 2015 mat ygs yapın çözdüğüm ygsler arasında en iyi problem soruları 2016da aksini iddaa eden tek bir kaliteli problem sorusu gösteremez nerde vagon 2013te, nerde bahadır sorusu 2015te? 2015in sıralamasının düşmesinin tek sebebi trden başlayanların moral bozukluğu etkisiyle o matı zor zannetmesidir, 2015 trsini 2016ya koysalar görürdük o zaman 2015 vs 2016dan kim galip çıkıyor

bölüm bölüm değerlendireceksem
    en zor mat: 2016
    en zor tr: 2015
    en zor fen: 2013-2016(ikiside eşit zorluktaydı ama 2015ten kesinlikle çok daha zorlardı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HadisSever -- 13 Şubat 2017; 0:23:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    La tırı vırı yapma bana su an bi fark yok ikimiz de sınava hazırlanıyoruz

Ayrıca aramızda 25 net fark varmis küçük bir sayı mı sence? 25in hepsi sosyal olsa 12 türkce sorusu yapar 1 türkce sorusu 2k kisiyi zaten her koşulda eletir otur hesapla istersen

• 2016 ygsde sayı kısmı aşırı basitti ama gelmiş geçmiş en zor problemler 2016daydı cidden.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.