Bildirim
Gemi Filmi Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam Pinin yaşamını öneriyorum.Çok iyi bir bilim kurgu filmidir.
Valla Arkadaşlar biraz şaka gibi gelecekte bende vergi verme,alma filmi arıyorum. Vergi tahsilatı olsun,vergileri geç ödeme olsun bu tarz bir film bilen varsa memnun kalırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackGhost12
Hocam Pinin yaşamını öneriyorum.Çok iyi bir bilim kurgu filmidir.
Valla Arkadaşlar biraz şaka gibi gelecekte bende vergi verme,alma filmi arıyorum. Vergi tahsilatı olsun,vergileri geç ödeme olsun bu tarz bir film bilen varsa memnun kalırım.
Hocam bu şaka gibi falan değil, vergilerini geç ödeyen sıkıntılar geçiren bir insanı izlemek istiyorsunuz gayet normal -
siyasi filmlerden hoşlanıyorsan. türk filmi sarmaşık var. hoşlanmıyorsan hiç bulaşma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 23 Ağustos 2016; 23:15:11 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskilere gitmeden;
Tom Hanks Captain Phillips afrikalı korsanlarin fidye için gemi kacirmasini konu alıyor
Aradigin 2015 yapımı film de finest hours iyi filmdir.
Bir iki ekleme daha izlemiş olma ihtimalin yüksek
Kusursuz fırtına
Dünyanın uzak ucu
Hayalet gemi korku filmi
Triangle (gemi konulu değil ama gemide geciyor)
Madem pi'nin yaşamı dendi ben de kon tiki diyorum
Visitors ????
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: neilblack
Eskilere gitmeden;
Tom Hanks Captain Phillips afrikalı korsanlarin fidye için gemi kacirmasini konu alıyor
Aradigin 2015 yapımı film de finest hours iyi filmdir.
Bir iki ekleme daha izlemiş olma ihtimalin yüksek
Kusursuz fırtına
Dünyanın uzak ucu
Hayalet gemi korku filmi
Triangle (gemi konulu değil ama gemide geciyor)
Madem pi'nin yaşamı dendi ben de kon tiki diyorum
Visitors ????
Hocam Dünyanın Uzak Ucu dediniz ya şansa geçen gün tv ye çıkmıştı biraz izledim cidden güzel filmdi korsanlar gemi su alıyorken hasar alan yeri onarmaya çalışıyorlar falan baya hoşuma gitti.
-
Titanic demeye gelmiştim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X