Şimdi Ara

Gemi maketi kiti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
39.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Gemi maketi kiti
  • Uçak deseydin sana Havacılık Müzesini önerirdim..
  • arakdaşlar bende bunlarla ilgileniyorum ama benim sizin gibi makinelerim filan yok ancak babaımın tezgahında yapabileceğim (tesisat ustası;)o yüzden sizden ricam böyle bir model gemi arıyorum yapmayı pilandığım 50 60 cm boylarında ancak ağaç yapamazsam da fiberglass yapmayı düşünüyorum . ağaç olursa ayrı ayrı kesimleri gösterilmiş plana ihtiyacım bar arkadaşalr acil yardımlarınızı bekliyorum .bir de ben gemiye rc devresi takamak istiyorum denizde filşan yüzdüreceğim ona görede biraz yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • arkadaşalr araştırmalarımı tamamladım ve projeyi de buldum inş. bu dönem sonunda projeye başlıyorum çok harika bir şey olmasını bekliyorum yaklaşık 60 cm ucunluğunda 15/18 cm genişliğinde büyük bir osmnalı yelkenli gemisini yapıp denizde yüzdüreceğim tabi rc kontrollü olacak yelkenlerde aynı şekilde açılır kapanır şekilde olacak ve rüzgarıda kullanmış olacağım gerekli malzemeler biraz pahalı oslada yapcaz artık birşeyler
  • Yeni başlayan bir için kesinlikle böyle şatafatlı ve yelkon donanımlarına sahip bir modeli tavsiye etmem.
    Daha önce gemi modelciliği konusunda bir tecrübeniz var ise elbette başlayabilirsiniz. Hatta site yelkenli gemi model planları konusunda kaynakta gösterebilirim. Planları çok iyi incelemenizi 10 kere düşünüp bir kere yapıştırmanızı tavsiye derim.

Ayrıca bu tarz model kitleri maliyet olarakta hatırı sayılır ücretler gerektiriyor. Genelleme yaparsak paranız cebinizde kalsın siz kendi modelinizi yapmaya başlayın.
    Başarılı olursanız elbette devamı gelecektir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.