Şimdi Ara

gemi maketi projesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
36.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adım fahrettin , Ben küçük bir yerde Manisa / Akhisar ilçseinde yaşıyan biriyim.
    İmkanlarım çok kısıtlı , önceden hayranı ve tutkulusu oldugum modelcilik işine yeni başladım.
    Özellikle plan yönünden çok büyük bir sıkıntı içerisindeyim.
    Bu işe gönül veren arkadaşlardan yardımlarını esirgemelerini diliyorum.

azrailledans_45200@hotmail.com HER TÜRLÜ BİLGİLER İÇİN

Şimdiden teşekkür ederim.

Yardımlarınızı karşılıksız bırakmam...
  • arkadaslar bende gemi maketi projesi arıyorum sanıyorum bu konuda benim gibi yeni başlamak ısteyen arkadaslar birtakım bılgılere ulasmıslardır bunları benimlede paylaşırsanız çok sevinirim saygılar orcun@kandillisigorta.com
  • ya herkes yardım ıstemıs bı kısı bıle yardımcı olmamıs ayrıca konuyu acan arkadas konuya neden cevap yazmadı anlıyamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 18 Nisan 2008; 18:06:51 >
  • bu konuda yardım alan olmadı mı bu kadar geniş bir forumda biri yol gösterse bize sevabına
  • slm ben bu uğraşa yeni başlayacağım bana bu uğraş hakkında bilgi ve projeler verebilirmisin canbartu-erdogan@hotmail.com şimdiden tşkkürler
  • bu ne biçim topic hiç adamakıllı rütbeli üye yok bir iş var ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

bu ne biçim topic hiç adamakıllı rütbeli üye yok bir iş var ama

+1 bencede
  • topicin Hort olduğunu belirteyim...
  • bence piskopatın teki ayrı üyeliklerle düzgün aralıklarla hortlatıyor bu topici baksanıza mesajlara dandirik hepsi hakkat bir iş var ya da ben çok paranoyağım
  • Arkadaşlar kusura bakmayın sanırım bu topic in hortlamasına ben neden oldum makete merak saldım ilgileniyorum amatör olarak başladım doğal olarak internette bilenlerden yardım isteyelim derken buraya ulaştım o nedenle bir medet umdum ama tabi naçar kaldık gene tekrar kusura bakmayın saygılar...
  • arkadaşlar bu site gerçekten çok verimli olmuş beninde sorunum bir iskele limanı maketi yaptım bunun içine koyabilecegim bir adet petrol tankeri maketi lazım temin edbilirmiyiz ilgilenen arkl msnden yazabilir
    hasan_sesmeke_01@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

bence piskopatın teki ayrı üyeliklerle düzgün aralıklarla hortlatıyor bu topici baksanıza mesajlara dandirik hepsi,

aynen öyle nasıl bi zevkse artık
  • demiştim...
  • sevgili arkadaşlar görüyorum ki projeler konusunda sıkıntı çekiyorsunuz buraya msn bırakan herkese proje göndermeye çalışacağım.msn im rivermanxxx@hotmail.com
  • http://www.modellismo-navale.it bu siteye bir bakın. bu arada benimle planlarını paylaşmak isteyen arkadaşlar olursa mail adresim ssinan48@hotmail.com veya ssinanoglu@gmail.com
  • Herkes 1 msj atıp kaçmış ne iş yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caglar.1903

Herkes 1 msj atıp kaçmış ne iş yahu

topic lanetli
  • Kesin aynı kişi bu güven sağlamayı çalışıyor olabilir ... Dikkatli olun ben derim yine
  • komik bir durum he ilk defa böylesini gördüm
  • onu uyandırdınız! lanetleneceksiniz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.