Şimdi Ara

gemi maketi projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
36.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar maketler hastalık gibidir ve ben hastayım ilacım maket projeleri elimde bir çok gemi maketi projeleri mevcut fakat yenilerin katmak istiyorum elinde maket gemi projesi olan arkadaşlarla projelerimi takas yoluyla paylaşmak istiyorum yeni başlayan veya başlamak isteyen arkadaşlar var ise onlarada elimden gelen yardımı yapmak isterim proje arıyorum arayanlarada yardımcı olurum

• SEVGİLİ ''VİPER10V'' DEMİŞKİ YENİ BAŞLAMAK İSTEYENLERE YARDIMCI OLABİLİRİM AMA BENİM ELİMDE BİR PROJE YOK YİNEDE BANA BİR-BİRKAÇ PROJE GÖNDERE BİLİRMİSİN? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • nereye gittiniz yaw!...
  • viper yeni başlayanlara yardımcı olurum demişsin bende yeni başlayan biriyim ama elimde plan olmadığı için nereden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum yardımcı olursan çok sevinirim
  • selam viper10v ben henüz çok yeniyim bu gemi maketi işinde bana yardım eder misin? maket yapmam için nasıl başlamam lazım. daha önceden maket yapmışlığım var mimarlık bölümü öğrencisiyim çünkü ama bina maketine benzemez herhalde.ilgilenirsen msn bluescream46@hotmail.com. şimdiden çok teşekkürler
  • banada bir kaç proje yollarsan sevinirim msn den irtibata geçersek iyi olur tamergulsun@h......com
  • arkadaşım ben yeni maket gemi yapmak iştiyorum proje arıyorum bana maket gemi için proje ve örnek lazım bana yardımcı olursan sevinirim kendi evimde bu sanatlara kafamı taktım senin yaptıgın maket gemi varsa bana lazım hatırın için sevgilerimi sunar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamer65

arkadaşım ben yeni maket gemi yapmak iştiyorum proje arıyorum bana maket gemi için proje ve örnek lazım bana yardımcı olursan sevinirim kendi evimde bu sanatlara kafamı taktım senin yaptıgın maket gemi varsa bana lazım hatırın için sevgilerimi sunar

• Ya abi diyorum çünkü yaşını bilmiyorum ben 13 yaşındayım.Benim içimde hiç bitmiyen bi gemi maketi yapma isteği var.Fakat ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum.Daha önce yaptıklarım ise dengesiz falan oldu.Bana yardımcı olursan çok sevinirim.Cevabını bekliyorum.Bir sıkıntımda malzemeleri nerden elde ediceğimi bilmiyorum yarıdımını bekliyoreum.
  • viper.. lütfen bana yardımcı ol.bende meraklıyım hata bu iş üzerine üni de okuyorum daha yeniyim (gemi nş müh.)bana bikaç çizim yada proje yollarsan sewinirim.f_nokta_c@hotmail.com şimdiden teşekkürler
  • BEN DE 2 TANE GEMİ MAKETİ VAR SÜRMENE TAKASI BİRDE KALYON DEGİŞ TOKUŞ YAPABİLİRİZ. MSNEM celal1791@HOTMAİL.COM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptansss -- 17 Ağustos 2006; 13:02:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: viper10v

arkadaşlar maketler hastalık gibidir ve ben hastayım ilacım maket projeleri elimde bir çok gemi maketi projeleri mevcut fakat yenilerin katmak istiyorum elinde maket gemi projesi olan arkadaşlarla projelerimi takas yoluyla paylaşmak istiyorum yeni başlayan veya başlamak isteyen arkadaşlar var ise onlarada elimden gelen yardımı yapmak isterim proje arıyorum arayanlarada yardımcı olurum

satıyo musun peki onları?ben bayılıyorum onlara ama yeteneğim yok..
  • bende de var projeler ama maket haline geçmedi henüz
  • arkadaşlar ben de uzun zamandır aramaktayım
    kimsede konuyla ilgili bir link yok mu
    yardım ederseniz sevinirim
  • birkaç tane link buldum ama adamlar 20- 30 ytl den açıyor projelerin
    fiyatlarını bana çok fazla
    linki de vereyim
    http://www.gemimodelciligi.com/planlar.htm
    bir bakarsınız
  • slm ben de maket gemi yapmak istiyorum ama elimde hic plan yok.eger elinizdeki planlardan gonderebilirseniz sevinirm.hayirli gunler.
  • sevili viper 1ov bana mesengerini verirmisin
  • çıngıraklı yılan; bana gemi maket projesi yollarsan çok sevinirim. ben sana yardımcı olamıyacağım. çünkü gönderirsen ilk projem olacak. şimdiden teşekkür ederim.e-mailim:ozcan1094@gmail.com.
  • yaw ii güzel diyosun da kardeş bana e maille yollasan fazlasıyla yeterli olur. scan da tarayıp yollayabilirsin. teşekkür....
  • Orjinalden alıntı: viper10v

arkadaşlar maketler hastalık gibidir ve ben hastayım ilacım maket projeleri elimde bir çok gemi maketi projeleri mevcut fakat yenilerin katmak istiyorum elinde maket gemi projesi olan arkadaşlarla projelerimi takas yoluyla paylaşmak istiyorum yeni başlayan veya başlamak isteyen arkadaşlar var ise onlarada elimden gelen yardımı yapmak isterim proje arıyorum arayanlarada yardımcı olurum
    BEN HENÜZ YENİ BAŞLADIM ELİMDE OLTA SANDALI PROJESİ VAR FOTOKOPİ YOLLAYA BİLİRİM SENDE YOLLARSAN ÇOK SEVİNİRİM SERDARKESKİN077@HOTMAİL.COM
    serdarkeskin sıfır yetmişyedi@hotmail.com
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.