bende oyunda acemiyim filom vuruluo surekli bu havada tutma olayı nası oluo baska gezegene mi yolluoz bilmiorumda bi acıklarmısınız mumkunse kısaltmalar olmadan tesekkür simdiden
oyundan çıkmadan önce filondaki tüm gemileri sömürgene yada başka bir yere gönderiyosun ama burda önemli olan tekrar online olacağın zamanı hesaplayıp ona göre davranman.
Eğer madenin yoksa sömürgene gönderir ve nakliye dersin gider gelir. Mesela 8 saat sonra online olacaksan ona göre hızını ayarlarsın sen online olduunda filon geri gelmiş olur.
Eğer madenin varsa ve bunu filolara yüklemen gerekiyosa o zaman galaksideki bir harabe alanına yönlendirirsin böylece harabeye gidip döner ona göre saatinide hesaplarsın yine online olacağın zamana göre hızını ayarlarsın.
Böylece hem filon hemde madenin güvende olur.
Ama savunma için yapacak bişi yok mesela roketlerin varsa ve biri saldırırsa yokedebilir.
çok teşekkür ederim iyi açıkladında acemiyim dedim ya tek bi seyi anlamadım bu harabe alanı boş gezengen falan mı onu bilmiyorumda onuda acıklarsan sevinirim
harabe alanı bir savaş olduğunda galaksiye dağılan madenlerdir... bunları galaksi bölümünde H.A yerinden hörebilirsin...
teşekkür ederim şimdi gördüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme