< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 29 Ocak 2016; 18:10:35 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 29 Ocak 2016; 18:10:35 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 6 Şubat 2016; 17:02:19 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqueror93 -- 1 Mayıs 2016; 21:57:36 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 5 Ağustos 2016; 9:34:39 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben de hala severek kullanıyorum yalnıca ekstradan aldığım hm5 pedler çöp oldu. yeni ped siparişi verdim bekliyorum |
Benimkilerin derileri pul pul döküldü ben de parmaklarımla ovalayarak kalan tüm deri kısımlarını söktüm, çünkü kulağıma taktığımda parça parça yine dökülüyordu. Şimdi sadece deri altı kumaş kısmı kaldı pedlerin ve öyle kullanıyorum daha temiz oldu şimdi :) yırtılana kadar devam :) O değil bu kulaklığı kullandıktan sonra metroda falan kafa üstü Bluetooth kulaklığım hiç zevk vermiyor. Şaka bir yana kablosuna soket modifiye yapıp metroda kullanılabilir hale getirmeyi düşünüyorum telefonu daha rahat takabilmek için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hd560 nasıl hocam upgrade e değdi mi? |