arkadaslar gemslerde birleşme felan oluyo mu yani 3 tanesi ni koysk blaksimith te bişeylr oluyomu . ya bunların yani hangi itemlerle neler yapabileceğimizi gösteren açıklayıcı biyer var mı . yoksa karambole ne olursa mı acaba. bir sürü özellikleri yazmayan ilginç şeyler var. oil . makara felan var yada parlak parlak taşlar. zamanla öğrenecez ama dur bakalım.
kendin sormussun kendın cevaplamışsın evet zamanla ogrenicen :)))
(resimdeki eski bankam )
Bak bu resimdekileri itemlere basabilirsin.Ayrıca bunlardan başkaları da var sanırım.
ya millet +6 yas basıyo +3 ü geçemedim :( ben ya :D:DD püfff boktası yokmu bunun :D
bende yaw milleti görüyom elinde yeşil kırmızı weapon lar var anlamıyorum benim ki daha sarı olu yo yani +3
illaki basarak +6 yapmn çok zor onun yerine caseleri dene çıkma ihtimali daha fazla
Ama onun içinde white ya da red açmak lazım.O da para ister Ben gemleri şöyle koyuyorum. ilk gemi 1. slota 2 gemi 3. slota 3 gemi 2. slota koyuyorum.Ya şansımdan dolayı ya da başka bişeyden dolayı bu işe yaradı.Ama denerseniz ve olmazsa bana kızmayın XD
arkadaslar gemslerde birleşme felan oluyo mu yani 3 tanesi ni koysk blaksimith te bişeylr oluyomu . ya bunların yani hangi itemlerle neler yapabileceğimizi gösteren açıklayıcı biyer var mı . yoksa karambole ne olursa mı acaba. bir sürü özellikleri yazmayan ilginç şeyler var. oil . makara felan var yada parlak parlak taşlar. zamanla öğrenecez ama dur bakalım.
Gems scroll denen kitapla 3 gemi birleştirip cristale çevirion. Artı case açıp eğer satamıyacağın silahsa dismante edip şansın varsa ordanda cristal çıkarabiliyon. Dikkat et N2 M2 gibi özellikleri olan silahları dismante et N2 garnet kristali M2 opal cristali veriyor. Oil v.b. dediğin olaysa craft item yapmada kullanılan malzemeler.
eyvallah saol bak bunu öğrendiğim iyi oldu bir sürü case açtım hep dandik silah diye o m2 n2 leri sattım npc lere. ama bi kaç tane kaldı onları yaparım şimdi.
+12 ye kadar yolu var die biliorum ama en fazla +5 yapabildim fakat parayiveren dudugu calar die bi olay var tabiki bu oyundada 5 $ olmasi gerekior yanlis hatirlamiyorsam bişr kagat aliyosun ve silahin hic bir sekilde yanmiyor + basarken ;)
dismante nasıl yapılır?
blacksmite gideceksin orda strengingin altında compos binnem ne yazıyor ona bas orda dismantle var ona tıklı ordan itemi koy bas ins cıkar :D
Ama scrool gerekmiyo mu?
dismantle için scrool gerekmez
dismantle silahının + sını düşürür sadece. + sı düşüncede sana özelliğine göre gem verir
çok teşekkürler bende öğrenmiş oldum bişiş dicem m2 n2 nedir :D:D silahın adımı bana hiç çıkmadı da :D:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme