Şimdi Ara

GEN-PA BENİ DAHA NE KADAR BEKLETECEK ? LÜTFEN BAKIN! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apple ın kargo ile cihaz alması lazım bence , genpa ve teleserviceden kullanıcılrı kurtarması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede. Çünkü çok aksatıyorlar.
  • sorun tam olarak bu ve sadece 8. gününde böyle oldu
     GEN-PA BENİ DAHA NE KADAR BEKLETECEK ? LÜTFEN BAKIN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exemaniac2 -- 4 Kasım 2014; 19:02:27 >
  • Çok büyük geçmiş olusun hocam :( Bu sıkıntı ne olarak geçiyor ?
  • Benim de iphone 5 in dik cizgiler olustu ve dokunmatik hic calismiyordu. Aralikta bitiyor garantisi. 16ekimde adana genpa onarilmal uzere bekliyor yazdi. 25ekim de degisim cihazi bekleniyor dedi. 3 kasimda kargoyla gonderildi yazdi. Yarin elimde olur. Bakalim insallah sorunlu cihaz gondermemislerdir. Yarinda eşimin iphone 5ini gonderecegim. %20 nin altinda konusursan kapaniyor.

• valla hocam sorunla karşılaşan çok az kişi var sanırım donanımsal
  • Apple garantili cihazlarda apple store kargo ile kabul etmiyor mu? Etmesi lazim aslinda. Bir de apple garantili cihazlara genpa bakiyor mu?

• Sizede geçmiş olsun hocam. Bende Değişim cihazı bekliyorum. Bu hafta içersinde gelmesini planlıyorum. Fakat Kargolanmasını istedim sanırım kendim gidip almak zorunda kalıcam. Daha doğrusu öyle bir soru sorulmadı bana. Siz özellikle mi talep ettiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MdblackeagleSTM

Sizede geçmiş olsun hocam. Bende Değişim cihazı bekliyorum. Bu hafta içersinde gelmesini planlıyorum. Fakat Kargolanmasını istedim sanırım kendim gidip almak zorunda kalıcam. Daha doğrusu öyle bir soru sorulmadı bana. Siz özellikle mi talep ettiniz ?

Eger kargo ile gondermisseniz yine kargo ile gonderiyorlar. Onceki servise yolladigimda kendim teslim alacagim demistim ve gondermeden subede bekletmislerdi.

• Genpa cikisli cihazi apple store dan randevu alsak degisim yapiyorlar mi

• Onlarda karar alınmasını bekliyorlar diye tahmin ediyorum.
  • Bugun baktım telefon değiştirilmiş ve teslim alınabilir durumda inşallah getirilen telefonda da sıkıntı çıkmaz.
  • kardeş benim cihaz dün sıfır olarak değişim yapılmış , teslim aldım 27 gün sürmüş oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: exemaniac2

kardeş benim cihaz dün sıfır olarak değişim yapılmış , teslim aldım 27 gün sürmüş oldu

gözün aydın kardeşim.... değişim cihazında sıkıntı yoktur umarım..?
  • exemaniac2 E kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun. Kullandığınız kılıf nedir ?
  • Bu arada bir sorum olacak... Degisim cihazlari sifir jelatinli kutuda mi veriliyir ? Yani sifir cihaz mi almis oluyoruz ? Kafam karisik cunku bazi yerlerde onceden arizalanmis bir cihazi tamir edip swap cihaz olarak verdiklerini, bazi yerlerde de tamamen sifir cihaz verdiklerini okudum... Hangisi dogru ? Yani ilki dogruysa bir nevi 2. el cihaz almis oluyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: arslan21

Bu arada bir sorum olacak... Degisim cihazlari sifir jelatinli kutuda mi veriliyir ? Yani sifir cihaz mi almis oluyoruz ? Kafam karisik cunku bazi yerlerde onceden arizalanmis bir cihazi tamir edip swap cihaz olarak verdiklerini, bazi yerlerde de tamamen sifir cihaz verdiklerini okudum... Hangisi dogru ? Yani ilki dogruysa bir nevi 2. el cihaz almis oluyoruz...

kapalı kutu gelmiyor cihaz ben aldığımda sadece cihazı verdiler jelatine sarıp aksesuarları falaneski cihazdan kalma
  • az önce apple mh ile konuştum, swap cihazın ne sıfır ne de tamir edilmiş başka bir cihaz olmadığını.. başka cihazların parçalarıyla yenilenmiş kendi cihazımız olduğunu söyledi...
  • teqali kullanıcısına yanıt
    Bakıyorlar hocam, benim cihazım hem Genpa'da hem Apple Store'da işlem görebiliyor.

Değişim süresini soran arkadaşlar için yazıyorum, 1.5 sene önce 4s cihazımı ahize arızasıyla Kadıköy Genpa'ya götürmüştüm. İlk etapta aynı gün parça değişimi yapıp teslim ettiler tam kapanış saatiydi testte etmemiştim tamemen çalışmıyordu. Ertesi gün tekrar verdi iyice bozdunuz diye, 3 gün aktif testte kalmıştı cihaz 3. gün sonunda cihazınız yenisiyle değiştirilmiştir demişlerdi. 3 günde değişmişti cihaz yani.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.