Şimdi Ara

GEN-PA BENİ DAHA NE KADAR BEKLETECEK ? LÜTFEN BAKIN! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle sınavlarımdan dolayı konuyu takip edemediğim için hepinizden özür dilerim. Benim cihazım Jeletinli olarak geldi. ve ordaki yetkililerede "bu cihazlar daha önceden arızalı olan cihazlar ve bizede böyle yeniden tamir edilerek veriyorlarmış" dedim. yetkilinin verdiği cevap "Bize sıfır cihaz olduğu söyleniliyor" :) Sonuçta herhangi bir sıkıntısı yok ve gayette güzel bir uygulama. Kullandığım kılıf Spigen Tough Armor. Tavsiye ederim çok iyi bir koruması var. Diyer arkadaşlarada geçmiş ve hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaqabondx

Bakıyorlar hocam, benim cihazım hem Genpa'da hem Apple Store'da işlem görebiliyor.

Değişim süresini soran arkadaşlar için yazıyorum, 1.5 sene önce 4s cihazımı ahize arızasıyla Kadıköy Genpa'ya götürmüştüm. İlk etapta aynı gün parça değişimi yapıp teslim ettiler tam kapanış saatiydi testte etmemiştim tamemen çalışmıyordu. Ertesi gün tekrar verdi iyice bozdunuz diye, 3 gün aktif testte kalmıştı cihaz 3. gün sonunda cihazınız yenisiyle değiştirilmiştir demişlerdi. 3 günde değişmişti cihaz yani.

Genpa cikisli, ocak 2015 de 2 yil dolacak cihazimi akasyaya goturdum. Pil olmustu be pil degisim programinda idi. Degisim yapamayiz dediler. E dedim ne yapacaksinjz? Cevap vermeden ekranin kenarlarinda hafif sararma vardi. Onu dedim. Onu da gorunce degistirelim dediler. Nasil karar verdi anlamadim. Biraz garip geldi bu tavirlari acikcasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende pazar gunu akasyaya goturdum iphone 5 cihazi hicmi hic memnun kalmadim. Diagnosticte ariza vermiyor hoparlor ama bariz belli ses seviyesinde bi sorun var. Hicbi islem yapmadilar. Hizmet kalitesi desen 0 memnuniyet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar.. ekim 31de dbakır şubesine verdim 5s.imi, kasım 14te değişim cihazı bekleniyor dendi, hemen her gün telefonla arayıp yada internetten kontrol ediyorum, cihaz bekleniyor diyor ama internette, teknik serviste yapılan son işlem tarihi sırasıyla 15 ve 21 kasım diyor... anlamadığım beklenen cihaza ne işlem yapıyorlar ? teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.