Şimdi Ara

Genç arkadaşlar toplanın aşk doktorunuz geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşım bende üni 1 okuyorum.

Geçenlerde sevdiğim bir kız sınıfta haberim olmadan laptobumdaki bir programı görüp, o programı kendi laptobuna da yüklememi rica etti. Bende tlf numarasını istedim tereddütsüz verdi. Arada sırada o program hakkında mesajlaşıyoruz ama konular okul ve bilgisayar muhabbetinin dışına çıkmıyor. Hocam sizce bu kızda bir his var mıdır yoksa amacı sadece benden faydalanmak mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeymavi

quote:

Orijinalden alıntı: mustacix

doktor bir kizi 1 sene sonra gorup merabalastiktan sonra dizlerin zangir zangir titremesi nedemek.
    acilamama sikayetim var. pratik yapsam duzelirmi. tedavisi nedir?
    [evillol.gif] sozle kivama getirme yada karsinin niyetini anlamayla ilgili bilgi ve tecrubelerinize ihtiyacim var. [bigsmile.gif]

Açılamama şikayetinin pratiği kızla olur kardeşim ne kadar çok kıza açılırsan o kadar pratik yapmış olursun ve böyle bi sorunun kalmaz yani illa bi yerden başlamak lazım istersen çok güzel olmayan seni heyecanlandırmayan bir kıza açılarak pratik yapmaya başlayabilirsin ama etik olmaz tavsiye de etmem. Dizlerini titreten kişiye direkt açılmak seni ağız arama, niyet yoklama gibi enerji sarfiyatlarından kurtarır. Arkadaşlığını ilerletmek için zorlama değil dışarıdan doğal görünebilecek görüşmeler ayarla ve kendinden değil daha çok ondan bahsetmeye çalış konuşmalarında bir sıcaklık hissedersen uygun vakitte kısa ama NET bir cümle kurmak suretiyle niyetini açıkça söyle
    Unutma sen erkeksin kızlar niyetini belli eder ama erkekler direkt ortaya koyar niyetini.

pratik meselesi espriydi ama cevaplamaniza sevindim.
    bide ayran gonulluyum biraz her gulene kaptiriyorum kendimi. bir zamanlar. bunun sosyal olmama yada tecrubesizlikle ilgisi varmidir.
    bide cok efendi bi tipim oldugunu soylerler. karsimdaki kisilere guven verdigimi hissediyorum. ama bu efendilik nedense imam potansiyelinde yani oyleydi gibi. karsimdakiler sanki hemcinsleriymisim gibi konusuyor benle. bunu nasil kirabilirim. hic haz etmiyom kizlarin o muhabbetibden. arada dalga vuruyorum bana bu renk nasil gider diye. gulusmeden sonra laf oyunuyla konuyu degistiriyorum.
    doktoooor cok sagol beya valla yakin olsam bizzat tesekku edecem.

• Ağır asosyalım.gezmek,tozmak,çok konuşmak falan bana ters şeyler.huylarımı değiştirmeden nası garı bulabilirim. Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuuurker

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Başarılar. Sıkışınca destek veririm. Otlanayım.

Sümenistiz biz.Skypeada gelmşştin.Belki hatırlarsın

Evet hatırladım. Bende öyleyim. Geledik diye vazgeçmedik.

• Vayy aşk doktorumuz da geldi tamam olduk Artık hiç kimse evde kalmayacak, manuel takılmayacak, asosyel olmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

Vayy aşk doktorumuz da geldi tamam olduk Artık hiç kimse evde kalmayacak, manuel takılmayacak, asosyel olmayacak

Öyle deme buraya yazanların iki katı PM gönderiyo yetişemiyorum valla.
  • kuzeymavi kullanıcısına yanıt
    abi 7.sınıftta felan bi sürü kızlarla kesişiyodum benden hoşlanan kız çok oluyodu ama bişeyler oldu artık bi tane bile zar zor ayarlıyom tip gitti herhalde tersine evrim felan olduysa hala bazen yakışıklı oluyorum ama sanırım arkadaşlarım söylemişti neden böyle tipsizleştim ki allahla aramda iyiydi halbuki :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunn1ng

abi 7.sınıftta felan bi sürü kızlarla kesişiyodum benden hoşlanan kız çok oluyodu ama bişeyler oldu artık bi tane bile zar zor ayarlıyom tip gitti herhalde tersine evrim felan olduysa hala bazen yakışıklı oluyorum ama sanırım arkadaşlarım söylemişti neden böyle tipsizleştim ki allahla aramda iyiydi halbuki :D :D

Tipsizleşmedin güzel kardeşim Ergenliğe girdin adam oluyosun lann şaka bir tarafa daha karşı cinsi yeni yeni tanıyosun bu dönemde aceleci olma canım kardeşim tabi o yaşlarda önce tip dikkat çeker belki dış görünüşte önemli olabilir. Lakin kim ne derse dedin kızlar önce erkeklerin özgüveninden etkilenir. Kendine güven, aşırı yılışık hareketlerden kaçın aşırı soğuk da olma bunu yaparken. En kötü ihtimalle sık sık selam ver yanlarından geçerken sağlam dur ama arada küçük centilmenlikler yap kantinde sıranı vermek gibi mesela vs. unutma karşı cinse ilgi duymaya başlaman doğal tabi ama çok kafaya takar neden olmuyo yaa falan dersen kendini suçlarsan bu gelecekteki hayatında da karşı cinsle olan ilişkilerini olumsuz etkileyecektir. Cool ol biraz serin ol akışına bırak sonra dediklerimi uygulamaya çalışırsın kendine iyi bak.

• Kiz benden ayrildi. Neden ayrildi ben anlamadim ama bana dedigi suydu seni cok uzuyorum diye ayrildi. Gecen gun parka gidip biraz konustuk. Aslinda oraya barismaya gelmis ama barismadi. Arkadasima demiski parkta barisacaktimda vazgecyim demis.
    Kizinan nasil barisabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcht38

Kiz benden ayrildi. Neden ayrildi ben anlamadim ama bana dedigi suydu seni cok uzuyorum diye ayrildi. Gecen gun parka gidip biraz konustuk. Aslinda oraya barismaya gelmis ama barismadi. Arkadasima demiski parkta barisacaktimda vazgecyim demis.

Seninle barışmak istemeyen kızla sen niye zorla barışmak istiyosun. Bırak ne istediğini bi bilsin kendinden emin olsun gelecekse öyle gelsin. Seni çok üzüyorum sudan bir bahane biraz zaman tanı kendine bir ışık göremezsen salla gitsin. Yok tam tersi bi işaret çakarsa harekete geçersin. Sen kendini diğer alternatiflere açık tutmaya bak öyle aman aman aşık değilsen yani
  • Burada tavsiye falan boş işler.İş kendinde bitiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuzeymavi kullanıcısına yanıt
    Başka bir konuda vardı ama yine de yazayım. Şimdi ben birini seviyorum ve o kişinin bundan haberi yok. Ama kafasında şüphe oluşmuş bu beni mi seviyor acaba diye ve laf arasında ben onu kardeşim olarak görüyorum demiş. Son iki haftadır bir uzaklaştı benden zaten ne yapmam lazım şimdi reis?

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyTR33

Başka bir konuda vardı ama yine de yazayım. Şimdi ben birini seviyorum ve o kişinin bundan haberi yok. Ama kafasında şüphe oluşmuş bu beni mi seviyor acaba diye ve laf arasında ben onu kardeşim olarak görüyorum demiş. Son iki haftadır bir uzaklaştı benden zaten ne yapmam lazım şimdi reis?

Kibarca reddetmiş kız görünüşe bakılırsa gönlü yok ama illa vazgeçmiycem diyosan bir süre askıya al bakalım bu arada da git dürüst ol kıza zaten anlamış kız ben senden hoşanıyorum söylemek isterim ama duydum ki sen böyle böyle düşünüyomuşsun de o zaman arkadaş olalım peki vs de. Bir süre arkadaş olarak yakınlık göster zamanla sana ısınmasını sağlamaya çalış yapılabilecek en mantıklı hareketlerden birisi bu olur tabi ki vazgeçmek istemiyorsan... Ama gidip konuşma cesaretini göstermen bile etkileyici olabilir. Mutlaka şaşıracaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BeyTR33

Kibarca reddetmiş kız görünüşe bakılırsa gönlü yok ama illa vazgeçmiycem diyosan bir süre askıya al bakalım bu arada da git dürüst ol kıza zaten anlamış kız ben senden hoşanıyorum söylemek isterim ama duydum ki sen böyle böyle düşünüyomuşsun de o zaman arkadaş olalım peki vs de. Bir süre arkadaş olarak yakınlık göster zamanla sana ısınmasını sağlamaya çalış yapılabilecek en mantıklı hareketlerden birisi bu olur tabi ki vazgeçmek istemiyorsan... Ama gidip konuşma cesaretini göstermen bile etkileyici olabilir. Mutlaka şaşıracaktır.

Büyük adamsın vallahi dün boyunca bunu düşündüm bir de güzel bir şiir iyi bir konuşma sesi ile gideyim demiştim Teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mcht38

Kiz benden ayrildi. Neden ayrildi ben anlamadim ama bana dedigi suydu seni cok uzuyorum diye ayrildi. Gecen gun parka gidip biraz konustuk. Aslinda oraya barismaya gelmis ama barismadi. Arkadasima demiski parkta barisacaktimda vazgecyim demis.

Seninle barışmak istemeyen kızla sen niye zorla barışmak istiyosun. Bırak ne istediğini bi bilsin kendinden emin olsun gelecekse öyle gelsin. Seni çok üzüyorum sudan bir bahane biraz zaman tanı kendine bir ışık göremezsen salla gitsin. Yok tam tersi bi işaret çakarsa harekete geçersin. Sen kendini diğer alternatiflere açık tutmaya bak öyle aman aman aşık değilsen yani

Zaten zamana biraktim ama aklimdan cikmiyorki. Faceden falan konusuyozda ole sevgili gibi degil. Barismak istiyor biliyom ama gururuna yediremiyor galiba

• quote:

quote:

Vayy aşk doktorumuz da geldi tamam olduk Artık hiç kimse evde kalmayacak, manuel takılmayacak, asosyel olmayacak

İki katıysa iyi yine.. Forumun tamamına yakını o durumda yine azmış sana yazan

• AlamutHaremeyn kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kolay gelsin benimde öyle şu an 1 sene geçti dönem başında gelcek inşallah. Oluyo bir şekilde. Ama sınırlı iletişim kurmak çok zor oluyo gerçekten görmeden vs.

Seviyosan olur bence
  • quote:

quote:

quote:

İki katıysa iyi yine.. Forumun tamamına yakını o durumda yine azmış sana yazan

Valla evet sorunlar genelde ortak

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.