Şimdi Ara

Genç arkadaşlar toplanın aşk doktorunuz geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: söylediklerisallanmayan

sınıftaki öğretmenime sırılsıklam aşığım ama o beni sürekli tersliyor benden rahatsız olduğunu belli ediyor ancak akşam gitmek üzere iken bir bahane ile karşıma geçiyor, karşıdan bana bakarak gülümsüyor

ama sabah günaydın dediğimde bana bir beddua etmediğini bırakıyor

çok merak ediyorum ne diyeceksiniz, buyrun gelin de çözün!

açıklayım öğretmenim benden sadece 4 yaş büyük

Kafandan sil at diyorum saçmalama diyorum olmıycak duaya amin deme diyorum canım kardeşim ve bunları sen üzülme diye diyorum. Öğretmenin de bekarsa eğer şöyle bir ikilem de olabilir. Yani hem birinin kendinden hoşlanması hoşuna gidiyo hem de sonra öğretmen öğrenci ilişkisini hatırlayınca öfke duyuyor ve ya senin hislerini farketmiş lakin hem seni kırmak istemiyo ama aynı zamanda uzaklaştırmak da istiyor ya da senin davranışların ona yılışık gibi geldiği anlar oluyosa bunlara öfkeleniyor tabi bunların hepsi ihtimaller dahilinde ama sen kendinde 4 yaş büyüğü geç en az 4 yaş küçük bir bayan bulup evlenirsen ilerde bigün bi abim demişti dersin bırak büyükler kendi yaşıtlarınla bile çok zor oluyor yaşadım biliyorum eşiniz, sevgiliniz sizden en az 3-4 yaş küçük olursa daha rahat edersiniz tabi istisnalar bu genellemenin dışındadır.

• benim cok muhafazakar nasil yola getirebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 30,40 filan herhalde tavsiye verecegine göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzeymavi

quote:

Orijinalden alıntı: DEVIDBEKIM

quote:

Evet arkadaşlar yıllar boyu biriktirdiğim tecrübelerime burada sizlerle paylaşmaya karar verdim. Karşı cins ile ilişkilerinizde yaşadığınız her türlü sorunla ilgili size destek vermeye hazırım. Hangi hareketinin altında ne düşünce yatıyor olabilir? Hangi durumda nasıl davranmalısınız gibi gibi gibi aklınıza gelenleri sorabilirsiniz. Ciddi ilişkiler, evlilik ya da flörtleriniz yaşadıklarımı hep iyi analiz etmişimdir şimdi de genç kuşaklarla paylaşma zamanıdır? (Şaka yapmıyorum)

Kız konusunda yardıma ihtiyaç duymam genelde am geçmiş günlerde bir kızın ne yapmaya çalıştığını hala anlayamadım bakalım sen ne diyeceksin.

Şimdi ben bunu uzaktan kesiyordum ertesi gün ortak bir arkadaşımız yanıma geldi ve bu kız senden hoşlanıyormuş dedi ama açılamıyor şunu bi cesaretlendir dedi. Ben hemen o akşam oturdukları kafeye gittim ortak arkadaşımızın daveti üzerine ama kızın haberi yokmuş bir ara baş başa kaldık ben buna kendimi tanıttım falan tanıştık kaynaştık gayet güzel geçti böyle bir hafta takıldık daha sonra bu değişik değişik konuşmaya başladı işte niye aramıyorsun geç cevap veriyorsun istersen ayrılabiliriz benim için sıkıntı yok falan dedi bende kızdım tamam o zaman sana mutluluklar dilerim dedim gittim arkamdan da seni kendini bilmiş şey falan diye mesaj attı hiç cevap vermedim engelledim 1 hafta sonra beni aradı zorla ağlıyormuş gibi bir sesi vardı lütfen buluşalım falan dedi gittim yanına ya işte ben çok pişmanım falan dedi lütfen bitirmeyelim falan yaptı bana bende yok artık olmaz dedim hala arıyor ama müthiş soğudum kızlar bu ne yapmaya çalışıyor.

Anlaşımıycak bişey yok bir Türk Kızı klasiğini daha yaşamışsın sen ona tapsaydın da yeter sıkıldım bu ilgiden puff diycek arkasını dönüp gitcek tiplerden önce hoşlanmış ama senden ilgi göremeyince araya başkalarını sokmuş sonra da sen konuşunca kendini geri çekmeye çalışıyo kız naza çeker tabi kendini ama bu çok içten pazarlıklı bir şekilde olduğunda can sıkıcı oluyor. Senin ipleri ele almaya çalıştı yapamayınca da köpek gibi peşinde gelirler insanın sen tam olması gerektiği gibi davranmışsın telefonunu kapatarak vs. bu gibi durumlarda reste rest kardeşim aynen devam ayrıca tebrik ediyorum seni.

şimdiki sevgilim gül gibi kız sinemaya gitsek ben hangi filmi seçersem seçeyim istemese de izler beni kırmaz param olmazsa onlar ısrar etmez bende onu kırmam 4 gün önce doğum günü vardı çok sevdiği bir yazarın kitabını imzalatıp ona getirdim ayrıca vesikalık fotoğrafının altına da sevgilerle yazdırdım onunla her yere giderim okulu bitsin öğretmen olacak nereye atanırsa atansın isterse ığdır'a gitsin orada onunla yaşarım ağzımı bile açmam yeter ki bir olalım. İşte toplum erkeklerinde bu sorun var. Eli ojeli kızlar için eli portakal kokan kızları üzüyorlar. İyiki onlardan değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: mustacix

doktor bir kizi 1 sene sonra gorup merabalastiktan sonra dizlerin zangir zangir titremesi nedemek.
    acilamama sikayetim var. pratik yapsam duzelirmi. tedavisi nedir?
    [evillol.gif] sozle kivama getirme yada karsinin niyetini anlamayla ilgili bilgi ve tecrubelerinize ihtiyacim var. [bigsmile.gif]

Açılamama şikayetinin pratiği kızla olur kardeşim ne kadar çok kıza açılırsan o kadar pratik yapmış olursun ve böyle bi sorunun kalmaz yani illa bi yerden başlamak lazım istersen çok güzel olmayan seni heyecanlandırmayan bir kıza açılarak pratik yapmaya başlayabilirsin ama etik olmaz tavsiye de etmem. Dizlerini titreten kişiye direkt açılmak seni ağız arama, niyet yoklama gibi enerji sarfiyatlarından kurtarır. Arkadaşlığını ilerletmek için zorlama değil dışarıdan doğal görünebilecek görüşmeler ayarla ve kendinden değil daha çok ondan bahsetmeye çalış konuşmalarında bir sıcaklık hissedersen uygun vakitte kısa ama NET bir cümle kurmak suretiyle niyetini açıkça söyle
    Unutma sen erkeksin kızlar niyetini belli eder ama erkekler direkt ortaya koyar niyetini.

• Sen bilir kişi misin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dhfade

Yaş 30,40 filan herhalde tavsiye verecegine göre.

Evet 30 dhfade
  • Bak gerçekten kızlarla çok rahat konuşurum 17.08.2014 saat 12.36dan beri deli gibi aşık olduğum bir kız var 17 yaşındayım 11. Sınıftayım servisle gidiceğim kız la sohbetim olur diye bütün arkadaşlarıyla arkadaş oldum en yakın arkadaşıda bana aşık oldu neyse yolda arkama bakmadan yürürken bir ses duydum arkadan çağırdı adın berkayďı değilmi dedi ve güldü yukarı çıkcakmısın dedi bende hangi akla hizmetse o an bedenimi benim kontrol etmediğim kesindi ben ne akla hizmetse kızı tersleyip hayır dedim kontrolü nasıl ele alırım moruk?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: söylediklerisallanmayan

sınıftaki öğretmenime sırılsıklam aşığım ama o beni sürekli tersliyor benden rahatsız olduğunu belli ediyor ancak akşam gitmek üzere iken bir bahane ile karşıma geçiyor, karşıdan bana bakarak gülümsüyor

ama sabah günaydın dediğimde bana bir beddua etmediğini bırakıyor

çok merak ediyorum ne diyeceksiniz, buyrun gelin de çözün!

açıklayım öğretmenim benden sadece 4 yaş büyük

Kafandan sil at diyorum saçmalama diyorum olmıycak duaya amin deme diyorum canım kardeşim ve bunları sen üzülme diye diyorum. Öğretmenin de bekarsa eğer şöyle bir ikilem de olabilir. Yani hem birinin kendinden hoşlanması hoşuna gidiyo hem de sonra öğretmen öğrenci ilişkisini hatırlayınca öfke duyuyor ve ya senin hislerini farketmiş lakin hem seni kırmak istemiyo ama aynı zamanda uzaklaştırmak da istiyor ya da senin davranışların ona yılışık gibi geldiği anlar oluyosa bunlara öfkeleniyor tabi bunların hepsi ihtimaller dahilinde ama sen kendinde 4 yaş büyüğü geç en az 4 yaş küçük bir bayan bulup evlenirsen ilerde bigün bi abim demişti dersin bırak büyükler kendi yaşıtlarınla bile çok zor oluyor yaşadım biliyorum eşiniz, sevgiliniz sizden en az 3-4 yaş küçük olursa daha rahat edersiniz tabi istisnalar bu genellemenin dışındadır.

cevabınız için çok teşekkür ederim

hayatta şunu öğrenmişsinizdir mutlaka: kalbe söz geçmiyor

size kadını göstersem buna mı aşık oldun diye benimle alay edersiniz, neredeyse her ders "ben bu kadının neresine aşık oldum" diye sormaktan bıktım çünkü hiçte güzellik normlarına uygun kadın sayılmaz (benim için dünyanın en güzel kadını) mesela burnu kavisli ama kuğu gibi boynu var.

aşkın dış güzellikle hiçbir alakası olmadığını ben ondan öğrendim

dediğim gibi her derste akşam her seferinde bir bahane bulup karşıma geçiyor (çok belli oluyor) bakışları ile beni kesiyor

bu davranışına bakarak bence o benden nefret ediyor ve aşkımla dalga geçiyor bence..... (eğer bu korkumda haklı isem karaktersizin tekidir)

sınıfta her sorumda beni azarlıyor, bana hep ters davranıyor, ancak sadece bir keresinde soru sorduğum için cevap verdiğinde, cevabı bittiği halde ben gözlerine baka kalmıştım, oda duygulandığını gizleyemeyerek gözlerime bakarak "lütfen beni zor durumda bırakma" manasında hareketle tamam mı demişti.

sizden nefret eden sizi haşeriden bile aşağı gören birine sırılsıklam aşık olmaktan beter ızdırap yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ismaily465

Dur bide ben yazayım :) hocam ben 19 yasındayim . ilkokulda bir kıza aşık oldum (4 sınıfta başladı :/) neyse arkadaşlar 8. Sınıfta zorladılar teklifte bulundum ilk önce ağladı reddetti sonra kabul etti 2 gün çıktık sadece neyse liseye geçtik ben farklı okul o farklı okul onu hatırlatan herşeye ilişkisi kestim arkadaşlarımi olan hepsini sildim asosyal bir hayat yasamaya başladım isin ilginci bu isten zevk almaya başladım ve insanlardan uzak kaldım hatta akrabalara bile neyse 11.sınıfta bir gün bu kızınızı carsida gördüm elim Ayağım titredi düşüp bayilacaktim ders hanesinin önünde durmuş bekliyordu hemen karşı kaldırıma geçip özledim döndüm durdum eve gittim yıkılmıştım o mutlu zevk aldığım halden eser yoktu dua ettim yaratana unuttur onu sil onu her seyimden flan ama olmadı 2 gün arayla yine gördüm yine aynı senaryolar geçti ve daha neferi oldu arkadaşlar bir dershanenin denemesini ayarlamışlar gittik girmeye ana bir baktım o hemen çevirdi kafasını ben girdim sınıfa yine aynı durum ne yspavagımı bilmefim hızla koşa koşa bir çıktım bizim arkadaşlar tabi bilmiyorlar ne olduğunu gittim bir köşeye göz yaşı çıkarmadan ağladım ve rüyalarında görüyorum şimdilerde Yam geçti diyorum rüyalarına giriyor ve ben bu bu durumdan biktim
    Önerilerin ve yorumların nedir bu arada hayatta tek o kizimiza bu tur bir şeyim oldu sadece ona teklif sadece onun için göz yaşı zaten bence öyle olmalı bir kere sevmeli insan tam sevmeli sonucunu bile bile. ...

Güzel kardeşim nacizane benim görüşüm tabi ki... insanlardan uzak kaldığın o süre sende bir etki yaratmış tabi dolayısıyla daha zor iletişim kurabilen biri haline gelmişsin anlatıklarının çoğunu kafanda yaşıyosun çünkü muhtemelen duygusal yönü ağır basan bir kardeşimizsin ama olayları basitleştir kafandan hem de en basit haline indirge. Ne olabilir sen onu eskiden tanıyodun kız seni gördü sen de kaçtın tek yapman gereken selam vermek. Senin öncelikli misyonun güven vermek unutma. Geleceğin eş adayı ve baba adayısın ve babalar güven verir kocalar güven vermelidir duruşun böyle olmalı. Dizlerin titreyebilir sevdiğinden ama olay basit eski bir tanıdığın başını eğerek hafif gülümse selam ver yanından geç sınavdan sonra sınavın nası geçti vs diyen sor varsa zaten o kız da sana karşı bişi ilgisinin devamını takip et belli eder bi şekilde yoksa da insan ömründe sevdi mi bi kere sevmeli güzel söylüyosunda illa o kız bu kız olcak diye bi şart yok 19 yaşından yedin bitirdin kendini güzel kardeşim.

• kuzeymavi kullanıcısına yanıt
    Kız önce beni reddetti ama şimdi kesiyor falan.Bana öyle geliyor desem değil çünkü arkadaşlardan söyleyenlerde oldu.Yeniden egosunu tatmin etmek mi istiyor?Ben teklif edince bir miktar neticesi havalandı da :)
    Normalde de biraz havalıydı.
    Ne yapmalı?Ben böyle devam diye düşünüyorum.Gelirse kabul eder miyim orasını da bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: master sincap

Bak gerçekten kızlarla çok rahat konuşurum 17.08.2014 saat 12.36dan beri deli gibi aşık olduğum bir kız var 17 yaşındayım 11. Sınıftayım servisle gidiceğim kız la sohbetim olur diye bütün arkadaşlarıyla arkadaş oldum en yakın arkadaşıda bana aşık oldu neyse yolda arkama bakmadan yürürken bir ses duydum arkadan çağırdı adın berkayďı değilmi dedi ve güldü yukarı çıkcakmısın dedi bende hangi akla hizmetse o an bedenimi benim kontrol etmediğim kesindi ben ne akla hizmetse kızı tersleyip hayır dedim kontrolü nasıl ele alırım moruk?

Derdini çok güzel anlattın keşke bir de moruk diye bitirmeseydin elimden geldiğince tavisye verirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

Kız önce beni reddetti ama şimdi kesiyor falan.Bana öyle geliyor desem değil çünkü arkadaşlardan söyleyenlerde oldu.Yeniden egosunu tatmin etmek mi istiyor?Ben teklif edince bir miktar neticesi havalandı da :)
    Normalde de biraz havalıydı.
    Ne yapmalı?Ben böyle devam diye düşünüyorum.Gelirse kabul eder miyim orasını da bilemiyorum.

Eğer önündeki ilişkilerde güvenin gelişsin ve diğer kızlara karşı da duruşun havan değişsin istiyosan seni bir kere reddeden kıza ölsen de razı olma hatta hoşlansan da ya da en azından kız çok ısrarcı olursa tabi o da adamlığın şanından biraz süründürdükten sonra kabul ederdim senin yerinde olsam. Kızlar tabi ki hele hele Türk Kızları (%80) tam bir ego canavarıdır mutlaka tatmin peşinde seni yokluyodur kasma kendini.

• kuzeymavi kullanıcısına yanıt
    Erkeklik falan hikaye oldu bunda kıçı başı dağıttım zorla toparladım.Kız kimseyle çıkmamış benimle de ondan çıkmadı diye düşünüyorum.Konuştuğum zaman sıkıntı sende değil bende falan demişti.Net olarak söylediği şey ise beni unut biz seninle asla olamayız.İnsanın içi gidiyor göz göze gelince neyi nasıl yapacağını çok iyi biliyor.Eğer biraz mantıklı düşünmesem kedinin fareyle oynadığı gibi oynayacak benimle.

• quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

Erkeklik falan hikaye oldu bunda kıçı başı dağıttım zorla toparladım.Kız kimseyle çıkmamış benimle de ondan çıkmadı diye düşünüyorum.Konuştuğum zaman sıkıntı sende değil bende falan demişti.Net olarak söylediği şey ise beni unut biz seninle asla olamayız.İnsanın içi gidiyor göz göze gelince neyi nasıl yapacağını çok iyi biliyor.Eğer biraz mantıklı düşünmesem kedinin fareyle oynadığı gibi oynayacak benimle.

Oynarlar aynen öyleee
  • Hocam yorumlarınızı okudum ve gerçekten anlıyorsunuz bu işten bir soruda benden gelsin. Ne kadar kız arkadaşım olduysa hepsi benle çok iyi arkadaş oluyorlar ama bu arkadaşlımta kalıyor . Arkadaşlarım çok ilgi veriyorsun diye oluyor diyor diyorlar , sıcakkanlı biri olduğum için ilgisizde kalamıyorum ve sonra soğuyorlar benden bir süre sonra , soğumaktan kastım mesaj felan atmaz oluyorlar.Ikinci sorum ise kızları etkileyen faktörler nedir ?

edit: Üniversite 1 sınıfıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beels -- 13 Nisan 2015; 2:02:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beels

Hocam yorumlarınızı okudum ve gerçekten anlıyorsunuz bu işten bir soruda benden gelsin. Ne kadar kız arkadaşım olduysa hepsi benle çok iyi arkadaş oluyorlar ama bu arkadaşlımta kalıyor . Arkadaşlarım çok ilgi veriyorsun diye oluyor diyor diyorlar , sıcakkanlı biri olduğum için ilgisizde kalamıyorum ve sonra soğuyorlar benden bir süre sonra , soğumaktan kastım mesaj felan atmaz oluyorlar.Ikinci sorum ise kızları etkileyen faktörler nedir ?

edit: Üniversite 1 sınıfıyım

Bazı kızlar aşırı ilgi bekler bazıları hoşlanmaz gerçi ama yinede genel geçer bir kural var ki kaçan balık kovalanır. Sadece kızların değil normal erkek arkadaşlarının bile üstüne düşsen hadi bugün şuraya gidelim, olm niye gelmiyon, had, ps atalım vs. diye onlar bile iplemez olur. Yani sıcakkanlı olma özelliğini iyi ve dengeli kullanırsan tamamen lehine çevirebilirsin olayları ara ara ciddi duruşunu koru ara ara gülümse fakat kendini tekrar etme hiç bir zaman. Kızları istisnalar hariç onlara güven veren faktörler etkiler bu genelde dürüstlüktür en çok bu güven sağlar dik ve sağlam bir duruş kimi kıza para güven hissi verdiğinden onu arar kimisine güç, kaslı erkek güven verdiğinden onu arar ama hepsinin temeli aynıdır aşki sevgi vs nin ardında da bu arayışları vardır. Erkekler yaratılışları gereği bağımsızdırlar hayatta güven aramazlar kendilerine güvenmelidirler çünkü ama kızlar ne kadar güçlü olurlarsa olsunlar bu güvene ihtiyaç duyarlar her zaman.

• Size bir konuda danışmak istiyorum. Sevdiğim kız ile aramızda kmler var farklı şehirlerdeyiz. Böyle bir ilişki yürür mü sırf bu yüzden kıza açılamadım. Unutmak istesemde olmuyor çıkmazdayım.

• Hayder dümenin dh hesabi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlamutHaremeyn

Size bir konuda danışmak istiyorum. Sevdiğim kız ile aramızda kmler var farklı şehirlerdeyiz. Böyle bir ilişki yürür mü sırf bu yüzden kıza açılamadım. Unutmak istesemde olmuyor çıkmazdayım.

Bağlar kuvvetliyse yürür ama yaşınız genç ise bu devalı böyle gitmez arada yüzük vs olmadan sonu genelde hep hüsran olmuştur iyi niyet, güzel bakmak güzel görmek huyları varsa insanların ve sabırlılarsa bi sorun olmuyo genelde senin kafan rahatsa o başka şehirde diye aklına kötü şeyler gelmiyosa onun kafası rahatsa senin açından bu gibi şeyler olumlu etkileyebilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.