Şimdi Ara

genç bakış programının yayınını kesiyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sürekli yayın duruyor linklere giriyorlar diyor sunucu. nası yapıyolar bunu yayını nasıl engelliyorlar.

• bende demina çtım bi konu. Dikkat ettim hep siyasi konuklar varken kesiliyor. 2 hafta üst üste Atatürk konuşuldu 1 kere bişi olmadı şimdi yine başladı kesilmeler. Ondan öncede oluyordu bunlar ara sıra. Bugün ilk defa üst üste oldu şaştım kaldım.
  • nası kesiyolar onu merak ettim ben
  • konuklar kim var ?
  • netten mi kesiolarmış ben anlamadım şimdi?
  • bende anlamadım da konu ne zaman ak partiye sallama pozisyonuna gelince kesiliyodu. işin siyasi boyutunda değilimde kanalın yayınını nası kesiyolar başka link bulduk falan diyor.
  • onca program var yayın kesilmiyor bi tane kuklacının programı var o kesilecek öyle mi? ne desin becremiyoruz bu işi mi desin "yayını kesiyolar" hadi yaaa hmm demek ki adamları konuşturmak istemiyorlar aferin bunlara hmmmm

yahu aklınıza başınıza toplayın arkadaşlar bu adamı ben bi ara izliyordum artık o çıkan salaklara (üniversite öğrencisi olmuşlar nasıl olmuşlarsa) adam öyle bi davranıo ki adamlar daha mikrofon tutmayı bilmiyor her program her saniye mikrofonu ver, mikrofonu uzat, mikrofona konuş ohoo oh bide adam öğrenciler siyasilere kazık soru sordumu öyle mutlu oluyor ki utanmasa "nası kodu lafı ama heheh" diyecek

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=genc_bakis

• quote:

Orjinalden alıntı: erkahn

netten mi kesiolarmış ben anlamadım şimdi?

tvye bakamıom sanırım biri terör konusunda v.s bisey açıklamaya kalktı o yüzden kesilmeler olmustur
  • Kanalın uydu bağlantısını bloke ediyolar sanırım. Bunlar direk canlı yayın yapıp uyduya gönderiyorlar herhalde yayını aradaki bağlantı adresini bloke ediyorlar ve tekrar yeni bir bağlntı kurmak zorunda kalıyor kanal.
    Çünkü direk uydudan kaynaklanan bir sorun olsa görüntü olduğu yerde donar kalır reklama bile girmez yayın tamamen durur. Büyük ihtimal benim tahmin etitğim gibi. Ama o adresi nasıl bloke ediyorlar ilginç. Benim tahminim bu yani.
  • Sevgili Hocam Osman Altuğ da konuk bugün,çok renkli ve bilgili bir insandır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Kanalın uydu bağlantısını bloke ediyolar sanırım. Bunlar direk canlı yayın yapıp uyduya gönderiyorlar herhalde yayını aradaki bağlantı adresini bloke ediyorlar ve tekrar yeni bir bağlntı kurmak zorunda kalıyor kanal.
    Çünkü direk uydudan kaynaklanan bir sorun olsa görüntü olduğu yerde donar kalır reklama bile girmez yayın tamamen durur. Büyük ihtimal benim tahmin etitğim gibi. Ama o adresi nasıl bloke ediyorlar ilginç. Benim tahminim bu yani.

eyv dostum amacım programın kalitesini ölçmek değil zaten yayını nasıl bloke ediyorlar onu merak ettimde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

Sevgili Hocam Osman Altuğ da konuk bugün,çok renkli ve bilgili bir insandır.

bende iktisat okudum. osman hoca iyide ben uslubunu beğenmiyorum. yani anlatıyor tamam halkın anlıyacağı dilde ama bi üç kağıt tır tutturmuş gidiyor. sürekli aynı şeyler. çözüm yok yani netice aynı.
  • Konuyu açtığın için teşekkür ederim..Ben herzaman severek izlediğim bir programdı tamamen unutmuştum hemen açtım izliyorum saol...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.