Şimdi Ara

Genç Kardeşinize tercihte yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi akşamlar herkese. Eşit ağırlık 350 bin Sözel 115 bin sıralamam var:
    Sonuçlar açıklandığından beridir bölüm bakıyorum. Tarih Bölümü ve Tarih Öğretmenliği geliyor ancak okuyan çoğu kişi Akademik olmadıkça iş imkanı olmadığını söylüyor.
    'İktisat' veyahut 'Bankacılık ve Finans' yazacaktım aynı şekilde bunları okuyacağınıza marangoz olun tarzı söylemler ve İktisat okuyorum 2. sınıfta bırakacağım yazanlarla karşılaştım. N'apmam gerek. Hedefim çok zor değil sıradan bir bankada bankacı olmak bile benim için tatmin edici.
    1-) Marmara İktisat 200 binde kapatmış EA 150 bin oynar mı ilk sorum bu.
    2-) Marmara Bankacılık 280 binde kapatmış yine EA 70 bin sıralama farkı var.
    3-) Eskişehir Anadolu üniversitesinde 'İktisat' ya da 'Bankacılık ve Finans' 335 binlerde yani 350 bin sıralamayla yazsam geleceğini düşünüyorum.
    Sizce ne yapmalıyım ? Marmara iktisat yazmalı mıyım ? Yoksa onu yazmadan ilk sıraya Marmara bankacılık mı yazayım 70 bin belki oynar diye ?
    Ayrıca 'İktisat' veyahut da 'Bankacılık' okunur mu? 1. sınıftaysan hemen bırak tarzı yorumlarla karşılaşıyorum. Yardımınıza muhtacım.

• 1 kişi bile mi yok yahu fikir beyan eden ?
  • İibf de Milyonlarca mezun var ve sayı giderek artıyor, açılan kadro mezun sayısına göre çok az kalıyor.

Eğer zamanın varsa dershaneye gidip bir sene sıkı çalışıp başka bölüm tercih etmeni öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.