Şimdi Ara

Genç Oyuncular ve GERÇEKLER; 3 Büyüklerden. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Electra

Caz yapma işine gelmediklerini yazmıyorsun, Serdar Özkanın doğum günü daha yeni kutlandı. Marstan gelmedi bu adam altyapıdan geldi. Necip Uysal A takım oyuncususudur.

Benim değil, UEFA nın işine gelmiyor dostum.
    21 yaşını geçince iş bitiyor artık ayrı katogoride sayılıyor, yani YETİŞMİŞ futbolcu.

Bak bakalım, Necip hangi maçlarda oynamış,
    A takım kadrosuna yani 18lik kadroya girmedikten sonra,
    hiç önemi yok.
     Genç Oyuncular ve GERÇEKLER; 3 Büyüklerden.

Bir de, "caz yapma" lafını hiç beğenmedim,
    yakışmadı.

Burada takım ayrımı yapmıyorum,
    liste neyse onu verdim.

Üşenmeyin sizde eklemede bulunun ama laf ile değil,
    BELGE ile.

ok?

selamlar

• hey onbeşli onbeşli tokat yolları taşlı

askerliği tokatta yaptım çok söylerdik bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

onu bunu bilmem de, 5-6 sene öncesinin ümit milli takımını fenerbahçe ziyan etti diye biliyorum :)

Tuncay,volkan,servet,selçuk o dönemdenler hatta o yaşlarda olan semih birde yanına serkan balcıyı koy şimdi fener kimi ziyan etmiş ayıptır sorması 5 yıldır 5 kere forma giyen kemali mi ?
  • quote:

onu bunu bilmem de, 5-6 sene öncesinin ümit milli takımını fenerbahçe ziyan etti diye biliyorum :)

İşte bir yanlış bilgilendirme daha;

4-5 yıl dediğine göre şu kadroyu söylüyorsun sanırım.

* 1 Volkan Demirel
    * 2 Fatih Sonkaya
    * 3 Ibrahim Yavuz
    * 4 Servet Çetin
    * 5 Suat Usta
    * 6 İbrahim Toraman
    * 7 Kemal Aslan
    * 8 Selçuk Şahin
    * 9 Hüseyin Kartal
    * 10 Tuncay Şanlı
    * 11 Uğur Inceman

Substitutes

* 12 Tamer Coskun
    * 13 Ilhan Özbay
    * 14 Beyhan Sümer
    * 15 Ali Cansun Begeçarslan
    * 16 Sinan Kaloglu
    * 17 Korhan Özturk
    * 18 Eyüp Kaymarkci

Bakalım koyu ile belirttiğim FB li oyuncular nerede.

Volkan: FB 1. kalecisi, Milli takımda Rüştü ile beraber, yani harcanmadı.
    Tuncay: FB den İngiltereye gitti, yani harcanmadı
    Selçuk: FB de , Aureliodan sonra kurtarıcı oldu, yani harcanmadı
    Kemal: FB de bir türlü isteneni veremedi, ayrıldı, sanırım Gaziantepte.

EEEEEEEEEEEEEEEEE ne oldu bahsettiğin HARCANA FUTBOLCULARA, nerelerde?

Bırakın bu işleri,
    işkembeden atarak yalan yanlış yorum yapmayın.

selamlar

• quote:

hiç önemi yok.

Necip Uysal A takıma çağırılmıştır, 18 de oynamamış olabilir. E.Sağlam döneminde hazırlık maçında oynamıştır yanılmıyorsam.
    Madem Necipi yazmıyorsun oynamayan Mert Günoku neden yazıyorsun? Batuhanın resmi olarak golü var onu neden yazmıyorsun? Bjknin futbolcusu ve o formayla gol attı.
    Gelelim 21 yaş olayına, Serdar Özkan daha yeni girdi o halde İlhan Parlağı ve Gürhanıda yakında listeden çıkaracaksın. Abdülkadirinde daha yeni transfer edildiğini düşünürsek kala kala Volkan Babacan kalıyor takımda.

Verdiğin bilgiler yararlı olabilir ancak şu gerçeği değiştirmez, Fbnin yıllardır altyapıdan çıkardığı Müjdattan sonra Semihtir adam akıllı oynayan. Ki Van Hoijdonk Nobre Anelka Tuncay Serhat gibi etkili forvet hattınız olsaydı eskisi gibi Semihte olmayacaktı. Bu işi Gs iyi yapıyor bizde futbolcu çıakrıyoruz ama Anadoluya yatırım yapar gibi takımda tutmuyoruz.

• Zaten Alt yapıdan çıkan yada çok genç gelen futbolcu sayısı bir takımda kaç olabilirki?
    2-3 tane oyuncun olsa yeter bence..

Gs 9 tane varda nolmuş sanki hepsi 10 numara top oynayacağımı garanti göze batan isimler

bana göre Volkan Babacan,Batuhan Karadeniz,Aydın Karabulut,Abdulkadir Kayalı,Aydın Yılmaz

bu adamlar milli forma bulur gerisi hikaye bana göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: Electra

quote:

hiç önemi yok.

Necip Uysal A takıma çağırılmıştır, 18 de oynamamış olabilir. E.Sağlam döneminde hazırlık maçında oynamıştır yanılmıyorsam.
    Madem Necipi yazmıyorsun oynamayan Mert Günoku neden yazıyorsun? Batuhanın resmi olarak golü var onu neden yazmıyorsun? Bjknin futbolcusu ve o formayla gol attı.
    Gelelim 21 yaş olayına, Serdar Özkan daha yeni girdi o halde İlhan Parlağı ve Gürhanıda yakında listeden çıkaracaksın. Abdülkadirinde daha yeni transfer edildiğini düşünürsek kala kala Volkan Babacan kalıyor takımda.

Verdiğin bilgiler yararlı olabilir ancak şu gerçeği değiştirmez, Fbnin yıllardır altyapıdan çıkardığı Müjdattan sonra Semihtir adam akıllı oynayan. Ki Van Hoijdonk Nobre Anelka Tuncay Serhat gibi etkili forvet hattınız olsaydı eskisi gibi Semihte olmayacaktı. Bu işi Gs iyi yapıyor bizde futbolcu çıakrıyoruz ama Anadoluya yatırım yapar gibi takımda tutmuyoruz.

1-
    Necip Uysal A takıma çağırılmıştır, 18 de oynamamış olabilir.
    Bahsolunan maçlar UEFAnın kabul ettiği resmi maçlardır.
    Yoksa hazırlık maçı falan hiç bir yerde , futbolcunun kariyerine yazılmaz.

2-
    Mert Günoku neden yazıyorsun?
    Mert Günok, PAF olamsına rağmen, Volkanın cezasında, Volkan Babacanın yedeği olarak 18 e girdi ama kaleye geçmedi.
    Necipciğin daha PAF da, 18 e girmedi.
    3-
    Batuhanın resmi olarak golü var onu neden yazmıyorsun?
    Şu anda Resmi Listelerde yer alan futbolcuları yazdım, geçmişte nerede oynadıkları önemli değil.
    Ayrıca madem bu kadar kıymetli bir BATUHANınız var, neden yolladınız? diye sorarsam ayıp olurmu?

4-
    Gelelim 21 yaş olayına, Serdar Özkan daha yeni girdi o halde İlhan Parlağı ve Gürhanıda yakında listeden çıkaracaksın
    Elbette, seneye yeni bir liste yaparsam, onlar yer almayacak, ama senin gibi sorgulayan olurmu bilmem.

SON OLARAk:

FB nin altyapıdan futbolcu çıkarmak gibi bir kaygısı YOK,
    hiç bir zamanda OLMADI.
    Bu istek hep rakip taraftar ve yazarlardan geldi,
    çünkü bu sayede FB yi eleştirme yolunu açıyorlardı.

OK?
    Başka sorun varsa BELGELERİ ile cevaplarım.

selamlar

• Necip oynamıycak diye bir kaide yok, A takımla idmana çıkıp hazırlık kampında yer aldıysa zamanı gelecektir mutlaka. Mert çağrılmış yine oynamamış, kariyer dediğin 1 maç klübede oturmaksa eğer Fb gençlere önem veriyor diyebiliriz. Bu arada siz neden Gürhanı yolladınız?

Batuhan pişmesi için yollandı ve Bjknin lisanslı oyuncusudur. Bjk formasıyla bu sezonda resmi olarak golü var, bu da kariyer için yeterlidir. Klübede oturmaya kariyerden sayıp gol atmayı saymıyorsan tartışmaya gerek yok seninle. Ek bilgi gerekirse Kıymetli Batuhan için; 25 maçta 81 gol

Liste yapman için 1 sene beklemene gerek yok, uyanıklık yapıp Serdar Özkanı daha geçen gün yeni yaşına bastığı için kriterden saymıyorsan İlhan Parlağıda çıkaracaksın yakın zamanda çünkü aralarında gün farkı var.

Listedeki Fbliler banko oynıycak adamlar değil, yedek klübesinde çürümeye mahkum adamlar.

• quote:

Son günlerde, büyük takımların , özellikle FB nin gençleri korumadığı, onları kaybettiği gibi yazılar yazılıyor.
    Bunun için takım gözetmeden, şu anda takımlarında oynayan-yedek bekjleyen 21 yaş altı oyuncuların şecerelerinin çıkarılmasının gerekli olduğunu düşündüm.
    Bu bilgiler, bu oyuncuları yazarken lazım olacaktır,
    yalan yanlış bilgilerle, arkadaşlarımızı yanıltmamış oluruz.

Ben nedense söylediğin şeyle yaptığın araştırma hakkında pek alaka bulamadım.İlk önce;genel olarak söylenenler FB'nin genç yetiştirememesi üzerineydi.Tamam genç oyuncu bulundurursun kadronda iyi güzel,bunları korursun oda güzel.Söz konusu oynatmaya ve yetiştirmeye gelince olaylar değişiyor işte. Bence bu konuyla alakalı bir araştırma yapılıcaksa yetişen gençlerle ilgili bir araştırma yapılmalı.Yoksa kadrosunda 5 tane genç oyuncu her takım bulundurur.Önemli olan o gençleri yetiştirmektir.Ve ben FB'nin kadrosuna baktığımda Selçuk,Volkan ve Gökhan'ı görüyorum.Selçukta zar zor ilk 11 oynuyor zaten.Semih'i ise saymıyorum.Adam fenerbahçede geliştirmedi kendisini FB Yedek Klübesinde geliştirdi kanısındayım.Galatasaray'a bakıcak olursak Sabri,Arda,Uğur Uçar,Barış Özbek,Hasan Şaş,Mehmet Topal gibi isimleri görmekteyim.

• quote:

SON OLARAk:

hiç bir zamanda OLMADI.

Eğer öyle bi kaygınız yoksa genç yetiştirmek gibi bi kaygınızda yok demektir.Öyle bi kaygınız yoksa gençlerin sizin için 36 yaşındaki bir futbolcudan farkı yok demektir.Eğer kaygınız yoksa "FB'ye gelen gençler sönüyor" dendiğinde de konuşmaya hakkınız yok demektir.
  • Ya bırak arkadaşım kendisiyle bu kadar çelişen bir üye görmedim ben. Her açtığı konu elinde patlıyor, oturuyor yerine.

• derim......................

başka bişey demem.

sinirlenmek var,

belli etmek yok.

OK?

selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: #ONBES#
    quote:

İşte bir yanlış bilgilendirme daha;

5-6 sene farazi bi süreydi, belki daha öncesi, belki de bahsettiğin oyuncular ama o dönem kim var kim yok fenerbahçe almıştı neredeyse.

Bunu ben demedim, okey masalarında bile geyikleri dönmüştü o zamanlar.

Aleykümler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ra hmetli

quote:

SON OLARAk:

hiç bir zamanda OLMADI.

Eğer öyle bi kaygınız yoksa genç yetiştirmek gibi bi kaygınızda yok demektir.Öyle bi kaygınız yoksa gençlerin sizin için 36 yaşındaki bir futbolcudan farkı yok demektir.Eğer kaygınız yoksa "FB'ye gelen gençler sönüyor" dendiğinde de konuşmaya hakkınız yok demektir.

Kaygının olmaması, doğru olmayan bir şeyin kabülünü gerektirmez. Söylediğin yargının doğru olmadığını söylemiyorum, şu andaki konudan bahsediyorum.

• selamlar herkese
  • Arda
    Aydın
    Mehmet Güven
    Uğur Uçar

Başka söze gerek var mı?
  • Artık cevap yazmayayım diyorum,
    ancak,
    beni mecbur ediyorsunuz;

FB'nin kadrosuna baktığımda Selçuk,Volkan ve Gökhan'ı görüyorum.Selçukta zar zor ilk 11 oynuyor zaten.Semih'i ise saymıyorum.Adam fenerbahçede geliştirmedi kendisini FB Yedek Klübesinde geliştirdi kanısındayım.Galatasaray'a bakıcak olursak Sabri,Arda,Uğur Uçar,Barış Özbek,Hasan Şaş,Mehmet Topal gibi isimleri görmekteyim.

Saydığın oyunculardan GENÇ OLMAYANLARI koyu yazdım.

Önce Genç ne demektir, GENÇ kimlere denir onu öğrenmek lazım.

Günlük hayatımızda,
    16-35 yaş arası kişiler gençtir,
    35-55 arası ise, öldüklerinde "yazık çok da gençmiş" denecek kişilerdir.

ANCAK;
    Futbolda U17-U21 yaş arası oyuncular GENÇ kabul edilir, bakınız FIFA.
    Hatta haksızlık olmasın diye bu gençlerde 3 e ayrılır.
    U17 (Under 17) 17 yaş altı
    U19
    U21

yazdığın oyuncular artık kartlaştı, onun için detayları bilmeden konuya balıklama atlamayın.

Tekrar yazıyorum,
    FB nin Genç YETİŞTİRMEK gibi bir kaygısı olmadı,
    GENÇ OYNATMAK ise o gence bağlı,
    yetenekli ise ve takıma katkı yapabiliyorsa oynar.

Evet 36 yaş oyuncu ile 21 yaş oyuncu takım içinde fark etmez,
    her ikisinede ayrıcalık yapılamaz,
    hak ederse oynar ve parasını alır.

Başkaları gibi "bizde 9 Genç oyuncu var takımda" diyerek,
    aslında toplamda 90dk dahi oynamamış oyuncuları yığmak,
    sonrada onları başka takımlara vermek GENÇ YETİŞTİRMEK DEĞİLDİR:

Kiralik giden genç artık gittiği takımda yetişir,
    o takımın hoca ve kadrosu içinde yoğrulur,
    kağıt üzerinde bağlı olduğu kulüpte değil.

Cafercan Gaziantepte,
    ne dersiniz,
    Galatasarayda mı yetişiyor,
    attığı gol GS hanesine mi yazılacak,
    veya oyun anlayışı GS ın oyun anlayaşına göre mi oynuyor,
    yoksa Gaziantep Belediyenin takım kurgusuna göre mi?

Yazdıklarımı başka yönlere çekmeye çalışmayın,

Size sadece bu sezonun,
    3 büyüklerde oynayan - oynayacak gençlerin bilgilerini verdim.

Beğenen okur, beğenmeyen, yine okur ama beğenmedim der.

selamlar

• Bu arada Ertuğrul Sağlam Fenerbahçe Altyapısından yetişmiştir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: #ONBES#

Artık cevap yazmayayım diyorum,
    ancak,
    beni mecbur ediyorsunuz;

FB'nin kadrosuna baktığımda Selçuk,Volkan ve Gökhan'ı görüyorum.Selçukta zar zor ilk 11 oynuyor zaten.Semih'i ise saymıyorum.Adam fenerbahçede geliştirmedi kendisini FB Yedek Klübesinde geliştirdi kanısındayım.Galatasaray'a bakıcak olursak Sabri,Arda,Uğur Uçar,Barış Özbek,Hasan Şaş,Mehmet Topal gibi isimleri görmekteyim.

Saydığın oyunculardan GENÇ OLMAYANLARI koyu yazdım.

Şuraya kadar okuduktan sonra beni anlamadığını farkettim diğer kısmı okumaya gerek duymadım.Benim anlatmak istediğim genç yetiştirmek daha önemli.Takımında 21 yaş altı 5 tane futbolcu her takım bulunduruyor dostum.Önemli olan bunları yetiştirmek.O koyu yazdıklarında Galatasaray Futbol Klübünde yetişmiş futbolcular ve hala Galatasaray Futbol Klübünde oynayan futbolcular.

Hasan Şaş Galatasaray'a geldiğinde gençti,Galatasarayda birsürü Türkiye Şampiyonluğu kazandı,Uefa kupası,Süper kupa kazandı.Türkiye 3.'sü olan kadroda bulunuyordu.Ve hala Galatasaray'ın resmi futbolcusu.
    Arda 1 şampiyonluk yaşadı,Euro 2008de vardı
    Sabri 2 şampiyonluk yaşadı,Euro 2008de vardı
    Uğur Uçar 1 şampiyonluk yaşadı
    Barış özbek 1 şampiyonluk
    Mehmet Topal geldiğinde gençti 2 şampiyonluk yaşadı,1 tanesinde çok fazla görev alamadı diğerinde neredeyse hepsinde görev aldı.Euro 2008'de vardı

İstatistikler burda.
    FB'nin yetiştirdiği futbolcular ise şöyle.Selçuk,Volkan,Gökhan ve Semih.
    Gökhan'ın şampiyonluğu yok
    Selçuk bi sürü şampiyonluk yaşadı ama hep yedekti
    Semih bisürü şampiyonluk yaşadı hep yedekti,Euro 2008de bulunuyordu
    Volkan bisürü şamp yaşadı,hep tartışıldı ama FB'nin vazgeçilmezlerinden.Euro 2008de vardı son 2 maçta yoktu.

Karşılaştır bakalım kim daha iyi yetiştiriyor.Kim daha çok yetiştiriyor.Yine ve yine söylüyorum takımında 2-3 tane 21 yaş altı futbolcu herkes bulundurur önemli olan bunu yetiştirmektir.

• Selçuk, Volkan, Gökhan bu üçünü FB YETİŞTİRMEDİ.
    Bonservis ödedi aldı, oynattı.
    OK?
    Sen ne diyorsun dostum,
    hala anlamamakta inat ediyorsun.

TEKRAR:

FB nin OYUNCU YETİŞTİRMEK GİBİ BİR KAYGISI YOKTUR.

Bu nedenle eleştiriniz havada kalıyor.

Bu eleştiriyi,
    GENÇ YETİŞTİRİYORUZ diyenlere yapacaksın.

AYRICA: Şu aşağıda yazdıklarından sonra,
    art niyetli , kasıtlı görüşlerine cavap yazmayacağim.
    Devam et sen.

[iFB'nin yetiştirdiği futbolcular ise şöyle.Selçuk,Volkan,Gökhan ve Semih.
    Gökhan'ın şampiyonluğu yok
    Selçuk bi sürü şampiyonluk yaşadı ama hep yedekti
    Semih bisürü şampiyonluk yaşadı hep yedekti,Euro 2008de bulunuyordu
    Volkan bisürü şamp yaşadı,hep tartışıldı ama FB'nin vazgeçilmezlerinden.Euro 2008de vardı son 2 maçta yoktu. ]

Seelamlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.