Şimdi Ara

GSM'li biri GSMsize PM attığında 'Bu kişi GSM'siz PM'in tümünü göremez, yanıtlayamaz' denilsin. SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazılım Geliştirme / YG forumundaki yorumlarımı görerek bana PM (özel mesaj) atan birçok kişi oluyor. Aralarında iş yaşamına yeni atılacak yazılımcı gençler, sektörle ilgili sorular soruyor, yol, yordam, öneri istiyor.

GSMsiz olduğum için bu gençlere dönüş yapamıyor, yardımcı olamıyorum.

Daha anlamsızı, GSMsiz olduğum için attıkları PM'leri göremiyorum bile!

Ancak e-mail'ime bakarsam mesajı yine tümünü değil, kesilmiş olarak görebiliyorum.

YG forumu her geçen yıl, gözümüzün önünde eriyor bitiyor. Belki o yüzden üyeler foruma yazmak yerine PM atmayı yeğliyor.

Ancak PM attığı ben, GSM'siz olduğumdan yanıtlayamıyorum. O yüzden diyorum ki, GSM'li biri GMS'size PM atarken

sistem "Bu kişi GSM'siz PM'in tümünü göremez, yanıtlayamaz" desin. Böylelikle genç yazılımcılar boşuna PM ile yazışmasın.

Beni "yanıtlamıyor" sanmasın. DH forumun yanıtlamamı engellediğini bilsin.

GSM'li biri GSMsize PM attığında "Bu kişi GSM'siz PM'in tümünü göremez, yanıtlayamaz" denilsin. SSli

Bu konuyu açtıkdan sonra Why Shy adlı biri, bu sorunu benim "kişisel sorunum" olarak algıladı.

Bu sorun, benim değil, forumun sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 8 Ocak 2023; 21:6:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistemi boykot etmek için mi GSM kaydetmiyorsun? Kendi numaranı girmek istemiyorsan paralı sms onay siteleri var, en kötü oralardan kayıt olabilirsin. SMS olayına da bende karşıyım ama yapacak bir şey yok.

• Why Shy kullanıcısına yanıt
    GSM zorunluluğu esasında çok daha geniş boyutlu. Örneğin:

e-devlete girişte GSM zorunlu gibi.

bankaların internet şubesine girişte yine, zorunlu cunku parolaya ek olarak SMS kodu gönderiyorlar.

bu 2 örnekten şu sonuc çıkar Devlet, el telefonunu zorunlu tutuyor!

devlet böyle yaparsa, özel firmalar neler yapmaz?

Internet forumu telefon no istiyor? Benle iletişime mi geçecek, bi alışverişimiz mi var?

Doğal olara tel no'mu girmiyorum hiçbir foruma. Böyle ilerliyorum.

ancak gördüğün gibi, gençler giriyor. Özel Mesaj atıyor. İş yaşamı özellikle başlangıçta zorludur. Bana danışarak bu konuda yol yordam öneri istiyor.

Ancak ben tel nomu girmediğimden o kişiye dönüş yapamıyorum. Bence çok anlamsız bir uygulama.

Bu tür uygulamalarla ben bir nes yitirmem. Forumda bilgi, öneri arayan gençler yitirir. SS'te görülen gence, deneyimlerimle yardımcı olamıyorum. Durum ortada.

• Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt

Yani kendine bir iltimas mı istiyorsun?

Yazılım konusunda deneyimli kişilerden PM ilw öneri, yol, yordam, bilgi isteyen genç yazılımcılar el telefon bilgisini verme zorunluğu yüzünden, yardım alamıyor diyorum. Başlıkta belirtildiği gibi. sonuçta genç yazılımcılar forumdan eli boş dönüyor, bunu istediğiniz biçimde yorumlayabilirsiniz. Bakın SS orada.

• Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt

Senin kişisel sorunun forumu ilgilendirmiyor. Kişisel taleplerin için forumdan bir değişiklik isteyemezsin. Dünya senin etrafında dönmüyor.

Öncelikle bu konuyu senin için değil, forum yönetimi için açtım :)

Problem, benimle forum yönetimi arasında. Sen aradan çekil şimdi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.