Şimdi Ara

Gencler bacagim kirildi :(( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sagolun beyler hepiniz.yemin ederim ozgur hissetmiyorum kendimi sanki hapiste gibiyim.ayaga zor kalkiyorum,yuruyemiyorum,merdivenden cikamiyorum herseyi gectim buyuk tuvaletimi bile adam gibi yapamiyorum.bide kasinmasi deli ediyo beni
  • benimde ayağım kırılmıştı. dizden aşağıya. doktor 1 ay dedi 2 haftaya cıkardım . ayagım kuş gibiydi kaslar incelmiş topallayarak yürüyordum. sana tavsıyem bılgısayarda oyun oyna dizilere başla film izle. yapacak fazla bişeyın yok en kötüsü banyo çok zor olucak geçmiş olsun
  • Konu alakalı değil ama bi şey sorucam kırık çok acıyomu en başta bi daki sene sınavlar yoğunlasınca bi tarafımı kırmayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 1 ay demişti 1buçuk ay durmuştuAlçı çıktığında diğer ayağım ağrımaya başladı diğer ayağa yüklendiğim için.Servisten inerken acıdan ölüyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55tmorrow

Konu alakalı değil ama bi şey sorucam kırık çok acıyomu en başta bi daki sene sınavlar yoğunlasınca bi tarafımı kırmayı düşünüyorum

Hocam sakın yapma.O acıya katlanmaktansa sınavlara 0 bilgiyle girmeye razı olursun öyle diyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

quote:

Konu alakalı değil ama bi şey sorucam kırık çok acıyomu en başta bi daki sene sınavlar yoğunlasınca bi tarafımı kırmayı düşünüyorum

Hocam sakın yapma.O acıya katlanmaktansa sınavlara 0 bilgiyle girmeye razı olursun öyle diyeyim

Ben ders çalışıyım en iyisi

• beyler kemigin kaynamasini ne kadar surer tahminen ? bizim doktor 1 ay diyo ama bi arkadas 2 haftada cikarttim falan diyo ? neye gore belli olur suresi ne yapmam lazim hemen cikartmak icin ?
  • 1 ay + 7 güne turp gibi olursun benimde alcıya almıslardı kopmle 2 - 3 güne alısırsın :) 7 gün de bacagın sabit kaldıgı icin hareket etmez kasılır falan toplam 37 güne iyileşirsin
  • Benimde kolum kirilmisti gecen sene mayisda, 1 ay 20 gun felan alcida kaldi o yaz sicaginda neler cektim bi ben bilirim :( Bi de kolumu sargiyla vucuduma sabitlediler banyo bile yapamadim :(

• Birşey olmaz merak etme, hastanede hergün senin gibi 20-25 kişi sarıyoruz..
  • Hocam sıkıyorsa git gevşettir. Ayağın şişer sonrada morarır alırlar sonra kökten bacağı. Benimde koluma oldu sonradan gevşettir şikayet edince, dikkat et
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

quote:

Ben ders çalışıyım en iyisi

En ağır dersi bir yerimin kırık olmasına tercih ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: speech

quote:

Orijinalden alıntı: Seza

Benim de ayak 2 parmağım kırık. Bu aralar yoğunum alçıya aldıramam. Acıya alıştım artık. Geçmiş olsun arkadaşım.

egoist misin olm

not : benimde sağ baş parmağım kırık işten güçten gitmiyorum doktora

egoist miyiz olm ?

Gidin doktora benimda sağ ayak baş parmağım kırıldı alçıya almadı bezle sardı falan 2 hafta kaldı kontrole gıttım kaynadı dedi.2 ay falan olmuştur hala tam bükemiyorum.Yani diğer kırıklar gibi falan değil 2 hafta kalıyo bez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shotzdown

quote:

Orijinalden alıntı: Seza

Benim de ayak 2 parmağım kırık. Bu aralar yoğunum alçıya aldıramam. Acıya alıştım artık. Geçmiş olsun arkadaşım.

Hocam yanlış kaynarsa tekrar kırmak zorunda kalırlar.

Doktora sordum, sadece şişlik ve ağrı yapar dedi. İnşallah dediğin gibi olmaz.

• Geçmiş olsun, benim bileğim kırılmıştı 3 ay alçıda kaldı, 1 ay çok değil çekilir, film izle oyun oyna fln, geçer zaman öyle, benim lgs zamanında kırılmıştı, test çözemiyordum bileğim kırık diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: Ares

oha 1 ay da iyileşecek mi, benim bacak 2.5-3 ay alçıda gezdiydi...

usta benim tek derdim su alci olayi , daha 1 saat oldu ama cildirmak uzereyim hem bacagimi sikiyo hem sicak hemde cok rahatsiz edici.nasil dayanicagimi bilemiyorum..

@mr.ozarslan

yapma bunu

3 - 4 gün içinde alısıyosun ilk günler sıkıntı olur 2 kere alçı görmüş biri söylüyo bunu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.