Bildirim
Gencler bacagim kirildi :((
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
oha 1 ay da iyileşecek mi, benim bacak 2.5-3 ay alçıda gezdiydi... -
Sezonu kapatın sayılır geçmiş olsun tamda yaz gelirken keşke biraz daha dikkatli olsaymışsın neyse ben senin yerinede gezer tozar denize,havuza girer eğlenirim -
quote:
Orijinalden alıntı: Ares
oha 1 ay da iyileşecek mi, benim bacak 2.5-3 ay alçıda gezdiydi...
usta benim tek derdim su alci olayi , daha 1 saat oldu ama cildirmak uzereyim hem bacagimi sikiyo hem sicak hemde cok rahatsiz edici.nasil dayanicagimi bilemiyorum..
@mr.ozarslan
yapma bunu -
quote:
Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye
quote:
usta benim tek derdim su alci olayi , daha 1 saat oldu ama cildirmak uzereyim hem bacagimi sikiyo hem sicak hemde cok rahatsiz edici.nasil dayanicagimi bilemiyorum..
@mr.ozarslan
yapma bunu
Daha sıcaklar gelmedi temmuz- ağustos var. neyse sıkma canını ben şimdi dışarı çıkıyorum senin için 10 metre koşarım
-
quote:
quote:
@mr.ozarslan
yapma bunu
Kardeş şaka yapıyorum empati yaptımda gerçekten durumun kötü Allah yardımcın olsun iyi yönünden bak verilmiş sadakan varmışta platin takmamışlar alçıyada birsüre sonra alışırsın zaten 4-5 gün sonra bacanın şişi iner ama birde iyi yönünden bak bütün ailen senin etrafında dönecek.
-
geçmiş olsun karşim bu yaz üstü kötü olmuş -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Özarslan
quote:
quote:
@mr.ozarslan
yapma bunu
Kardeş şaka yapıyorum empati yaptımda gerçekten durumun kötü Allah yardımcın olsun iyi yönünden bak verilmiş sadakan varmışta platin takmamışlar alçıyada birsüre sonra alışırsın zaten 4-5 gün sonra bacanın şişi iner ama birde iyi yönünden bak bütün ailen senin etrafında dönecek.
isin orasi oyle tabiaslinda tek derdim su alcinin kafamda yarattigi psikolojik baski yani surekli dusunuyorum dusundukce bacagimin pistigini hissediyorum bide ustune kasinmasi tuzu biberi oluyo
-
Nisan 2009'da araba carpmasi sonucunda kaval kemigim 3 yerinden kirilmisti.Tam 4 ay alcida kaldi ve 1 ayda ayagima ozel aparat yaptirdik ve atlattim cok sukur.Tam 2 ay tek oda icerisinde yasadim.Dostum sanada gecmis olsun dileklirimi yolluyorum yasamayan bilemez bu durumu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçmiş olsun kardeş. şu ana kadar hiç kırılan bi yerim olmadı o yüzden nasıl bişey bilmiyorum. ama alçının nasıl zor bişey olduğunu tahmin edebiliyorum.. forever HD film diyim artık ne diyim -
quote:
Orijinalden alıntı: kusmuyu
geçmiş olsun kardeş. şu ana kadar hiç kırılan bi yerim olmadı o yüzden nasıl bişey bilmiyorum. ama alçının nasıl zor bişey olduğunu tahmin edebiliyorum.. forever HD film diyim artık ne diyim
50 Gb'ı da geçemez, iyice zor işi. -
Geçmıs olsun kardes. kılo almamaya dıkkat et bunun ıcınde sıvıyı bol tuket -
Yaz tatilide zehir olucak şimdi. -
Geçmiş olsun dostum.Kaşınmaz inşallah o zaman daha kötü oluyor.Kaşıyamıyorsun çünkü. -
Bacağını bir süre sonra sıkmayı bırakacak alçı, bir hafta sonra bir daha gideceksiniz hastaneye muhtemelen, oturmuş mu oturmamış mı nasıl kaynıyor diye bakacaklar, olmamışsa bir daha çıkar tak yapacaklar. Benim de yaz aylarına yakın bir zamanda ayağım kırılmıştı, ter konusunda baya bir sıkıntı çekersin lanet olası şey ısınıyor, sürekli terliyor, bul güzelce bir şiş kaşı sürekli :D bir de ben elime saç kurutma makinesi alıp soğuk kısmıyla üfürüyodum, seçenekler senin sen de bir şeyler üretirsin artık. Kolay gelsin yani ne diyeyim :D -
Benim de ayak 2 parmağım kırık. Bu aralar yoğunum alçıya aldıramam. Acıya alıştım artık. Geçmiş olsun arkadaşım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Seza
Benim de ayak 2 parmağım kırık. Bu aralar yoğunum alçıya aldıramam. Acıya alıştım artık. Geçmiş olsun arkadaşım.
egoist misin olm
not : benimde sağ baş parmağım kırık işten güçten gitmiyorum doktora
egoist miyiz olm ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Seza
Benim de ayak 2 parmağım kırık. Bu aralar yoğunum alçıya aldıramam. Acıya alıştım artık. Geçmiş olsun arkadaşım.
Hocam yanlış kaynarsa tekrar kırmak zorunda kalırlar. -
tamda yaza girerken abuuwwwwww -
Arkadaşımda kırdı 1 AY önce 20 Gün sonra çıkartılar Alçıyı geçmiş olsun eğer iyi kaynarsa sıkıntı falan olmassa 1 ay sonra Plajdasın
Benzer içerikler
- venezuela gece hayatı kadınları
- komagene bayilik yorumları
- suka ne demek
- lcw genel yetenek testi soruları
- çok azgınım
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X