< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Gençlere emekli abilerinden tavsiyeler. (3. sayfa)
-
-
easy modda oynamışlar hard modda oynayanlara tavsiye veriyor.
-
o saydıklarının hepsi BES ile de alınabiliyor. altın fonu var,eurıbond fonu var.
bist100 dolar bazlı zararda diyenlere hisse senedi fonlarının 5-10-20 yıllık getirilerini kanıtlarıyla gösteriyorum hiç biri dolar bazında zararda değil ama hala bazıları inatla borsa ve hisse yatırımının kötü bir şey olduğunu.
fiziki dolar alıp evde saklamanın çok büyük bir şey olduğunu savunuyor.
-
Yastık altına altın atmaktansa bes daha mantıklı. Alırsın altın fonunu, yüzde 30 devlet katkısıda birikir. Devlet katkısı artık borsada fonlanıyor.
Ha altın düşecek nasıl satacaz dersen oda mümkün satarsın eurobonda geçersin borsaya geçersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 14 Ocak 2024; 20:51:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu videodaki abinin dedikleri son derece haklı
Mert BaşaranyoutubeVatandaşın parası dolarla nasıl soyulduğunu, son yıllardaki en büyük servet transferlerini anlattım.https://www.youtube.com/watch?si=AR74lOSuU3SecO-9&v=SRvs2nV3-ZI&feature=youtu.be -
Kardeşim ev alın demedikmi dolar konusunda.
İli üç tane baloncu hödüğü benden fazla kaale aldınız.
ben emekliyim koyu akp li kayınpederim var dün zamlı maaşına baktım 7500 den 8100 olmuş şimdi mal gibi düşünüyor rte birşey yapmazsa yakında kayınpeder açlıktan olur gram yardım etmem her seçim sandık başında bekliyor akp kazanınca gelip bana nispet yapıyor
45 yaşındayım 25 yıllık çalışma hayatımın 17 yılı kurumsal şirketlerde çalıştım son 7 yılım yönetici olarak çalıştım bağlanan maaş 13100 dü yazmı 18 bin olmuş bana zam yapmayıp ilkokul mezunu bile olmayan kamyon şöförü kayınpederime zam yaparsa o maaşı geri iade ederim
-
gençlere emekli abilerinden tavsiyeler
emekli abilere gençlerden maaşları
-
Şu fosil toxic nesiller bir yok olsun da her şey daha güzel olacak. Dünya eski düzeninden sıyrılacak, 1950-1960 kafasında dünyaya halen at gözlüğü ile bakan eski kafalı kişiler yerine ülkeleri yeni jenerasyonlar yönetecek. Belki o zaman bu emeklilik çalışma vs konularında rahat ederiz. Ne demişti ATAM "bütün ümidim gençliktedir"
-
3 ev parası prim ödemişiz be :))
Bedava emekli olanlara bizde dertliyiz anlayamadınmı.
Konunun özü bu zaten, bizim gibi, manyak gibi 3 ev parasını primlere gömüp, bedava emekli edilenlerle aynı maaşa bağlanıp kafayı sıyırmayın diye açtık konuyu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 16 Ocak 2024; 11:47:28 >
35 sene amir tipi memur primi ile emekli oldum benden fazla alıyon he :))
Güzel konu oldu, okuyorum. Biraz takıldım sadece :))
-
Bana ne, ülkeyi ben mi batırdım? Oyunuz düzgün verseydiniz.
-
Atatürk'ün söylediği sözler bu devirde geçerli değil. Her olay olunca Atatürk'ün sözünü kullanmayı bırakın, bir şeyde kalkıp uğraşın.
-
Oyunu düzgün vermeyenler mutlu zaten. Konuyu azıcık oku. Bedava emekliler bedava maaş aldığı için araya bizde kaynadik. Yüksekten prim odeyipte sizde kaynamayin diyoruz. Konunun içeriğini okumadan kin kusup gidiyorsunuz. Halbuki biz muhalif emekliler olarak sizi uyarmaya çalışıyoruz. Kin kustugun emekliler foruma girme kaabiliyetine sahip değil. Git kahvehanede koy postanı.
Abi bu gençler herkesin düzgün prim ödeyip hakkıyla emekli olduğunu sanıyor. Demekki toplum normal sanıyor olanları. Adamlara emekliliginiz olmayacak ölü yatırım yapmayın diye konu açıyoruz, eleman gelip kin kusup gidiyor. Okuma özürlü bu millet ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 16 Ocak 2024; 15:27:24 >
Yıllarca kafası çalışmayan kişilere git oku, sigortalı bir işin olsun diye kandırdılar. Kafası çalışanlar siber güvenlik öğrenip burjuvayla savaştı, ahmaklar üzerinde otorite kurdular.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A0041A01F -- 16 Ocak 2024; 15:29:11 > -
Ulkede calisma sartlari iyilesmesse zaten cogu burada gelecek dusunmuyor. 2 yila yakindir calisiyorum 54 saat hafatada 1 gun izin emekli maaslarina bakiyorum acliktan olmemek icin verilen tutar. Bu sebeple belli bir sure sonra pes edip yurt disi gocu olacak zaten gidenler neredeyse gelmiyor. Giderek goc artacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tabandan prim ödeyenler tavandan prim ödeyenlere yine biraz daha yaklaştı. Tavandan ödeyene yüzde 5, tabandan ödeyene, bedava emekliye yüzde 30 zam yaptı.
Yanlış bilgi. En düşük emekli maaşı yüzde 33 arttı, diğer emeklilerin maaşı yüzde 42 arttı. Bu defa az ödeyenlerin maaşı daha az artmış oldu. Ama genel olarak az ödeyenlerin fazla artıyor. Ayrıca asgari ücretten de az artıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X