Şimdi Ara

GENCLERIMIZ ZAAFIYET ICINDE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigitap

Keşke geçliğin tek sorunu bu olsa fakat şimdiki gençliğe baktığımızda kendi kültürünü , atasını , yegane görevini unutmuş gençler var.

Yanlış anlayamayın tüm gençlik böyle değil tabiki de atasının yolundan ilerleyen kendi kültürüyle içi içe gençlerimiz de var onlar olmasa bu millet nasıl ayakta dursun ?

Fakat keşke tüm gençlerimiz böyle olsaydı neredeyse gençlerimizin yarısından çoğu rockçu , emo , metalci olarak tabir ettiğimiz akıma kapılmış gidiyorlar lütfen bu insanın seçimi istediğini yapar demeyin bu kesinlikle olmaz bir Türk'e bu özellikler yakışmaz Türk'ün oturaklılığına yakışmaz tabi ki de bu tip müzikler dinlenebilir ama bir genç tüm herşeyiyle bunlara bağlı olamaz çünkü Türk'e uymaz bu tip şeyler.

Bunun için kendimize çeki düzen vermeliyiz kesinlikle elbet birgün Atatürk gibi bir insan çıkar bu milletten dememeliyiz kendimiz , hepimiz Atatürk olmak için çalışmalıyız , didinmeliyiz ...

senı tebrık eder basarılarının devamını dılerım. keske herkes senın gıbı dusunse bab

• quote:

Orjinalden alıntı: KoSeKu3

max 40 yıl yaşarsın
    quote:

Orjinalden alıntı: _Ceza

su turkcellın bıgmac kampanyası cıksada yesek yaw 2 menu tam doyuyordum walla

GENCLERIMIZ ZAAFIYET ICINDE

snn gıbı ot yıyerek yasayacagıma agzımın tadını alarak 40 yıl yasarım daha ıyı

• quote:

Orjinalden alıntı: xceza94

KOKOREÇE LAF SÖYLEYEMEZSİN

gozlerın kac derece bozuk? sokakta arabayla gezenlerden bahsedıyorum sen cok ıstıyosan ne gudugu belırsız gıt al ye mıde senın mıden ama ben ve benım gıbıler denetlenen dukkanlardan alır sen ve senın gıbıler telef olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murat Akkaya

quote:

Orjinalden alıntı: yigitap

Keşke geçliğin tek sorunu bu olsa fakat şimdiki gençliğe baktığımızda kendi kültürünü , atasını , yegane görevini unutmuş gençler var.

Yanlış anlayamayın tüm gençlik böyle değil tabiki de atasının yolundan ilerleyen kendi kültürüyle içi içe gençlerimiz de var onlar olmasa bu millet nasıl ayakta dursun ?

Fakat keşke tüm gençlerimiz böyle olsaydı neredeyse gençlerimizin yarısından çoğu rockçu , emo , metalci olarak tabir ettiğimiz akıma kapılmış gidiyorlar lütfen bu insanın seçimi istediğini yapar demeyin bu kesinlikle olmaz bir Türk'e bu özellikler yakışmaz Türk'ün oturaklılığına yakışmaz tabi ki de bu tip müzikler dinlenebilir ama bir genç tüm herşeyiyle bunlara bağlı olamaz çünkü Türk'e uymaz bu tip şeyler.

Bunun için kendimize çeki düzen vermeliyiz kesinlikle elbet birgün Atatürk gibi bir insan çıkar bu milletten dememeliyiz kendimiz , hepimiz Atatürk olmak için çalışmalıyız , didinmeliyiz ...

senı tebrık eder basarılarının devamını dılerım. keske herkes senın gıbı dusunse bab

Teşekkür ederim kardeş

• quote:

Orjinalden alıntı: _Ceza

su turkcellın bıgmac kampanyası cıksada yesek yaw 2 menu tam doyuyordum walla

snn gıbı ot yıyerek yasayacagıma agzımın tadını alarak 40 yıl yasarım daha ıyı

sen sankı o hamburgerın ıcınde ot yemıyosun

senı esefle kınıyorum bu bahsettıgın ıcatları yemeyıpte otta yemeyen ınsanlar var ılle hazır arıyosanız kapı gıbı ıskender var doner var kebap var sen gıt ye ama burada dogruyu bız soyluyoruz saglıksız oldugu bır gercek

• Dur şu karşı kaldırımdaki kokoreççiye uğrayayım canım çekti burda okuyunca
  • isim vermicem ama dünyaca ünlü ve ülkemizde de faaliyeti olan çok ünlü bir fast food zincirinin bi şubesinde müdür olarak çalışan arkadaşım yağların haftada 1 yenilendiğini söyledi. yani 1 hafta aynı yağ ile kızarıyor yiyecekler...
  • Dostum o hafıza sorunlarının çoğu fast food'tan değil

Doğuştan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

isim vermicem ama dünyaca ünlü ve ülkemizde de faaliyeti olan çok ünlü bir fast food zincirinin bi şubesinde müdür olarak çalışan arkadaşım yağların haftada 1 yenilendiğini söyledi. yani 1 hafta aynı yağ ile kızarıyor yiyecekler...

Hamburgerci mi ?
  • hafıza sorunları zannetmem fast fooodan olduğunu fast foodun en önemli zararı ilerde kanser başta olmak üzere bir çok hastalığa davetiye çıkarması benim önerim madem bu fast foodu yemek zorundasınız yanında kesinlikle bir avuç yeşil tüketin çok büyük panzehir etkisi varmış star tv de ünlü bir kalp cerrahından duymuşdum çok şükür şu anda benim fast food gibi alışkanlıklarım yok daha doğrusu benim yemek yeme gibi alışkanlıklarım yok bir deri bi kemik kaldım ama godummu otutturan cinslerdenim.

• quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Dostum o hafıza sorunlarının çoğu fast food'tan değil

Doğuştan.

hafıza kaybı olmasa bıle farkındaysanız tum genclerın kolları 2 cm bızım atalarımız boylemıydı? adam gıbı yemek yeseler cırpı gıbı gezmezler eskı ınsanlar nasıldı bıde kas yıgınıydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

isim vermicem ama dünyaca ünlü ve ülkemizde de faaliyeti olan çok ünlü bir fast food zincirinin bi şubesinde müdür olarak çalışan arkadaşım yağların haftada 1 yenilendiğini söyledi. yani 1 hafta aynı yağ ile kızarıyor yiyecekler...

Hamburgerci mi ?

dostum zaten 2 tane dünyaca ünlü zincir var ikisinden biri işte...
  • quote:

quote:

Doğuştan.

hafıza kaybı olmasa bıle farkındaysanız tum genclerın kolları 2 cm bızım atalarımız boylemıydı? adam gıbı yemek yeseler cırpı gıbı gezmezler eskı ınsanlar nasıldı bıde kas yıgınıydı

hocam doğrudur şahsen ben erzurumun ovalrında yoğurt peynir kete ve dağlarda bulunan yeşillikler gibi doğal ve temizliği kuşku götürmez yiyeceklerlen büyüdüm babannem sağolsun 6 lı yaşlarda yemek yemediğim için beni döverdi şehirde benim yaşıtlarımın boyları benden büyük olmalarına karşın güçleri benlen bir değiller. hepsini sıradan geçirecek özgüvenim var çok şükür ama köydeki çocuklara doğrusu pek diş geçiremiyom.

• quote:

Orjinalden alıntı: tulamistad

quote:

quote:

Doğuştan.

hocam doğrudur şahsen ben erzurumun ovalrında yoğurt peynir kete ve dağlarda bulunan yeşillikler gibi doğal ve temizliği kuşku götürmez yiyeceklerlen büyüdüm babannem sağolsun 6 lı yaşlarda yemek yemediğim için beni döverdi şehirde benim yaşıtlarımın boyları benden büyük olmalarına karşın güçleri benlen bir değiller. hepsini sıradan geçirecek özgüvenim var çok şükür ama köydeki çocuklara doğrusu pek diş geçiremiyom.

kete gıbısı varmı yahu yemeyen bu dunyadan gıtmesın ben ıstanbulluyum ama bızım komsumuz erzurumlu o yapar bızde yerız

ahhh ahhh nerede o eskı Turkler ahh ahh

• upload

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Akkaya -- 12 Temmuz 2009; 0:24:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haa?

Gençlerin parası yok fast food yiyecek

Tavuk döner + ayran

Aynen...

Kırk yılda bir mc donalds'a giderim ben alışverişin üstüne iyi gider
  • quote:

upload

hocam o ketenin tandırdan yeni çıkmış halini ve içinin ağzında dağıldığını hissdeceksin ve yanında da açık tatlı çayı içtinmi oy oy oyyyyy canım çekti şimdi bi bi babanneme telefon açiğim ben hal hatır bahanesiylen kete istiğim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tulamistad

quote:

upload

hocam o ketenin tandırdan yeni çıkmış halini ve içinin ağzında dağıldığını hissdeceksin ve yanında da açık tatlı çayı içtinmi oy oy oyyyyy canım çekti şimdi bi bi babanneme telefon açiğim ben hal hatır bahanesiylen kete istiğim....

gece gece uyandırma kadını bab. buarada ellerınden optugumu soylersın. bızler saygılı genclerızdır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.