Şimdi Ara

Gençlik Parkındaki Sır Sarkaç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sırrı mırrı yok bildigin katakulli yapıyo adam

bilmeyenler için gençlik parkında bi adam var bi zincire küçük bi top baglayıp sarkaç yapmış. sizden o sarkaçla kutuları devirmenizi istiyo. gelin deneyin diyo deniyosunuz deviriyosunuz a-aa gayet basit sonra koy 5TL'yi al 50TL'yi diyor. siz de koyuyosunuz o da ne?? düşmüyo o lanet kutular bu sefer attıgınızda düşmüyor 4 arkadaş denedik parasız her atışta devirdik ne zaman ki parayı verdik olmuyor yaaaaau.

anlayanlar anlamayanlara anlatsın arkadaşlar var mıdır bu aletin sırrını çözen biz iki mühendis bir yabancı dil bir iktisatçı düşündük 'kutuların yerini değiştiriyo yeaaa' dedik

• SS varmı oyunu anlamadım
  • sendemi hocam sendemi, bu alette kesin hile var, ben orada en az 30 atış yaptım paralı olanların hiç biri tutmadı, adam hatta kutu sayısını bile arttırdı para koyunca olmuyor

kaybettiğim para 150tl

5tl ile girdim kaybettikçe hırs yaptım gitti 150tl

hala gençlik parkı sadece hafta sonlarımı açık yoksa her zaman açıkmı
  • siz para verdikten sonra adam ne yapıyor ki? sarkacın boyunu mu kısaltıyor acaba

not: oyunu hiç görmedim ve oynamadım.
  • Gencleeeeeeer anlamayanlara anlatılır bı oyun değil gidip görmeniz lazım ya da eve gidince b paint calışması yaparım ehuheuhueh

Kaybeden arkadasım yuhh üzüldüm vallahi 150lira ne demek:)

Bı arkadas masanın eğimin değiştiriyor dedi (ekside sordum:p diziyor falan o yüzden olmuyor dedi ama 30 atışın hiçbirisi mı olmaz arkadas ne zulumdur bu böyle. Bir kez daha gideceğim ve tüm kaybedenler için oynayacağım millet :@

Edit ben dün gittim haftasonunu bilmiyorum dolayısıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyazsakki -- 24 Eylül 2011; 14:20:30 >
  • en son gittiğimde adamın önünden geçtiğimde hemen tanıdı gel oyna dedi, yok dedim hemen kaçtım, 5dk dursam biliyorum oynarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.