Silkroad Online, Genel bakarsak olaya diğer oyunlara göre bir çok yönünden kaliteli, ve bu yüzden oyuncu kitlesi yüksek. Bir oyun olsun ki, kolay olsun(fazla zorluk) çıkarmasın.Bu oyunu herkes oynar ve bitirir.Elbette Silkroad Online birazda bu yüzden tutuluyor.
Eğer elinizde güzel bi karakter olmasını istiyorsanız; -1.Görev(SP)- Arkadaşlar, eminimki bir arkadaşınız vardır(80+).Arkadaşınızın karakterini alın ve 1aylık bot alın.Sadece 1 ay kassanız en az 400-500k sp'niz olur. -2. Görev(LeveL)- Gold fiyatları çokda pahallı değil.100-150M Gold alın.Zaten taxiler yeterince her yerde var.Mümkünse birde premium çekin. Farm 30 Lvde bitti varsayarak; Silver Premium ile: 30-70 Gold Premium ile:30-(72/76) Plus Premium ile:30-(76/80+)
Evet canınız sıkılacak 2 ay sırf kasacaksınız.Hak veriyorum!(Biraz zor) Evet sıkıldım diyorsanız; -3.1 Görev- Biraz yüksek miktarda Reverse alın. Setinizi sağlamlaştırın. Artık eğlence zamanı; Unique çıkacağı zaman ister bekler veya reverse, ya da Downhoag/Samarkand şehirlerinde pvp yapmanız tavsiye edilir. Hayır Sıkılmadım diyorsanız; -3.2 Görev- Bir premium daha alıp oyunun zevkini daha ileriki levellerde çıkarmak. S O N
Oyun biraz zorlu fakat zevkli; Benim tercihim şu şekilde> Karakterim şuan level kasılıyor(Premiumdan dolayı).Eğerki oyun tekrar eski haline(serverler dolarsa) dönerse çarı yaza kadar kullanmam, yaza kadar 2 premium parası biriktiririm. 2 ay zevkli bir şekilde takılırım.
Evet, Silkroad parasız oynanır gibi değil. Bunu kabul eden oynar... Zaten size Joymax şöyle bi açıklama yapmıyor: ''Bu oyun herkes tarafından oynanabilir.''
Bazı kişilerin konularına karşı, yararlı olacağını düşünmekteyim.
yüksek oyuncu kitlesi, okadarda yüksek değil bence
quote:
Orijinalden alıntı: FeeL
yüksek oyuncu kitlesi, okadarda yüksek değil bence
aynen katılıyorum. oynayanların da seviyesi ortada.
Yerlerde sürünüyor demek daha doğru bence..
LAAAAGGGG!
sro ve kalite aynı cümlede, yok artık
Bir ay adam gibi kasan en az 1 milyon sp yapar,farmdan sonra yine adam gibi kasan 10 güne 80+ yapar. Düşük level oyuncular kolay kolay Boss kesemiyor,meslek ve pvp yapamıyor. Oyunun bi adı kalmış geriye birde para harcayarak zevk alacağını sanan oyuncuları.Silkroad tam anlamı ile para tuzağı evet para harcayarak zevk alabilirsin ancak giden o para bir online oyun için olması gerekenden çok fazla ise ''ben bu oyundan zevk alıyorum ve para harcıyorsan sende zevk alırsın'' demek kendini kandırmaktan başka birşey değildir. Oyun artık Araplar ve Türklerden azda olsa Almanlardan oluşuyor,eskiden gerçek anlamda çok iyi oynayan Alman ve Türklerin çoğu bırakıp gitti.
oyuna başlayın parayla gold alın mantığını devam ettirdikçe joymax naparsa yapsın gbotlardan kurtulamicaz. devam edin böyle ek olarakta premium masrafınızda olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme