Şimdi Ara

[Genel] Erasmus (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
14
Favori
29.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizdede bugün açıklandı sınavı geçmişim, ispanya ve macaristan ihtimalleri var ama nereye gideceğim henüz açıklanmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: The.Unnamed.Feeling

Bizdede bugün açıklandı sınavı geçmişim, ispanya ve macaristan ihtimalleri var ama nereye gideceğim henüz açıklanmadı

Bende diyorum seni nereden hatırladım.. İspanya'da hangi okullar var seçenek olarak ?

Birde genele bir soru sormak istiyorum, 2013'de bütün anlaşmalar sonlanıyor denmiş ama problemsiz bir şekilde devam edecek sanırım erasmus ? Birkaç yenilik getirilecekmiş diye duymuştum ama ne gibi yenilik olabilir ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: The.Unnamed.Feeling

Bizdede bugün açıklandı sınavı geçmişim, ispanya ve macaristan ihtimalleri var ama nereye gideceğim henüz açıklanmadı

Bende diyorum seni nereden hatırladım.. İspanya'da hangi okullar var seçenek olarak ?

Birde genele bir soru sormak istiyorum, 2013'de bütün anlaşmalar sonlanıyor denmiş ama problemsiz bir şekilde devam edecek sanırım erasmus ? Birkaç yenilik getirilecekmiş diye duymuştum ama ne gibi yenilik olabilir ki ?

ESDIR

• bende seneye erasmus yolcusuyum inşallah, ama hangi ülkeye gideceğime karar veremedim danimarka veya çek cumhuriyetini düşünüyorum. ayrıca bi sorum olacak ben güz + bahar dönemini okumak istiyorum ama sadece 1 dönem için hibe alıyorsun diye duydum doğru mu bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wanted_01

bende seneye erasmus yolcusuyum inşallah, ama hangi ülkeye gideceğime karar veremedim danimarka veya çek cumhuriyetini düşünüyorum. ayrıca bi sorum olacak ben güz + bahar dönemini okumak istiyorum ama sadece 1 dönem için hibe alıyorsun diye duydum doğru mu bu?

anladığım kadarıyla 2.dönem için hibe şans işi biraz hiç tecrübe etmediğimden bilemiyorum ama olursa ben de 2. dönem kalacağım

danimarka çok pahalı bir ülke forumlarda fln araştırdıysan eğer ben çek cumhuriyeti derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 10 Nisan 2012; 0:59:34 >
  • quote:

bende seneye erasmus yolcusuyum inşallah, ama hangi ülkeye gideceğime karar veremedim danimarka veya çek cumhuriyetini düşünüyorum. ayrıca bi sorum olacak ben güz + bahar dönemini okumak istiyorum ama sadece 1 dönem için hibe alıyorsun diye duydum doğru mu bu?

her okula göre hibe alıp alamaman değişir, okulunun erasmus ofisine sorarsan net cevap alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

quote:

anladığım kadarıyla 2.dönem için hibe şans işi biraz hiç tecrübe etmediğimden bilemiyorum ama olursa ben de 2. dönem kalacağım

danimarka çok pahalı bir ülke forumlarda fln araştırdıysan eğer ben çek cumhuriyeti derim

bugün cevabımı aldım bütçeden artarsa tekrar hibe alma şansın varmış. bu arada bende çukurova dayım.

• quote:

quote:

quote:

bugün cevabımı aldım bütçeden artarsa tekrar hibe alma şansın varmış. bu arada bende çukurova dayım.

Alıntıları Göster
    durun bakalım hele bi gidelim bir dönemi bitirelim de inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 10 Nisan 2012; 17:34:13 >

• quote:

hocam çukurova için yerleştirmeler fln birkaç bölüm hariç belli diye biliyorum tercihler yapılalı baya oldu

sizin hangi bölümdü
  • quote:

quote:

hocam çukurova için yerleştirmeler fln birkaç bölüm hariç belli diye biliyorum tercihler yapılalı baya oldu

sizin hangi bölümdü

inşaat mühendisliği ndeyim. bizim koordinator yerlerştirmeyi yapmış ama kafasına göre düzenlemiş. pazartesi günü gelin konuşalım dedi diğer arkadaşlarla birlikte ülkeleri seçmek için. bu arada danimarka ya olumlu bakıyordum ama verilen hibe nin büyük bi kısmı yurda filan gidiyormuş vazgeçeceğim galiba.

• quote:

inşaat mühendisliği ndeyim. bizim koordinator yerlerştirmeyi yapmış ama kafasına göre düzenlemiş. pazartesi günü gelin konuşalım dedi diğer arkadaşlarla birlikte ülkeleri seçmek için. bu arada danimarka ya olumlu bakıyordum ama verilen hibe nin büyük bi kısmı yurda filan gidiyormuş vazgeçeceğim galiba.

danimarka için o 600€ dan çok daha fazlası gerekir diye okumuştum rakam size fazla gelmesin bir de dan.lar çok inek oluyormuş ders konusunda

gerçi ben belçikayı seçtim de noldu hibenin buraya yetmesi de imkansız sırf yurt 260€ aylık + 450€ deposit geriye de yok denecek bir para kalıyor

tabi yine sizin seçiminiz yani finans konusunda sıkıntınız yoksa size her yer erasmus

• quote:

quote:

danimarka için o 600€ dan çok daha fazlası gerekir diye okumuştum rakam size fazla gelmesin bir de dan.lar çok inek oluyormuş ders konusunda

gerçi ben belçikayı seçtim de noldu hibenin buraya yetmesi de imkansız sırf yurt 260€ aylık + 450€ deposit geriye de yok denecek bir para kalıyor

tabi yine sizin seçiminiz yani finans konusunda sıkıntınız yoksa size her yer erasmus

bi de çok kağıt işi var galiba danimarka için çek cumhuriyetine doğru fikrim kaymaya başladı yurt da günlük 3€ civarı bi şeymiş.

• quote:

bi de çok kağıt işi var galiba danimarka için çek cumhuriyetine doğru fikrim kaymaya başladı yurt da günlük 3€ civarı bi şeymiş.

yurt çok iyiymiş ben yazsam gelmiyordu çek cumhuriyeti yoksa düşünmedim değil

çek cumhuriyeti için de vize alma uzun ve uğraştırıcı diyordu arkadaşlar ama seçeneklerin buysa fazla düşünme hem kızları fln da güzel
  • bende romaya gideceğim arkadaşlar tabi hibe çıkarsa 1 yıllık
  • Bütün belgeleri teslim ettim, şimdi kabul mektubunu bekliyorum
  • University of Szczecin - Poland
  • Merhabalar,

Warsaw University of Technology - Polonya beni de ekleyebilirsiniz gruba
  • Herkes Polonya'ya gidiyor Ben ilkbaşta hiç gitmek istememiştim, sonradan mecbur kaldım ve sevdim Fransa'ya gitmek istiyordum Fransızca istediler
  • Polonyaya gidenlerin çoğunun kızlar için gittiğine eminim
  • benimde kesinleşti bu hafta içinde başvuruyu göndermeyi planlıyorum.
    Teknicka Uni. Ostrava - Çek Cumhuriyeti
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.