Şimdi Ara

[Genel] Erasmus (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
14
Favori
29.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sadece Krakow'u yazdım. Bir an önce Krakow'a gitmem gerek.

1.Tercihim Jagiellonian University
    2.Tercihim Cracow University of Economics
  • @s0d : Kış başvuruları hala daha devam ediyor ya o yüzden yazıyım dedim

Benim ilk tercihim Gdansk oldu malum sahil şehri turist dolu oluyormuş yaz dönemi

Polonya candır . Ben ilk Barcelona'ya gidecektim bana mail attılar yurt ücretleriyle ilgili çift kişilik oda aylık 350 €

Zaten veriyorlar 400 € onunda 350 sini yurda bayılcakdım sonra değişştirdim hakkımı şimdi aylık 100 € ancak verecegim yurda

• ben de güz + bahar polonyadayım
    wroclaw university of economics
    evet polonyayı tercih etmişiz genelde ama bizim okullarımız da hep polonyayla anlaşma yapmış
    ayrıca eilc'ye de başvurdum
    varşova ve poznan şehirlerindeki okullara başvurmuştum isimlerini hatırlayamıyorum şu an
  • Güz yarıyılında Letonya(Latvia)/Riga Technical University'de okuyor olucam.
  • eilc güz başvuruları bitti mi son tarih neydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 11 Haziran 2012; 13:34:03 >
  • Malasef yaz için başvurular 1 haziranda bitti bende son gün başvurdum bir sorun olmaz inş .
  • Kabul belgesinden hâlâ haber yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Kabul belgesinden hâlâ haber yok.

Aynen haber yok . Bundan bir ay önce başvuran arkadaşlarım var onlarında herhangi bir kabul maili gelmemiş ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihselcuk

Malasef yaz için başvurular 1 haziranda bitti bende son gün başvurdum bir sorun olmaz inş .

saol hocam ben kabul edildim de arkadaş geç kalmış o nedenle sormuştum

bnm de kabul belgesi gelmedi 3 hafta oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

quote:

Orijinalden alıntı: semihselcuk

Malasef yaz için başvurular 1 haziranda bitti bende son gün başvurdum bir sorun olmaz inş .

saol hocam ben kabul edildim de arkadaş geç kalmış o nedenle sormuştum

bnm de kabul belgesi gelmedi 3 hafta oluyor

Aynen benimde gelmedi . Okuldan kabul belgesi eline ulaşan arkadaş var mı acaba ? Ulaştıysa ne kadar zamanda ellerine ulaştı ?
  • Beyler EILC ' nin sitesini gezerken şöyle bir bilgiye rastladım .

[Genel] Erasmus

Yani ayın 22 sinde açıklanacakmış kazanıp kazanamadığımız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihselcuk -- 12 Haziran 2012; 3:06:14 >
  • evet 22sinde açıklanacak.eilc kurslarına başvuranların uçak bileti,vize işlemleri için o tarihi beklemesi gerekiyor.ama pasaportunuz yoksa çıkartın tabi.
  • 22'sin de buradan haberleşiriz fakat benim asıl üniversiteden kabul mektubu gelmedi. Mail atıyorum cevap yok bakalım ne olacak. Bir sorum var; şimdi onların yollayacağı belgelerden bizim doldurduktan sonra geri yollayacağımız belgeler olacak mı?
  • Arkadaşlar mailime bugün bir baktım ve acceptance letter 'ım gelmiş bulunmakta. Darısı sizin başınıza . Bekle beni Espanaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllyldrm -- 14 Haziran 2012; 15:56:13 >
  • Beni ekleyin seneye 2 dönem Viadrina Universitesi ,Frankfurt Oder , Almanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: StupiFieD

Beni ekleyin seneye 2 dönem Viadrina Universitesi ,Frankfurt Oder , Almanya

hayırlı olsun

3 haftayı geçti gelmedi belgeler mail attım 2 gündür ona da cevap yok len belçika ne uyuz bi ülkesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

quote:

Orijinalden alıntı: StupiFieD

Beni ekleyin seneye 2 dönem Viadrina Universitesi ,Frankfurt Oder , Almanya

hayırlı olsun

3 haftayı geçti gelmedi belgeler mail attım 2 gündür ona da cevap yok len belçika ne uyuz bi ülkesin

eyv. sağolasın

Tebrik ederim seni

• quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

Arkadaşlar mailime bugün bir baktım ve acceptance letter 'ım gelmiş bulunmakta. Darısı sizin başınıza . Bekle beni Espanaa

Hayırlı olsun.

Ben yarın ya da olmadı Pazartesi günü gelmesini bekliyorum. Olmadı mail atacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

Arkadaşlar mailime bugün bir baktım ve acceptance letter 'ım gelmiş bulunmakta. Darısı sizin başınıza . Bekle beni Espanaa

Hayırlı olsun.

Ben yarın ya da olmadı Pazartesi günü gelmesini bekliyorum. Olmadı mail atacağım.

Sağolasın hocam. Seninki de gelir yakında

• 1,5 ay olacak göndereli ses seda yok
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.