Şimdi Ara

Genel Kişisel Gelişim + Kızlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tamam anladık tv kötü şeyler yapmışta çok konusu geçmiş burda üst kısmı gelişmiş, yada kızlar eskiden 15-16 yaşında gelişirdi şimdi 12 yaşında vücut almış başını gitmiş falan yazmışsınız, bunlara ne diye laf ediyorsunuz anlamadım her insan farklı gelişir ama her vücudu alıp başını giden sizin bahsettiğiniz özentilerden değildir çok fazla tanıdığım var bahsettiğiniz gibi vücudu yaşına göre fazla gelişmiş kız, hatta bir iki tanesi çok çok yakın arkadaşım ama bu onların avrupa özentisi olduğunu göstermiyor... ki değiller de, olsalar benim onlarla işim olmaz...

ama geri kalanında çoğu söylediklerinizde haklısınız, hoş bunlar forumda çok konuşuldu artık deja-vu gibi ama vücut konusu ilk defa açıldı yorum yapiym dedim...

ayrıca hem erkek hem kız hepimizi dejenere ettiklerinden bahsediyosunuz, tarihimizi bilmediğimizden vb. vb. ama herkeste böyle değil ya, sizin çevrenizdekiler böyle diye gençliğin suçu oluyo, nedense benim yaşadığım yerde böyle insanlar tek tük...

not: şimdi bir yere gitmem gerekiyor benim yazdıklarımdan alıntı yaparsanız özelden iletin geri döndüğümde yanıtlayayım

• Evet kızların değiştiğini inkar edemeyiz ama biz erkekler eskisi gibimiyiz ? bunu hiç düşündünüz mü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Action_Boy

Evet kızların değiştiğini inkar edemeyiz ama biz erkekler eskisi gibimiyiz ? bunu hiç düşündünüz mü

Evet bunu değişenler düşünsün..
  • Bence yanlis bir secim.
    Yeni 12-16 yas arası kesim ( bence icindeyim ) artik full bilgisayar oynuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Siamonnet

1.

Genelde hep gözlerim arkadaşlar. Günümüzdeki gençlik yani (12-16) yaş arası acayip değişti. Bunun için kullanılacak smile bile bulamıyorum.
    Belki şunların toplamı olur + + +

Neden mi ?

Çünkü bir gözlemleyin bakalım son durum nedir ? Eskiden 12-15 yaş arası çocuktu daha. Onları bilirdik giyinişlerinden tamam şunun yaşı budur diye. Ama şimdileri hiç kestiremiyorum. Hadi desem 13 yaşında ama bir yürüyüş var bir mini etek giymiş ya da bir pantolan ama bir kıvırtıyor öylr böyle değil. Sanki feleği çemberinden geçmiş yaşça ufalıp gelmiş yanımıza.

Bir konuşması, bir yürüyüşü, giyinişleri vs sanki büyük gibi. Neden oluyor bunlar neden böyle oldu ?

TV
    Herşeyi bunlar yaptı.Yabanı kaynaklı dizileri kültür süzgecinden geçirmeden aynısını ülkemize gösterdiler. Bea arkadaşım onların 14 yaşındaki kızı bile neler yapıyordu kaç yıl önce. İlk erkekle özel ilişkileri kaç yşında başlıyor onların.
    Hadi kötü birşey değiş desek bea yine arkadaşım hadi kızlar öyle oldu peki ortam değişti mi ? Hayır ortam aynı onu değiştiremediniz ancak akıllar ve kızllar değişti. O zaman ise durum kötü oldu. Kızlar yabancı kızlar gibi oldu ortam ise aynı kaldı.

Bugün 14 yaşında kız öyle böyle değil
    Pantolon giymiş yabancı kızlar gibi yürüyor. Davranışlarına baktım farklı. He birde unutmadan söyleyim nedense horbondan mıdır nedir kızlar çabuk gelişmeye başladı. 12 yaşında almış başını gitmiş vucut.

2. Birde arkadaşlar şimdi body e de gittim bir süre. Vucut değişti tabi. Şimdi farklı yürüyorum ya da vucut genişledi işte. Acaba kendimi nasıl olması gerektiği gibi davranabilirim. Mesela yaş 18 ama minyon tipliyim.

tam tersi. bi,zim koyde eskiden ilkolu bitirdin mi verilermiş gocaya. hele 15 yaşında arkası belekli ana olurmuş. zıpaçıkları sümüklü sümüklü ghezermiş sokaklarda

• şimdi ortaokul+lisedeki erzurumlu bir kız arkadışımı hatırlattın bana. Çok delikamlı kızdı(aklı başındaydı yanii). Şuan kendisi Vanda görev yapıyor. Evlenmişte.. yav bak şimdi bir tuhaf oldum
  • Sabahtan beri bu konuda mesaj editlemekten ve silmekten gına geldi.
    Başka ortamlarda kullandığınız yakıştırmaları bu forumda kullanmayın.
    Yukarda uyarmıştım, alın kilidin hayrını görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amras_tasartir -- 15 Ağustos 2006; 19:35:16 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.