Şimdi Ara

Genel Kişisel Gelişim + Kızlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir ırkın gelişmişlik ve beslenmenme düzeyi artıkça toplumda beslenme sorunları ortdan kalktıkça puperte yaşı giderek aşagı çekiliyor.

bu normal bir süreç . afrika ülkeleriin bazılarında puperte yaşı 18-19 Abd 9 -10

kızlar erkeklere göre daha hızlı ve erken puperteye giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pafta_turk -- 15 Ağustos 2006; 3:54:18 >
  • BENİMDE EN NEFRET ETTİĞİM ŞEY BU KIZLAR TAMAM DAHA ÇABUK GELİŞİYORLAR BU ONLARIN DOĞASI DA BUNU BÜTÜN MİLLETİN GÖRMESİ GEREKMEZ Kİ.YAVV İNSAN UTANIR SIKILIR, TAMAM BİR YERE KADAR DOĞRU İSTEDİKLERİ GİBİ GİYİNSİNLER AMA O KADAR ABARTIYORLAR Kİ.9-15 YAŞINDAKİ BACILARIMIZ SANKİ EVLENMİŞ KOCA KOCA KADIN OLMUŞ GİBİ GİYİNİYORLAR.YİNE TAMAM ÖZENMELEİ DOĞRU AMA BUNLARIN ANALARI BABALARI YOK MU NİYE UYARMIYORLAR OLACAKLARI SÖYLEMİYORLAR.SONRA ÇIKIYOR KANSIZIN BİRİ GİDİYOR BACILARIMIZIN NAMUSUNA GÖZ KOYUYOR DAHA SONR NE OLUYOR GELSİN KAN DAVALARI FALAN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TECH-TR

BENİMDE EN NEFRET ETTİĞİM ŞEY BU KIZLAR TAMAM DAHA ÇABUK GELİŞİYORLAR BU ONLARIN DOĞASI DA BUNU BÜTÜN MİLLETİN GÖRMESİ GEREKMEZ Kİ.YAVV İNSAN UTANIR SIKILIR, TAMAM BİR YERE KADAR DOĞRU İSTEDİKLERİ GİBİ GİYİNSİNLER AMA O KADAR ABARTIYORLAR Kİ.9-15 YAŞINDAKİ BACILARIMIZ SANKİ EVLENMİŞ KOCA KOCA KADIN OLMUŞ GİBİ GİYİNİYORLAR.YİNE TAMAM ÖZENMELEİ DOĞRU AMA BUNLARIN ANALARI BABALARI YOK MU NİYE UYARMIYORLAR OLACAKLARI SÖYLEMİYORLAR.SONRA ÇIKIYOR KANSIZIN BİRİ GİDİYOR BACILARIMIZIN NAMUSUNA GÖZ KOYUYOR DAHA SONR NE OLUYOR GELSİN KAN DAVALARI FALAN.

Sonuna Kadar Haklısın +17

• ORDUMUZU YENEMEZLER BELKİ SAVAŞLA. AMA MALESEF GENÇLİĞİ DEJENERE ETTİLER BÖYLECE. BU ZEHİRİDE BASIN-YAYIN, GÖRSEL, İŞİTLEL, KÜLTÜREL GELENEK VE GÖRENKLERİMİZE YAVAŞ YAVAŞ ZEHİR ENJEKTE EDEREK YAPTILAR. NE YAZIKKİ ANNE BABALAR BUNU GÖREMEDİLER VE ÇOCUKLARINA BUNU ELLERİYE VERDİLER.
    SONUNDA OLAN BU OLDU. SEN 18 YAŞINDASIN ARKADAŞIM VE OKULUNU, HAYATINI, KARİYERİNİ, GELECEĞİNİ DEĞİLDE VÜCUDUNU, GÖRÜNÜŞÜNÜ DÜŞÜNÜYORSUN. TAMAM GENÇSİNDİR, YAŞIN GEREĞİ ÖYLESİNDİR AMA 4 SENE SONRA HAYATA ATILINCA GÖRECEKSİN Kİ 18 ÇOK DEĞERLİ BİR RAKAMMIŞ.
    KIZLAR, HATUNLAR, YAVRULAR DİYE TABİR EDİLEN BAYAN ARKADAŞLAR İSE MALESEF AİLESİNİN ONA VERDİĞİ POTANSİYEL TERBİYE VE İZİNLE HAREKET EDİYOR.
    BUNUN TEK SEBEBİ ÖRFLERİN, ADETŞERİN, KÜLTÜRÜN ERİMESİ VE BENLİĞİMİZDEN UZAKLAŞMAMIZ.
    SAYGILARIMLA...
  • POWER64 dediklerine tamamen katılıyorum.Gerçekten gençlerimizi hem erkek hem kız çok güzel dejenere ettiler.Artık kendi kültüründen uzak,tarihini atalarını bilmeyen,dilini dordüzgün konuşamayan hatta din'ini bile bilmeyen bir gençlik.18 Yaşındaki erkekler belli sürekli adult dedigimiz filmlerle kendini geçiriyor ve aklı fikri gayrı meşru ilişkilerde.Kızlar'ın zaten çogu dordüzgün Türkçe konuşamaz oldu.Bide büyüdük falan havalarında açılıp saçılıp abazan dedimiz erkekleri çoşturuyolar.Gerçekten Medya gençleri her türlü yozlaştırdı.Birde şöyle birşey var ailelerde artık normal degilki.Büyükler artık çoçukları umursamıyor kimse çoçukların elinden tutmak istemiyor.Kimse kimsesiz veya aç çoçuklara evini açmıyor başkası baksın diye umursamıyor.Birde şu var bu kız veya erkeklerin çogunun ailesi yardımcı olmak istiyor ama gençler onlara demedini bırakmıyor yazık oldu bu kadar gençe cidden yazık oldu.KÜLTÜRÜNDEN,AHLAKINDAN,TARİHİNDEN,ATALARINDAN,DİLİNDEN VE HATTA DİNİNDEN UZAK BİR AMERİKAN ÖZENTİSİ GENÇLİK YAPTI BUNLARI BU SAÇMA MEDYA!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: POWER64

ORDUMUZU YENEMEZLER BELKİ SAVAŞLA. AMA MALESEF GENÇLİĞİ DEJENERE ETTİLER BÖYLECE. BU ZEHİRİDE BASIN-YAYIN, GÖRSEL, İŞİTLEL, KÜLTÜREL GELENEK VE GÖRENKLERİMİZE YAVAŞ YAVAŞ ZEHİR ENJEKTE EDEREK YAPTILAR. NE YAZIKKİ ANNE BABALAR BUNU GÖREMEDİLER VE ÇOCUKLARINA BUNU ELLERİYE VERDİLER.
    SONUNDA OLAN BU OLDU. SEN 18 YAŞINDASIN ARKADAŞIM VE OKULUNU, HAYATINI, KARİYERİNİ, GELECEĞİNİ DEĞİLDE VÜCUDUNU, GÖRÜNÜŞÜNÜ DÜŞÜNÜYORSUN. TAMAM GENÇSİNDİR, YAŞIN GEREĞİ ÖYLESİNDİR AMA 4 SENE SONRA HAYATA ATILINCA GÖRECEKSİN Kİ 18 ÇOK DEĞERLİ BİR RAKAMMIŞ.
    KIZLAR, HATUNLAR, YAVRULAR DİYE TABİR EDİLEN BAYAN ARKADAŞLAR İSE MALESEF AİLESİNİN ONA VERDİĞİ POTANSİYEL TERBİYE VE İZİNLE HAREKET EDİYOR.
    BUNUN TEK SEBEBİ ÖRFLERİN, ADETŞERİN, KÜLTÜRÜN ERİMESİ VE BENLİĞİMİZDEN UZAKLAŞMAMIZ.
    SAYGILARIMLA...

bence bunun tek sebebi eğitimsizlik.
    mesela binlerce vatandaşımız gibi doğudan göç etmiş bi ailenin kızını baz alalım. eğitim düzeyi çok düşük aileside fazlasıyla bilgisiz. Kız bu durumda girilen bu yeni ortamın , yani bahsettiğiniz aşırı süslenmenin , açık giyinmenin ve resmi olmayan ilişkilere aşırı merakın altında eziliyor. Kişilik olarak yetersiz olduğunun farkında olduğu için yüksek derecede estetik kaygılı ve bu açığı fiziksel olarak kapatır zannediyor.
    Ancak kişiliği oturmuş ve iyi eğitilmiş insanlar kültürüne ve toplumsal değerlerine sahip çıkabilir.
    Ben böyle düşünüyorum.

• İlim meclislerinde aradım, kıldım taleb,
    İlim geride kaldı ille edeb ille edeb
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Hayır anlamıyorum *** değil mi.

Bu lafa anca höst denir, yazdıklarına dikkat et!
  • quote:

Orjinalden alıntı: TECH-TR

BENİMDE EN NEFRET ETTİĞİM ŞEY BU KIZLAR TAMAM DAHA ÇABUK GELİŞİYORLAR BU ONLARIN DOĞASI DA BUNU BÜTÜN MİLLETİN GÖRMESİ GEREKMEZ Kİ.YAVV İNSAN UTANIR SIKILIR, TAMAM BİR YERE KADAR DOĞRU İSTEDİKLERİ GİBİ GİYİNSİNLER AMA O KADAR ABARTIYORLAR Kİ.9-15 YAŞINDAKİ BACILARIMIZ SANKİ EVLENMİŞ KOCA KOCA KADIN OLMUŞ GİBİ GİYİNİYORLAR.YİNE TAMAM ÖZENMELEİ DOĞRU AMA BUNLARIN ANALARI BABALARI YOK MU NİYE UYARMIYORLAR OLACAKLARI SÖYLEMİYORLAR.SONRA ÇIKIYOR KANSIZIN BİRİ GİDİYOR BACILARIMIZIN NAMUSUNA GÖZ KOYUYOR DAHA SONR NE OLUYOR GELSİN KAN DAVALARI FALAN.

İşte demek istediğim bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

benim aldığım defolu çıkmasın diğerleri beni ilgilendirmez(tipik türk)

Defoya yamam yapılabiliyormuş. sen raad ol.

update leri var ayda bir update ediyon

• konuyu lütfen terbiye sınırları içinde tartışınız.
  • bundan çok değil 7-8 yıl önce göğüsleri belirginleşince belli olmasın diye kambur kambur yürüyen 12-13 yaşında kızlar vardı.... şimdi.... skışın insanların tarzları falan çok anlaşılmıyor(hele ki bizimki gibi soğuk bi memlekette),martın son günleriydi,arkadaşımla sokağa çıktık ve şaşırıp kaldık... yaşımız 22 bu 12-18 yaş arası kızlara baktım ki.... tarz-saç o biçim.... erkeği cezbedecek tüm hatlar ortada..... ve tüm erkeklere 'gel' 'gel' diyen adımlar,tavırlar....

öncelikle ahlaki eğitim.... inancı ne olursa olsun... ahlak lazım... sonra kişisel eğitim ve karakter gelişimi.... ardından dini eğitim.... ardından sosyal eğitim,toplumumuzun yapısına uygun yetiştirmek.....
  • Çevre , Tv , Aile Eğitim,Din Eğitimi Ve kendini Yetiştirememe gibi etkenler sebebi ile insanlar üzerine olumlu yada olumsuz etkiler bırakıp ve sonuç olarak da iki kültür arasında sıkışıp kalmış ahlaktan yoksun bir gençliğin var oluşunu ve giderek de çığ gibi büyüdüğünü büyük bir üzüntü içinde belirtmekteyim.
    İnsanlarımızın cinselliğe aç olmalarından kaynaklanan ve televole kültürünün insanlara empozet ettiği bu ahlaksız etkilerden ötürü gençlerimiz ve insanlarımız maalesef bir uçurumun başında durmaktalar.
  • yaw 16 yaşında kzı görüyorum bitiyorum o anda ya. o ne vücut o ne endam! bide havalılar. gel benimle gez diyor sanki. yapamamki çünkü daha küçükler. hadi aynı yaşıtta olsak dolaşırız ama olmuyor. var bizim mahallde bir iki tane onlar vücutlarının aksine hala sokaklarda ip atlıyor, voleybol oynuyor ve geziniyorlar. çevredikilerinin bakışının aksine. benim onlarda gözüm yok Allah için. doğal bir olay kimse birşey yapamaz. engelleyemiyor onlarda. bizde standartlarımızı dar tutalım ve yaşıtımızdaki kızlara bakalım.
  • Arkadaşlar gençliğin durumu gerçekten vahi.şu an 16-19 yaş arası olan kızlar yeni tanıştığı biri ile hemen aşkım bitanem muhabbetlerine giriyo. ve malesef aileler çok sorumsuz insan bi merak etmezmi bizim çocuğun arkadaşları kim,nasıl biri.sorumsuz anne-babaya

• Paraşütçü programcımızı sinirlendirmeyin, ortada bırakın topici forum diye birşey kalmaz..
  • Türk erkeklerinin bana sorarsınız en büyük sorunu. Namuslu kız bulamama sıkıntısı çekiyorlar. Buna devletin bir el atması gerekiyor..

Ama hakket ciddiyim. Kim kaşarla evlenmek ister ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURATSPLAT -- 15 Ağustos 2006; 16:25:56 >
  • Sana kendini öldür teklifini etsem kendini öldürecek misin
  • quote:

Orjinalden alıntı: MURATSPLAT

Sana kendini öldür teklifini etsem kendini öldürecek misin

dene bakalım belki ederim.

yani ortada 2 kişilik suç varken,faturayı tamamen karşıdakinin üzerine yıkmak ne kadar dürüstçedir merak ederim.
  • walla ne diyeyim bilmemki allah herkesin gönlüne göre versin (ne ekersen onu biçersin....)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.